Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

bakalım bende yaptırayım bu testi o zaman 21. gün
21. Gunde eger 28 gunde adet oluyorsaniz yapiliyor ama misal 30 gunde oluyorsaniz 23 gun bakilir progestana onu hesaplayip baktirmanizi tavsiye ederim. Mesala 36 gunde adet olan birisi daha yumurta catlamadan baktirmis olur 21. Gunde baktirrisa ve stres yasar yumurtam saglikli degil catlamiyor diye

Hadi insallah gerek kalmadan bu gece yada suan kendi sancinla tuyarsin hastane yolunu ve alirsin kucagina Yusracigi benden hatirlatma sanci cekerken buradakilerin isimlerini soyle dua et Rabbim onlarada hayirli evlatlar nasip eylesin

Hadi insallah gerek kalmadan bu gece yada suan kendi sancinla tuyarsin hastane yolunu ve alirsin kucagina Yusracigi benden hatirlatma sanci cekerken buradakilerin isimlerini soyle dua et Rabbim onlarada hayirli evlatlar nasip eylesin

Unutmazsam aklimda :) inşallah hayirlisi olur hakkimda

Allah kurtatsin canim Saglicakla al kucagina

Cnm geçmiş olsun sen ne güzel taze transfer olacaksın ben bekleyeceğim dualarımız seninle en son E2kaç çıktı cnm?

Maşallah Allah bağışlasın bebişlerinizi inşallah. Teşekkür ederim inşallah bende sizler gibi onu kucağımda görürüm. Rabbim o günleri nasip etsin.. ben zaten uyumayı çok severim ama annem ve kaynanam çok uyumamı istemiyorlar nedense :/

Cnm geçmiş olsun sen ne güzel taze transfer olacaksın ben bekleyeceğim dualarımız seninle en son E2kaç çıktı cnm?
Bende bunu anlamıyorum zaten bana burdakilere yapılan hiçbişey yapılmadı. Tahlille ilaç dozu ayarlama ya da e2 testi ezbere gelişiyo herşey. Allah hayırlısını nasip etsin

Sağol canim senin tutmuş inşallah benim de tutar. Duana talibim hamislerin duası daha makbul. Rabbim evladını saglikla kucağına almayı nasip etsin sana da canim.

Bende bunu anlamıyorum zaten bana burdakilere yapılan hiçbişey yapılmadı. Tahlille ilaç dozu ayarlama ya da e2 testi ezbere gelişiyo herşey. Allah hayırlısını nasip etsin
Neyse cnm sen bunlara bakma ufak ayrıntılar Rabbim nasip ederse olucak inş. Ben bekliyorum birazdan alacaklar beni

canım bilgi verdiğin için teşekkür ederim ben 25 haziranda adet oldum 6 temmuzda ovude iki çizgi gördüm dr gittim aynı gün yumurtan olmuş ilişki önerdiği tarihlerde çalıştık şimdi ne zaman gitmemini önerirsin kürtaj öncesinde benim 28-29 günde bir adet olurdum şimdi 26-27 günde bir adet oluyorum

Sağol canim senin tutmuş inşallah benim de tutar. Duana talibim hamislerin duası daha makbul. Rabbim evladını saglikla kucağına almayı nasip etsin sana da canim.
Amın canm cok sagol.ıns hayırlısıyla tutar da gelır melegın canm.rabbım buyuk kımsenın kucagını bos koymasın ıns

Aijoo annelerimiz arasina hosgeldin Yusramiza Rabbim uzun omurler versin. Bir arkadasimiz daha anneligi tatti Rabbim siz bekleyenlerede hayirlisi ile nasip eder insallah
Ayyyy ne guzel daha dun gıbı hamıleyım deyısı sımdı ıse yanında melegı rabbım saglıklı sıhhatlı buyutmeyı nasıp etsn ıns.normal mı sezeryan mı oldu acaba bılgın var mı sabırsız

Sen 21.gun yaptirabilirsin testi dongun buna uyuyor.

Suni sanci almaya baslamis ama minnak kakasini yapinca acilen spinal sezeryana alinmis detaylari toparlaninca kendisi anlatir hakkinda hayirlisi buymus demekki. Kucuk zilli benimle ayni gun dogmus oldu bu arada :)

Suni sanci almaya baslamis ama minnak kakasini yapinca acilen spinal sezeryana alinmis detaylari toparlaninca kendisi anlatir hakkinda hayirlisi buymus demekki. Kucuk zilli benimle ayni gun dogmus oldu bu arada :)
Saglıklı olsunlarda onemlı degıl dogumun nasıl oldugu ıns.senınde dogum gunun kutlu olsuunn melegınle esınle saglıklı sıhhatlı nıcee guzel yılların olsn ıns canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…