Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Cnm hayirli olsun neguzel bende hamielyim sukur nasildi korkulacak kadarmi bem cokkk

Çok teşekkür ederim canım benim ikinci doğumum canım inan korkulacak birşey yok benim doğumum çok hızlı oldu gece 3 te hafif sancı başladı sabah 6:45 hastaneye gittim 7:30 dopum oldu darısı sana inşallah sqğlıkla al kucağına

Çok teşekkür ederim canım benim ikinci doğumum canım inan korkulacak birşey yok benim doğumum çok hızlı oldu gece 3 te hafif sancı başladı sabah 6:45 hastaneye gittim 7:30 dopum oldu darısı sana inşallah sqğlıkla al kucağına
Ai ins hayirli olsun cnm benim acidan korkum acidan ölcem diye cnm korkum yapamam diye

Transferim iyi geçti cnm biraz kasik ve bel ağrılarım var o kadar sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor

Bol bol dinlen canım hayırlı haber vermek nasip olur inşallah, hamilelik kolay değil ama çook güzell bir duyğU bunu sizlerde tadacaksınız inanıyorum biraz tansiyonum yüksek ve stresli bi işim var onun haricinde bebek iyi şükür

Arkadaşlar bugün ovulasyon testim silinmeye basladı kasıklarda ağrı ve aşırı sıvı akıntım var acaba yumurtluyomuyum kaç aydr bir tespit edemedim yumurtlamayı yrd.olursanız sevinirim simdiden cok sağolun

Arkadaşlar bugün ovulasyon testim silinmeye basladı kasıklarda ağrı ve aşırı sıvı akıntım var acaba yumurtluyomuyum kaç aydr bir tespit edemedim yumurtlamayı yrd.olursanız sevinirim simdiden cok sağolun
Tam koyuluk oldu ise evt yumurtlama dır kaçıncı gundesin kaç günde bir adet oluyorsun

X