- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #55.441
Bugün doktora gittim en büyük yumurta 9mm olmuş çok canım sıkıldı ne yapmam lazım bu yumurtalar büyüsün diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İncir kürü iyi diyorlar yumurtalar için bir araştır istersenBugün doktora gittim en büyük yumurta 9mm olmuş çok canım sıkıldı ne yapmam lazım bu yumurtalar büyüsün diye
Aynen canım başlıcam bir ona inşallah iyi gelirİncir kürü iyi diyorlar yumurtalar için bir araştır istersen
İnşllah şifa olurAynen canım başlıcam bir ona inşallah iyi gelir
Hayırlısıyla meleğiniz gelir Ozaman inşllahSlm kızlar ben bu ay ovülasyon testi yerine klomen kullandım dün kontroldeydim 21-22 ml olmak üzere iki yumurtam var büyük olanı çatlıycak dedi iğne vermedi oyüzden bu ay bende istenmeyen bat geri sayımı yapıcam
İnşHayırlısıyla meleğiniz gelir Ozaman inşllah
Iyiy canim sukur. Ek gida dönemindeyiz malum o yuzden kosusturmacam ve ugrasim hic bitmiyor e emeklemeye hatta ayaga kalkip koltuga saga sola tutunup suralamayada baslayinca hatun dibinden ayrilamiyorum. Cok aktif degilim o yuzden. Tabiki ne istiyorsan sorabilirsin.Cok sukur iyiym simdi endiselerim var bebegim ins iyidir sen neler yaptin
Sabirsiz61 cnm sen nasisljn bebek nasil sana bkrsey sorcaktim
Ai neguzel herks ins o gunleri glrur bende 7 haftalik 5 gunluk ama daha birsey hizetmiom normal mi endiseleniorum 21 de randavu bakacaklar ulterschal le birada öle herzaman bakilmiormus sordumdaIyiy canim sukur. Ek gida dönemindeyiz malum o yuzden kosusturmacam ve ugrasim hic bitmiyor e emeklemeye hatta ayaga kalkip koltuga saga sola tutunup suralamayada baslayinca hatun dibinden ayrilamiyorum. Cok aktif degilim o yuzden. Tabiki ne istiyorsan sorabilirsin.
Amin hastaluk vermesin cnmAllah razı olsun canım inşaallah Allah dertsiz derman vermesin
Senin hamişlik nasıl gidiyor
Ahh tatlı telaşlar bunlar canım inşaallah sağlıkla kucağına alırsın kuzumAmin hastaluk vermesin cnm
Benim iste hizetmiom.birsey bazen agrilarim oluor rahimde bugun migdem bulandi öle cok yorukuom is yapamiom ha bide simdikten dogum korkusu basti hahah
Ins cnm ins sende bu gunleri gör ins ins tez vakitte insAhh tatlı telaşlar bunlar canım inşaallah sağlıkla kucağına alırsın kuzum
İnşaallah olacak Allah'ın izniyle dua et bizlereIns cnm ins sende bu gunleri gör ins ins tez vakitte ins
Ediorum etmem mi olcak ummadiginiz anda mucizenizİnşaallah olacak Allah'ın izniyle dua et bizlere
Az kaldi ogrencez vede mucizen senle olcak cnmCnm adet bugün yarın olmam gerekir tabi gecikmezse . Adet olayım 17-21. Gün Arası transfer olacağım inş
Yumurtlamışsın tabiiii