- 13 Nisan 2016
- 3.264
- 2.812
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #55.261
Gözün aydın ,Allah analı babalı büyütsün, sağlıcakla inş.Amin canim sagolasin.
Sabah 7.30 da yatiş yaptik. Suni sanci almaya başladim. Nst baglandim herşey normaldi. 9.30 dan sonraydı wcye gittim. Baktim idrarim durmuyor sandim, sonra suyum oldugunu anladim. Sapsariydi oradan da kakasini yaptigini anladim bebegimin. Hemen annemi cagirdim, ebeye haber yolladik. alttan muayeneye aldi kakasini yapmis hemde yogun dedi. Kendi odama gecirdiler tekrar nst bagladim. Ve sancilarim duzene girmisti tam net farkedemedim ama ya 5 ya 2 dk da bir gelen 100luk sancilar vardi acikligimda 3 cm olmustu bile iyi gidiyodu da. Ama sancidan sonra bebegin kalp atislarinin dustugunu farkettim 120-130 dan 80 e kadar dusuyodu ve üç sancida da bu boyle oldu. Ebe kontrole geldi bende soyledim kalp atisi dusuyo diye o da hemen doktora nstyi gonderdi. Biz daha ne oldugunu anlamadan 5 dk sonra ebe sedyeyle iceri girdi hemen sezeryana aliyoruz dedi sabah tok olduğum içinde spinal oldum. Cok sukur kurtulduk ama baya endise yasatti kizim bana. Hâla ağlama fasılları geçiyorum. Allah herkesi hayırlısıyla kavuştursun
Insallah kucaginada alirsin canim:)Kızlar veletlerimi aldım. Dualarınızda unutmayın bizi :) @balinmaz hayırlı olsun
Hicbirsey cok hizli gelismemis normal sure 15 mm den sonra saglikli catliyor genelde ve sanirim dr kontrolunden bir gun once catlamis. Burada bur arkadasimiz 13mm lik yumurtayla kizini kucagina aldi. Dr sonrasi iliski olduysa sansiniz devam ediyor.Kızlar merhaba, sizlere bir sorum olacak. Geçen ay başarısız klomen ve çatlatma iğnesinden sonra bu ay tekrar klomid kullandım ve yumurta takibindeydim fakat cuma gün en büyük yumurta 9mm olan 4adet yumurtam dün yani çarş gün olan kontrolümde görünmedi. Doktorum; çok ender olsa da olabilir, yumurtalar hızlı büyüyüp çatlamış olabilirler ve dün ile bugün ilişki dedi. Moralim bozulduboşuna klomen içtim gibi hissettim. Yumurtası hızlı büyüyüp kendiliğinden çatlayıp hamile olan oldu mu???
Hicbirsey cok hizli gelismemis normal sure 15 mm den sonra saglikli catliyor genelde ve sanirim dr kontrolunden bir gun once catlamis. Burada bur arkadasimiz 13mm lik yumurtayla kizini kucagina aldi. Dr sonrasi iliski olduysa sansiniz devam ediyor.
Hayırlı olsun canımAmin canim sagolasin.
Sabah 7.30 da yatiş yaptik. Suni sanci almaya başladim. Nst baglandim herşey normaldi. 9.30 dan sonraydı wcye gittim. Baktim idrarim durmuyor sandim, sonra suyum oldugunu anladim. Sapsariydi oradan da kakasini yaptigini anladim bebegimin. Hemen annemi cagirdim, ebeye haber yolladik. alttan muayeneye aldi kakasini yapmis hemde yogun dedi. Kendi odama gecirdiler tekrar nst bagladim. Ve sancilarim duzene girmisti tam net farkedemedim ama ya 5 ya 2 dk da bir gelen 100luk sancilar vardi acikligimda 3 cm olmustu bile iyi gidiyodu da. Ama sancidan sonra bebegin kalp atislarinin dustugunu farkettim 120-130 dan 80 e kadar dusuyodu ve üç sancida da bu boyle oldu. Ebe kontrole geldi bende soyledim kalp atisi dusuyo diye o da hemen doktora nstyi gonderdi. Biz daha ne oldugunu anlamadan 5 dk sonra ebe sedyeyle iceri girdi hemen sezeryana aliyoruz dedi sabah tok olduğum içinde spinal oldum. Cok sukur kurtulduk ama baya endise yasatti kizim bana. Hâla ağlama fasılları geçiyorum. Allah herkesi hayırlısıyla kavuştursun
arkadaşım doğru biliyorsun 19 temmuzda en geç 20 temmuzda adet olman gerek döllenme olduysa (inşallah mucizen yola çıkmıştır) ne zaman olduğuna göre değişir 14 gün o gün hemen çatlama ve döllenme olduysa ama bazen yumurta 24-36 saat arası çatlıyor bu da döllenmenin 1-2 gün sonrası olması demek canım.Kızlar merhaba bana da yardımcı olurmusunuz bu ay enfeksiyon için ilaç tedavisi olamaya başladık eşimle 9aydır bebiş istiyoruz dktr tavsiyesiyle bende test kullanmaya başladım bu ay en son reglim 23 haziran 31 günde bir regli olurum çok ta düzenlidir testlere göre 5 temmuz da en koyu zaman şimdi ben 5temmuzun üzere ne 14 ekleyipmi bekliycem reglime yok sa yine 31.
Çok teşekkür ederim cevapın için inşllah olmuştur hayırlısıyla aynı zamanlarda güzel haberler alırız inşllaharkadaşım doğru biliyorsun 19 temmuzda en geç 20 temmuzda adet olman gerek döllenme olduysa (inşallah mucizen yola çıkmıştır) ne zaman olduğuna göre değişir 14 gün o gün hemen çatlama ve döllenme olduysa ama bazen yumurta 24-36 saat arası çatlıyor bu da döllenmenin 1-2 gün sonrası olması demek canım.
Benimde 6 temmuz yumurtlama test uyguluyorum bende 21 temmuzu hatta 22 temmuzu bekliyorum bende
bu ay erken yumurtlamışsın
bende 21 temmuzu beklıyorum ne zaman test yapcaksın canımarkadaşım doğru biliyorsun 19 temmuzda en geç 20 temmuzda adet olman gerek döllenme olduysa (inşallah mucizen yola çıkmıştır) ne zaman olduğuna göre değişir 14 gün o gün hemen çatlama ve döllenme olduysa ama bazen yumurta 24-36 saat arası çatlıyor bu da döllenmenin 1-2 gün sonrası olması demek canım.
Benimde 6 temmuz yumurtlama test uyguluyorum bende 21 temmuzu hatta 22 temmuzu bekliyorum bende
bu ay erken yumurtlamışsın
sen 22 temmuzda yapacağım adet olmazsam çünkü yapıyorum negatif görüyorom canım erken öğrensek bu seferde kanda değer yükseldimi derdi başlıyor anlayacağın beklemek sabır taşı olup çatlamadanbende 21 temmuzu beklıyorum ne zaman test yapcaksın canım
sen 22 temmuzda yapacağım adet olmazsam çünkü yapıyorum negatif görüyorom canım erken öğrensek bu seferde kanda değer yükseldimi derdi başlıyor anlayacağın beklemek sabır taşı olup çatlamadan
Beklenen adet tarihiniz 20 temmuz 6 temmuzda yumurta catlamis gozukuyor ertesi gunden itibaren 14 sayacaksiniz.Kızlar merhaba bana da yardımcı olurmusunuz bu ay enfeksiyon için ilaç tedavisi olamaya başladık eşimle 9aydır bebiş istiyoruz dktr tavsiyesiyle bende test kullanmaya başladım bu ay en son reglim 23 haziran 31 günde bir regli olurum çok ta düzenlidir testlere göre 5 temmuz da en koyu zaman şimdi ben 5temmuzun üzere ne 14 ekleyipmi bekliycem reglime yok sa yine 31.
Hayir sart degil bu durumdan da anlasilacagi gibi ayrica dr muayenesinden bir gun once catladiysa 17-18mm olmus olmali yumurtaniz cunku gunluk 2mm kadar buyuyor. Stres yapmanizi gerektiren bir durum yok dr kontrolu olan gunun uzerine 7 gun ekleyip progesteron testi yaptirabilir ve yumurta kalitesine baktirabilirsiniz kafanizda soru isareti varsa.Ayy inşallah dediğiniz gibidirbu mesajınız beni umutlandırdı, çok teşekkür ederim madem ki daha önce burda 13mmlik yumurta ile hamileliği yaşayan oldu o halde yumurtaların ille de 18-20mm olması şart değil
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için yani hiç birşekikde kimsenin değişmez değilmi sabittir herkeste yumurtlama sonra 14 gün sonra çatlar yani ay utanıyorum da sormayata artık bildiklerimizden şüphe eder olduk Bebek isterkenBeklenen adet tarihiniz 20 temmuz 6 temmuzda yumurta catlamis gozukuyor ertesi gunden itibaren 14 sayacaksiniz.
Degisebilir soyle anlatayim 2 yumurta olusur ayni anda ve birisi catlamaz kiste donerse ve hamilelik de olmazsa adet baya bir gecikiyor ama bunlar istisnai durumlar bu kadar takilmayin 14 15 gun sonra nirmal sartlarda adet olur zatenTeşekkür ederim cevap verdiğiniz için yani hiç birşekikde kimsenin değişmez değilmi sabittir herkeste yumurtlama sonra 14 gün sonra çatlar yani ay utanıyorum da sormayata artık bildiklerimizden şüphe eder olduk Bebek isterken
haklısınız belki bu ay sadece erken yumurtlama oldu diğer aylar geç olup 31 günü buluyordu belkide regli günüm hiç değişmez saati bile hep aynı olur hemen hemen oyuzden kafam karıştı tekrar teşekkür ederim cevabınız içinDegisebilir soyle anlatayim 2 yumurta olusur ayni anda ve birisi catlamaz kiste donerse ve hamilelik de olmazsa adet baya bir gecikiyor ama bunlar istisnai durumlar bu kadar takilmayin 14 15 gun sonra nirmal sartlarda adet olur zaten
Merhabahaklısınız belki bu ay sadece erken yumurtlama oldu diğer aylar geç olup 31 günü buluyordu belkide regli günüm hiç değişmez saati bile hep aynı olur hemen hemen oyuzden kafam karıştı tekrar teşekkür ederim cevabınız için