Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Ai neguzel herks ins o gunleri glrur bende 7 haftalik 5 gunluk ama daha birsey hizetmiom normal mi endiseleniorum 21 de randavu bakacaklar ulterschal le birada öle herzaman bakilmiormus sordumda
Daha dur acele etme ne hissetmeyi bekliyorsun. Benim bulantilar 8.haftada basladi ayrica kimimde hic bulanti bile olmayabiliyor :)

Kızlar bu ayki 3.günümdeki sonuçları atıyorum bi yorumlarmısınız
FSH 9.33
PROGESTERON 0.52
PROLAKTİN 9.85
LH 4.48
ESTRADİOL 63
bilgisi olan iyi veye kötü diye bir yol gösterebilirmi bana

Kızlar bu ayki 3.günümdeki sonuçları atıyorum bi yorumlarmısınız
FSH 9.33
PROGESTERON 0.52
PROLAKTİN 9.85
LH 4.48
ESTRADİOL 63
bilgisi olan iyi veye kötü diye bir yol gösterebilirmi bana
cnm normal görünüyor hormon değerlerın... yaşınız kaç? kaç senedır denıyorsunuz? sadece fsh için 10 ve üzeri çıktığında yumurta rezervesi azalmaya başlıyor diyor doktor... diğer değerlerın hepsi çok iyi

28 yaşındayım yaklaşık 10 ay oldu moralim çok bozuk ama

Nekadardır bekliyordunuz birde ekstra bişeyler yaptınızmı?
Biz 1 sene oldumu bilmiom 9 10 ay olmustur yok sade kontrollere gittn kan falan hormonlar sperm hepsi iyidi izinden sonra 10.ayda rahim filmi istedi sonra asilama demisti ama cok sukur gerek kalmadi hep dua ettim ama Allah cekemiyecemiz aci yuk vermezmis sende dua et sukur et olcak peki siz kac aydir ve sorun ne biz ju ara 4 senelik evliyiz yasim 28

Kızlar benim bat yarın ama ovulasyon testi yaptım şimdi bana çok koyu geldi ama sizce normalmi

Eklentiler

• IMG_3471.JPG
    22,7 KB · Görüntüleme: 35
Bugün doktora gittim en büyük yumurta 9mm olmuş çok canım sıkıldı ne yapmam lazım bu yumurtalar büyüsün diye
Canım yumurta sayısına incir kürat iyi geliyor ama seninki büyümemiş ben kendi kullanıp hamile kaldığım bal tarçın çörekotunu tavsiye ediyorum sana internette ölçüleri yazıyor ben çörekotunu çekmedim dişimle ezdim. Önce Allah ın izni sonra bu kürün sayesinde gebe kaldım yumurtaları geliştirip büyütüyor kaliteyi artırıyor tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…