- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 43
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #55.181
Cok nrgatif gordum kanda yoruldum artik regl bekliyorum gelmezse verecegimBi daha test yapsana canım yada direk kan ver ben 5 gün önce ögrennmiştim idrarda gördüm direk acile kan vermeye gitmiştim maşallah çok sakinsin :)
Aynen canim benim aynen o dedigin isteSakinlik değil o aslında ya değilse korkusu..
Aynen canim benim aynen o dedigin iste
Daha regl gelmedi yarin bat beklemekten baska caremiz yok can sıkmaktan ziyade merak ediyoruz tabicanım sıkma canını herseyde vardır bir hayır
Ben yaptird bir kac kere gelisen ve buyuyen yumurtan catladigimda hormon salgilar vucudun catladigini anlamak icin ama yumurta gelisip catlamadiysa degerin dusuk cikar 10 ve uzeri deger saglikli yumurtlaman oldugunu gosterirkkızlar bısey sorcam adetın 21. gunu progesteron tahlılı neden yapılır
Ben yaptird bir kac kere gelisen ve buyuyen yumurtan catladigimda hormon salgilar vucudun catladigini anlamak icin ama yumurta gelisip catlamadiysa degerin dusuk cikar 10 ve uzeri deger saglikli yumurtlaman oldugunu gosterir
çatmaladıysa adet geçmi olur canım bende bu ay yaptırayım o zaman hiç yaptırmadım hiçBen yaptird bir kac kere gelisen ve buyuyen yumurtan catladigimda hormon salgilar vucudun catladigini anlamak icin ama yumurta gelisip catlamadiysa degerin dusuk cikar 10 ve uzeri deger saglikli yumurtlaman oldugunu gosterir
Testın nasıl canm cıft cızgı mıKızlar az önce ovu testi yaptım sizce bugünü değerlendirdikten sonra bi daha yarın mı olsun çarşamba mı? Hangisinde tutma ihtimali fazla?
Evet canimTestın nasıl canm cıft cızgı mı
yok canım günün de olur yumurtlaması olmayan da regl oluyoor gününde.çatmaladıysa adet geçmi olur canım bende bu ay yaptırayım o zaman hiç yaptırmadım hiç
bakalım bende yaptırayım bu testi o zaman 21. günyok canım günün de olur yumurtlaması olmayan da regl oluyoor gününde.
canım bu gece ve ertesi geceyi değerlendir derim
yaptır benim bir ay hiç yuumurtam olmadığın görmüştük diğer ay tekrar aptık çok büyümüş ve çatlamıştı yarın benim regl günüm bir kaç pozitif test gördüm ama bugun braz lekelenmem var açık kahve regl olucam sanırımbakalım bende yaptırayım bu testi o zaman 21. gün
Bu geceyi degerlendiririm canim inşallah yarın için eşimi zorlamayı düşünmüyorum görev gibi olunca sıkılıyor istersek yaparız diye düşündümcanım bu gece ve ertesi geceyi değerlendir derim
Ooooo super calısma zamanı gelmıs.bugun yarın ve 3.gunu calısın ben oyle hamıle kaldm 3 gun ust usteyle.esınıde bı sekılde ıkna et bıseyler yap cunku bu zamanlar gunlerce surmuyo bızım yumurtalar bır gun kalıyo ve 1.5 ay beklemek zorunda kalıyoruz olmayınca.3.gun benm esımde yapmasak mı dedı bende o kadar ugrasıyorm bosa mı gıtsn hersey dedm sesı cıkmadı bugun de yapalım sonra ne zaman canın ısterse gel soz dokunmuycam sana dedım guldu baya.cunku beklemek zor oluyo yum gununu calıssın bı zahmet 3 gun.ne yapalm
Bu sefer cok belirgin var gozukuyor insallah test yaniltmiyordur kan verdin mi?Sabirsiz61 . Ve Esra Ali bat 11 temmuz sizce??