- 22 Ağustos 2007
- 266
- 109
- 45
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #55.221
Bende bunu anlamıyorum zaten bana burdakilere yapılan hiçbişey yapılmadı. Tahlille ilaç dozu ayarlama ya da e2 testi ezbere gelişiyo herşey. Allah hayırlısını nasip etsin
Evet canımCanım mrh sen Ali Rüştü beydemi başladın tedaviye ?
Evet canım
Öyle hemen vazgeçmek yok dur bakalım. Benim arkadaşım 3 yıldan sonra Ali Rüştü beyin vesilesiyle ilk denemede hamile kaldı. Umutsuz değilde tedirginim daha çok ama nasipte varsa olur zaten diye düşünmemeye çalışıyorumDevam ettiğini anladım hemen açıkçası bende ona oldum bugün transferin 8. günü dediğin gibi hiçbirşey yapılmadı ezbere herşey hiçte umudum yok ama Allah bilir .
Öyle hemen vazgeçmek yok dur bakalım. Benim arkadaşım 3 yıldan sonra Ali Rüştü beyin vesilesiyle ilk denemede hamile kaldı. Umutsuz değilde tedirginim daha çok ama nasipte varsa olur zaten diye düşünmemeye çalışıyorum
Sessizliği banada tuhaf geliyodu. Tek yadırgayan ben değilmişim :))Yaa tabii canım Dr çok met eden var bende duydum ama başka yerlerde yapılan işlemlerin hiç birisi yapılmayınca dediğin gibi insanın garibine gidiyor ben hemşireye sordum bilerek e2 testi yapılmayacak mı diye hayır dedi . Ayrıca bizler duygusal ilgi bekleyen hastalarız dr çok sohbet edip bir şey dememesi bana tuhaf geliyor her şey monoton git muayene ol iyi veya kötü de hemen güle güle açıklama detay istiyor insan ama yok fakat iyi biri ok sorun yok lafımda yok ama biz ya çok araştırdığımız için yada meraktan :) her şeyi önceden öğrendiğimiz için sabırsızız sanırım cümlemizin hakkında hayırlısı.
Bu arada sen hangi aşamadasın?Sessizliği banada tuhaf geliyodu. Tek yadırgayan ben değilmişim :))
Benim dün opu yapıldı. Perşembe transferim var :)Bu arada sen hangi aşamadasın?
Benim dün opu yapıldı. Perşembe transferim var :)
Yanı yumurtlama olayı gerceklesmıs demek canm 10 ve uzerı ıyıdır senınkıde ıyı cıkmıskızlar adetin 21. günü progesteron verdim 17 cıktı bu sonuc ne anlama gelıyor
Canım hamilemisinn tebrik ederimmmmSabirsiz61 . Ve Esra Ali bat 11 temmuz sizce??
11 temmuzda regl oldum canım sanırım ben her ay kimyasal yaşıyorum sanırım regl günümde negatifti zaten ,beni en iyi sen anlarsın..Canım hamilemisinn tebrik ederimmmmçok sevindim yaaaa
Yaaa uff yine mi gerçektenn inanamıyorum yaa11 temmuzda regl oldum canım sanırım ben her ay kimyasal yaşıyorum sanırım regl günümde negatifti zaten ,beni en iyi sen anlarsın..
biri çok beklemedi yarım saatek yakın ama çizgiler vardı bekleyince koyulaşması arttı,bilemiyorum sende durumlar nasıl ne alemdesin?Yaaa uff yine mi gerçektenn inanamıyorum yaaCanım testleri beklettin mi biraz bekleyince çıkan çizgi geçersiz ben onu yeni gördüm bi daha bekletme 10 dakika en fazla beklet sonra direk at bikaç kez ben de yanıldım öyle artık yaparsam asla bekletmem testi
değil canım birkaç test mağduruyum diyelimyunus_ciklet hamilemisin canım
anladım hakkında hayırlısı olsun canımdeğil canım birkaç test mağduruyum diyelim
Anladım canım olsun 10 dakikadan fazla bekleme sen yine de yarım saat de fazla testler için.. Ben bi kere hiç hamile ihtimali olmayan arkadaşıma denettim onda bile yarım saatten sonra bi gölge çıktı onu dikkate almamak lazım.. Ben aslında tedaviye başlıycaktım haziran sonundaki reglde ama bayrama denk geldi gidemedim.. Doğrusunu istersen pek içimden de gelmiyo.. Yaz da geldi şimdi zaten tedavi hormon falan çok gözümde büyüyobiri çok beklemedi yarım saatek yakın ama çizgiler vardı bekleyince koyulaşması arttı,bilemiyorum sende durumlar nasıl ne alemdesin?
hadi bakalım yerleşkedir bensenden çok ümitliyim sende benim gibi ısrarlı ve kararlısın merak etme gün gelecek bizde hamiş hamiş gezeceğiz canım bende buarada rahim filmi çekildim tüpler açık çok şükür.Anladım canım olsun 10 dakikadan fazla bekleme sen yine de yarım saat de fazla testler için.. Ben bi kere hiç hamile ihtimali olmayan arkadaşıma denettim onda bile yarım saatten sonra bi gölge çıktı onu dikkate almamak lazım.. Ben aslında tedaviye başlıycaktım haziran sonundaki reglde ama bayrama denk geldi gidemedim.. Doğrusunu istersen pek içimden de gelmiyo.. Yaz da geldi şimdi zaten tedavi hormon falan çok gözümde büyüyogaliba eylüle kadar falan bekliycem tedavi için.. Önceki aylarda inanırmısın gün bile saymadım o kadar içimden gelmedi bu işlerle uğraşmak Bu ay işte ovulasyon testi yaptım biraz erken pik oldu adetin 8. gününde 1 temmuzda.. Geçen hafta ovulasyon pikinden 5 gün sonra kahve-pembe akıntım oldu o biraz heyecan yarattı.. Ovulasyona göre 16 temmuz BAT bakalım işte yine başladım buralarda gezmeye