Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Dünle bugünün ovu testim çAtladımı ki yumurtam

Eklentiler

• IMG_1861.PNG
    IMG_1861.PNG
    179,5 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_1862.PNG
    IMG_1862.PNG
    252,9 KB · Görüntüleme: 38
Kızlar birşey sorcam bata 10 gün var ve bugün resmen krem kıvamında bir akıntım oldu. İlk defa böyle bir şey oldu bu nedir sizce?

cuma cumartesi ve pazarı değerlendirdin mi
Cuma testi yaptım ama baya silikti cumartesi ve pazarı değerlendirdik hayırlısı testi gece 23 te yaptım gün içi tam koyulur yakalayıp akşamına catladiysa ertesi gece 23 te siliklesmis olabilir ayyy kadın doğumlu glbl yorumlarda başladım artık ☺

Biz 1 sene oldumu bilmiom 9 10 ay olmustur yok sade kontrollere gittn kan falan hormonlar sperm hepsi iyidi izinden sonra 10.ayda rahim filmi istedi sonra asilama demisti ama cok sukur gerek kalmadi hep dua ettim ama Allah cekemiyecemiz aci yuk vermezmis sende dua et sukur et olcak peki siz kac aydir ve sorun ne biz ju ara 4 senelik evliyiz yasim 28
Hayırlı olsun canım sağlıkla al inşallah kucagina

:KK17::KK17::dua::dua::dua:o_OMerhabalar, ben de ilk defa bu ay ovülasyon testi ile takip yaptım, yunurtlama günümü tespit ettim ve değerlendirdim. Sanırım başaramadım çünkü dün lekelenmem vardı bugün de devam ediyor ama adet olacakmışım gibi fena bir ağrım var :KK43: Belirti olarak tansiyon düşüklüğü, sık idrara çıkma ve göğüslerde hafif dolgunluk var. Sabah dayanamadım test yaptım tabi ki koca bir negatif çıktı. Aranızda benim gibi olup güzel haber alan var mı? :dua::KK17:

:KK17::KK17::dua::dua::dua:o_OMerhabalar, ben de ilk defa bu ay ovülasyon testi ile takip yaptım, yunurtlama günümü tespit ettim ve değerlendirdim. Sanırım başaramadım çünkü dün lekelenmem vardı bugün de devam ediyor ama adet olacakmışım gibi fena bir ağrım var :KK43: Belirti olarak tansiyon düşüklüğü, sık idrara çıkma ve göğüslerde hafif dolgunluk var. Sabah dayanamadım test yaptım tabi ki koca bir negatif çıktı. Aranızda benim gibi olup güzel haber alan var mı? :dua::KK17:
Belki daha erkendir cnm

X