Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Maşallah ne güzel. Topik hep hamis ve anneler dolu inşallah burası ugurlu gelir bana kızlar bende geliyim bari suan regl donemindeyim bugün 4. Gün bu ay bende ovulasyon testi yapıcam insallah tuttrutum bu ay ya 18 ay oldu

Kızlar ya bişey sorcam ben mayıs 7 de haziran 5 te temmuzda çok stresli bi ay geçirdim çok zor günler geçirdim galiba ondan adet olmadım ağustos 13 ve eylül 8 de adet oldum kizlar sizce duzenim normalmi

Kızlar ya bişey sorcam ben mayıs 7 de haziran 5 te temmuzda çok stresli bi ay geçirdim çok zor günler geçirdim galiba ondan adet olmadım ağustos 13 ve eylül 8 de adet oldum kizlar sizce duzenim normalmi
Hoşgeldin Rabbim gönlüne gore versin. Olmadığın aylari saymazsak son 2 adetin suresi gayet normal.

Kizlaaar ovulasyon testinde 1 eylülde pik yakaladım akşamında siliklesti bir öncesi o gün ve sonra ki gün bol bol çalıştık. İlişki sonrası bacaklardan kaldırıp silkeleme, bel altına yastık , kegel egzersizi. Vee sonuç adetime 4 gün var hafif bel ağrısı. Beta hcg 19. Hamileyim.
Bu grup genelde anne oldu biliyorum ama yeni gelenlere tavsiye olsun diye yazdım bunları.
@Sabirsiz61 alırım bi hamile li nazarlık. :))

Hayırlısı olsun insaAllah sağlıcakla alın kucağınıza bebeginizi

Maşallah hayırla kucağınıza alırsınız inşallah kegel ne ?

Bu arada selam herkese, ben hamilelik için burda yazanlardanim... Bugün ise bilmiyorum sanki evliliğim sona geliyor, 10 aylık evliyiz daha ancak bir yakınlaşma olmuyor aramızda öncesinde benim çabalarınla oluyordu bir şekilde zorla gibi sanki ... Simdi ben de bıraktım ancak sanırım tam birakamadim demek ki bebeğinin olmasını çok istiyorum napiyim. Dun yapalım yarin dedi... Bugün ben yine hazırlık falan aptal gibi çok yorgunum dedi yüzüme bile bakmadı. biraz da başka konudan tartışma yarin eltim doğum yapicak tam benim evlendigim gün hamile kalan eltim onunla ilgili gerildik biz biraz neyse ... Yani simdi ayrı bir odada gitar çalıyor ben de başka bi odada ...annesi oğlumu üzüo musun o uzgunken mutsuzken gitar çalar dio demek ki mutsuzmuş ( bilmiyorum uff çok karışık anlattım biliyorum ...herşeyin hayırlısını dilemek lazim Rabbimden inşallah dua edin lütfen çok üzülüyorum kimseye anlatamıyorum

Üstüne gitme akışına bırak emin olmadan çocuk yapma , 10 ay çok kısa bi süre biraz daha tanıyın birbirinizi. İlişki için asla çabaya girme ama birlikte olduğunuzda işveli cilveli istekli ol. Üzgünüm. Kaynanayı dinleme çok bilmis.
Kegel egzersizi ni de araştırın öğrenin. Önemli

Teşekkür ediyorum

Hu hu buralar eskiden çok aktifti vızır vzir su sıralar çok sakin neden ki bu arada ben çok eski takipcisiyim bu topigin kizima hamileyken buralardaydim hamiş olanlar ve anne olanları tebrik ederim

Canım çok sevindim ya rabbim devamını nasip etsin topikteki hala hamile kalamsyanlardanim darısı en kısa zamanda başıma insallah

Ayyy inşaallah çok güzel haberlerle gelirsin buraya çok heyecanlandım mutlaka sonucu yaz kuzum meraktan çatlarım valla
inş olumlu olur tabı yazarım canım bende kı heyacanı görmen lazım çok farklı bir süreç bu tüp bebek dondurulmuş transfer oldum ohss riskıne karsı 2 ay çok çabuk geçti ama transferden sonra gecmıyor :)

Kizlar meraba 2 gündür ara ara kahverengi akıntı oluyodu kesilmişti ardından lavaboya girince sümüksü akıntıyla hafif kan gibi bişey geldi oda peçeteyle silince adetime suan 5 gün var ya korktum kötü bişey olabilirmi bu zamana kadar hiç böyle erkenden kan gibi bisey görmemiştim sadece 2 kere geldi suan baskada gelmedi yasayan varmi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…