- 21 Nisan 2016
- 3.358
- 3.721
- 39
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #55.701
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dunu degerlendirdin insallah. Bugun ve yarinida degerlendir testin koyu cikmis tam yakalamissin zamaniAz önce yanlış yere yazdım ilk kez deniyorum hep çift çizgiydi en koyu bugün çıktı anlayanlar yardımcı olurmu acaba
Bugunu mutlaka degerlendırın canmAz önce yanlış yere yazdım ilk kez deniyorum hep çift çizgiydi en koyu bugün çıktı anlayanlar yardımcı olurmu acaba
Az önce yanlış yere yazdım ilk kez deniyorum hep çift çizgiydi en koyu bugün çıktı anlayanlar yardımcı olurmu acaba
Evet dünüde değerlendirmiştikDunu degerlendirdin insallah. Bugun ve yarinida degerlendir testin koyu cikmis tam yakalamissin zamani
Koyu olanı 7 gibi yaptım açık olanı 7:30 8 arası yaptım öyle koyu çıkınca gene çıkarmı diye merak ettimCanım koyu olan 24 ü hangi saatte yaptın silik olanı hangi saatte yaptın
Yumurtlama gunu her ay degıskenlık gosterebılıyo canm ben 21 bazen 23 gun bazende 17.gun yumurtlama oluyodu teste gore ve ben bu testlerle hamıle kaldm 3 gun ust uste degerlendırdk.sılık oldugu gun koyulastıgı gun ve tekrar sılıklestıgı gunu degerlendrmıstk suan ıkı hafta falan kaldı fındıgımıza kavusmamıza ıns.darısı sıze ve ısteyen herkese olsnNormalde daha 4 gün var görünüyor takvimde ondan şaşırdım 2. Ye denedim ondan daha hafif çıktı kafam karıştı oyüzden Teşekkür ederim
Takvime takilma dogrusu ovulasyon testleriNormalde daha 4 gün var görünüyor takvimde ondan şaşırdım 2. Ye denedim ondan daha hafif çıktı kafam karıştı oyüzden Teşekkür ederim
Bugün 12. Günümdeyim hep adet ortası diye aklımda kalmış Allah bağışlasın çok aminYumurtlama gunu her ay degıskenlık gosterebılıyo canm ben 21 bazen 23 gun bazende 17.gun yumurtlama oluyodu teste gore ve ben bu testlerle hamıle kaldm 3 gun ust uste degerlendırdk.sılık oldugu gun koyulastıgı gun ve tekrar sılıklestıgı gunu degerlendrmıstk suan ıkı hafta falan kaldı fındıgımıza kavusmamıza ıns.darısı sıze ve ısteyen herkese olsn
Kocanında ilk kez nazlanası tuttu kendimi sapık gibi hissettimTakvime takilma dogrusu ovulasyon testleri
Rezillik diz boyu zaten. Yumurtlama gunleri ben onun pesindeyim obur gunler o benimKocanında ilk kez nazlanası tuttu kendimi sapık gibi hissettim
En azından yalnız değilim oda güzelRezillik diz boyu zaten. Yumurtlama gunleri ben onun pesindeyim obur gunler o benim
Emin ol canim kesinlikle yanliz degilsinEn azından yalnız değilim oda güzel
Akıntımda var bu iyiye işaret sanki ^^Emin ol canim kesinlikle yanliz degilsin
Kesinlikle ya benimde yumurtlama gunum olsaydi keske ama daha adetin 5. Gunu zaman geciremiyorum.Akıntımda var bu iyiye işaret sanki ^^