- 24 Ağustos 2017
- 2.295
- 3.452
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #55.621
Evet canım yumurtanın çatlamış olması gerekiyo o yüzdende ikinci çizgi silikleşmeli hala koyuysa çatlama olmamıştırArkadaşlar bir sorum olacak normalde ovu testinde en koyuyu gördükten sonra testin git gide açılması mı gerekiyor?
Yaa yapmaa ne diyecemi bilemiorum cnm hic ara verme benceCnm malesef negatif
Evet canım yumurtanın çatlamış olması gerekiyo o yüzdende ikinci çizgi silikleşmeli hala koyuysa çatlama olmamıştır
canım nasipse olur neden olmasın nasip değilse tüp bebek yaptırsan bile olmuyor...Kızlar merhaba nasılsınız, birşey sormak istiyorum. Ben 28 inden 28 'ine adet oluyorum. Tüp bebek tedavisi de rutinimi değiştirmedi. Normalde 14 ü gibi ovulasyon gerçekleşmesi gerek ben testlerde 10 'unda yakaladım. Nispeten koyu ama siliniyordu. 14 üne kadar ve 14 'ten sonra hep silikti. Sadece 10 unu değerlendirdim. Birden fazla gün değerlendirmek gerek biliyorum ama ruh halim buna elverişli değil, baya depresifim ilk negatiften sonra. Sizce tek seferde olma olasılığı varmı kasıklarımda ağrı ve ara ara yanma var. Muhtemelen belirti arıyorum ama 10 'unda çatlamış olabilir mi?
malesef ilk denemem benımde negatif belkıde hayırlısı budur ayın 29 da görüşmem var bakalım doktor ne tavsiye edecek 10 tane dondurulmusum var belkı embriyolarım pgt ye gidebılırS sinkar yeni gördüm. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Çok üzüldümseni tüm kalbimle anlıyorum emin ol, Allah yardımcımız olsun. Dondurulmuşlarla olumlu bir sonuç alırız ve hayırlısıyla kavusuruz inşallah. Bu ay adet sonrası dondurulmuşları almak için gideceğim bende. 15 gün civarı sürüyor sanırım ekim ortası transfer olur. Hakkımızda hayırlısı
Benim doktorum pgt yi yapmadı. Dışarı da sağlıksız olduğunu ögrenmektense transfer ederek şans vermek daha mantıklı, sağliksizsa doğal seçilim vücuttan atılır dedi. Pgt Masrafiyla tekrar denemek için şansın olur dedi bilemedim.malesef ilk denemem benımde negatif belkıde hayırlısı budur ayın 29 da görüşmem var bakalım doktor ne tavsiye edecek 10 tane dondurulmusum var belkı embriyolarım pgt ye gidebılır
Canım benim çok üzüldüm fakat demekki bu ay nasip değilmiş ne diyelim Allah ım sabır versin umarım en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder RabbimCnm malesef negatif
canım benım fazla embrıyom var aralarında eleme yapmak mantıklı ama çok pahalı bir yöntem bilemıyorum doktorla görüşüp fiyat almam lazımmBenim doktorum pgt yi yapmadı. Dışarı da sağlıksız olduğunu ögrenmektense transfer ederek şans vermek daha mantıklı, sağliksizsa doğal seçilim vücuttan atılır dedi. Pgt Masrafiyla tekrar denemek için şansın olur dedi bilemedim.
genetık tarama canım embriyoları genetegı yolluyorlar sağlıklı mı değil mı diye bakıyorlarPgt ne oluor cnm
inş cnm amın senın durumlar nasıl?Canım benim çok üzüldüm fakat demekki bu ay nasip değilmiş ne diyelim Allah ım sabır versin umarım en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder Rabbim
Allah büyük kuzum vardır bi bildiği