-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #55.421
Merhaba bişey daha aorucaktım size bugünkü testimde böyle
Dun iliski olduysa bugunu ve yarinida değerlendirmeniz en guzeli.Hangi günleri değerlendirmek gerekiyo peki
canım bugünde yap ikiside aynı koyulukta olmalı az kalmışKızlar ne durumda testim daha n gece yapmıştım
İnşallah canım cvp için saolcanım bugünde yap ikiside aynı koyulukta olmalı az kalmış
Cok sukur iyiym simdi endiselerim var bebegim ins iyidir sen neler yaptinmerhaba cnm nassln
Cok sukur iyiym simdi endiselerim var bebegim ins iyidir sen neler yaptin
Sabirsiz61 cnm sen nasisljn bebek nasil sana bkrsey sorcaktim
Çok şükür iyiyim canım yarın adet günüm ve geliyor gibi artık yoruldum aşılama deneyeceğiz
Tebrik ederim sağlıkla kucağına al inşallahKizlar 6 haftalik ve 3 gpnlukmus az kalsin doguma gidecekmisim hahhaha
Ama simdide dogum korku bastiii hahha dua edin siz duamdasiniz
cnm merhaba iyi sayılırım transfer için aderimi beklıyorum sen nasılsın
Bende bugün adetimi bekliyorum söküldü sökülecek diye geleceğine dair işaretler verip duruyorcnm merhaba iyi sayılırım transfer için aderimi beklıyorum sen nasılsın
Kızlar Benin'de reglime bir hafta var ovulasyon testi yaptım dün akşam ama bayağı sıvı tüketmiştim malum sıcak havalar ama sanki bir haftaya göre koyu gibi geldi bana
Senin inşllah olmuştur canım ben beta baktırdım malesef yine olmadıevet canım bana da koyu geldi bak ben yeni yükledim benim bat a 12 gün var bak bayagı silik
Senin inşllah olmuştur canım ben beta baktırdım malesef yine olmadı
4 5 gün varne zamandıadet günün