- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 43
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #55.241
Sagol asın ümidi yitirmek yokanladım hakkında hayırlısı olsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol asın ümidi yitirmek yokanladım hakkında hayırlısı olsun canım
asla inşallah bizimde ikinci evladlarımız gelecek nazlılar birazSagol asın ümidi yitirmek yok
Amin evet evet, gelince çok dinleyeceği şey var :)asla inşallah bizimde ikinci evladlarımız gelecek nazlılar biraz
Hayırlısı olsun canım tabi inşallah sağlıklı bebekler gelsin isteyen herkese ben gerçekten kayıp yaşamaktan da çok yoruldum artık.. Diyorum sağlıkla doğacaksa hamilelik olsun yoksa gerçekten hiç olmasın hem ruhen hem bedenen çok yoruldum çünkü bu döngüden.. Rahim filmini iyi yapmışsın canım en azından aklında kalmaz.. Eşine de bi test yaptırsaydın ona da bakmak lazım ona göre hareket edersinizhadi bakalım yerleşkedir bensenden çok ümitliyim sende benim gibi ısrarlı ve kararlısın merak etme gün gelecek bizde hamiş hamiş gezeceğiz canım bende buarada rahim filmi çekildim tüpler açık çok şükür.
ilkinde yaptı ondan rahat biraz ama tekrar önerdi buayda olmazsa verecek canım,Hayırlıs sağlıklı bebişlerimiz olsun hepimizin inşaallah.Hayırlısı olsun canım tabi inşallah sağlıklı bebekler gelsin isteyen herkese ben gerçekten kayıp yaşamaktan da çok yoruldum artık.. Diyorum sağlıkla doğacaksa hamilelik olsun yoksa gerçekten hiç olmasın hem ruhen hem bedenen çok yoruldum çünkü bu döngüden.. Rahim filmini iyi yapmışsın canım en azından aklında kalmaz.. Eşine de bi test yaptırsaydın ona da bakmak lazım ona göre hareket edersiniz
Canım inanki hiç ilgisi yok aydan aya bile değişebiliyo erkeklerde de bişeyler o yüzden yaptırmanızda fayda var.. Hadi inşallah güzel haberler bekliyorum sendenilkinde yaptı ondan rahat biraz ama tekrar önerdi buayda olmazsa verecek canım,Hayırlıs sağlıklı bebişlerimiz olsun hepimizin inşaallah.
sen genetık testlerını yaptırdnmı11 temmuzda regl oldum canım sanırım ben her ay kimyasal yaşıyorum sanırım regl günümde negatifti zaten ,beni en iyi sen anlarsın..
yok canım genetik testler pıhtılaşma sorunu olanlarda ofarklı bir şey. Onda rahime tutunuyor kanla beslenemyince düşüyor benim ki döllenme oluyor rahme hiç tutunmadan düşüyor.sen genetık testlerını yaptırdnmı
ayrıca benim bir oğlum var zaten böyle bir sorun yok yani.yok canım genetik testler pıhtılaşma sorunu olanlarda ofarklı bir şey. Onda rahime tutunuyor kanla beslenemyince düşüyor benim ki döllenme oluyor rahme hiç tutunmadan düşüyor.
yok canım genetik testler pıhtılaşma sorunu olanlarda ofarklı bir şey. Onda rahime tutunuyor kanla beslenemyince düşüyor benim ki döllenme oluyor rahme hiç tutunmadan düşüyor.
Yok caniim kanda hep negatif hic pozitif degerim olmadi
kızlar adetin 21. günü progesteron verdim 17 cıktı bu sonuc ne anlama gelıyor[/QUOTE
Degerin gayet iyi nurtopu gibi yumurtan olmus ve catlamis insallah bebekte olur :)
Amin canim sagolasin.Ayyyy ne guzel daha dun gıbı hamıleyım deyısı sımdı ıse yanında melegı rabbım saglıklı sıhhatlı buyutmeyı nasıp etsn ıns.normal mı sezeryan mı oldu acaba bılgın var mı sabırsız
Oyyy kuzum sakın oyle aglama olaylarına falan kaptırma kendını unut o zamanları bak melegın yanında bol bol kokla onu.butun agrılarını alır.cok sukur rabbım sag saglım kavusturdu darısı bıze olsn ıns.son ana kadar bellı olmuyo bu dogum ıslerı dayımın gelını dr normal yapıcaktı ama o da kakasını yapınca sezeryan oldu saglıklı olunda nasıl oldugunu bos verAmin canim sagolasin.
Sabah 7.30 da yatiş yaptik. Suni sanci almaya başladim. Nst baglandim herşey normaldi. 9.30 dan sonraydı wcye gittim. Baktim idrarim durmuyor sandim, sonra suyum oldugunu anladim. Sapsariydi oradan da kakasini yaptigini anladim bebegimin. Hemen annemi cagirdim, ebeye haber yolladik. alttan muayeneye aldi kakasini yapmis hemde yogun dedi. Kendi odama gecirdiler tekrar nst bagladim. Ve sancilarim duzene girmisti tam net farkedemedim ama ya 5 ya 2 dk da bir gelen 100luk sancilar vardi acikligimda 3 cm olmustu bile iyi gidiyodu da. Ama sancidan sonra bebegin kalp atislarinin dustugunu farkettim 120-130 dan 80 e kadar dusuyodu ve üç sancida da bu boyle oldu. Ebe kontrole geldi bende soyledim kalp atisi dusuyo diye o da hemen doktora nstyi gonderdi. Biz daha ne oldugunu anlamadan 5 dk sonra ebe sedyeyle iceri girdi hemen sezeryana aliyoruz dedi sabah tok olduğum içinde spinal oldum. Cok sukur kurtulduk ama baya endise yasatti kizim bana. Hâla ağlama fasılları geçiyorum. Allah herkesi hayırlısıyla kavuştursun
Amin canim sagolasin.
Sabah 7.30 da yatiş yaptik. Suni sanci almaya başladim. Nst baglandim herşey normaldi. 9.30 dan sonraydı wcye gittim. Baktim idrarim durmuyor sandim, sonra suyum oldugunu anladim. Sapsariydi oradan da kakasini yaptigini anladim bebegimin. Hemen annemi cagirdim, ebeye haber yolladik. alttan muayeneye aldi kakasini yapmis hemde yogun dedi. Kendi odama gecirdiler tekrar nst bagladim. Ve sancilarim duzene girmisti tam net farkedemedim ama ya 5 ya 2 dk da bir gelen 100luk sancilar vardi acikligimda 3 cm olmustu bile iyi gidiyodu da. Ama sancidan sonra bebegin kalp atislarinin dustugunu farkettim 120-130 dan 80 e kadar dusuyodu ve üç sancida da bu boyle oldu. Ebe kontrole geldi bende soyledim kalp atisi dusuyo diye o da hemen doktora nstyi gonderdi. Biz daha ne oldugunu anlamadan 5 dk sonra ebe sedyeyle iceri girdi hemen sezeryana aliyoruz dedi sabah tok olduğum içinde spinal oldum. Cok sukur kurtulduk ama baya endise yasatti kizim bana. Hâla ağlama fasılları geçiyorum. Allah herkesi hayırlısıyla kavuştursun
biliyorum bende öyle söylüyorum işte,,kımyasal bıle olsa kanda negatıf oluyo cnm, doktorum demıstı
İnş pozitif sonucu alırsın, rabbim yüzünü güldürsün cnmKızlar veletlerimi aldım. Dualarınızda unutmayın bizi :) Aijoo hayırlı olsun