Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Ben yaptird bir kac kere gelisen ve buyuyen yumurtan catladigimda hormon salgilar vucudun catladigini anlamak icin ama yumurta gelisip catlamadiysa degerin dusuk cikar 10 ve uzeri deger saglikli yumurtlaman oldugunu gosterir

bugun verdım bende bakalm doktorum ıstemedı aslında kansızlık ıcın kan vercektm onuda verdm

Kızlar az önce ovu testi yaptım sizce bugünü değerlendirdikten sonra bi daha yarın mı olsun çarşamba mı? Hangisinde tutma ihtimali fazla?

Ben yaptird bir kac kere gelisen ve buyuyen yumurtan catladigimda hormon salgilar vucudun catladigini anlamak icin ama yumurta gelisip catlamadiysa degerin dusuk cikar 10 ve uzeri deger saglikli yumurtlaman oldugunu gosterir
çatmaladıysa adet geçmi olur canım bende bu ay yaptırayım o zaman hiç yaptırmadım hiç

Testın nasıl canm cıft cızgı mı
Evet canim
20170710_114354-1.jpg

Ooooo super calısma zamanı gelmıs.bugun yarın ve 3.gunu calısın ben oyle hamıle kaldm 3 gun ust usteyle.esınıde bı sekılde ıkna et bıseyler yap cunku bu zamanlar gunlerce surmuyo bızım yumurtalar bır gun kalıyo ve 1.5 ay beklemek zorunda kalıyoruz olmayınca.3.gun benm esımde yapmasak mı dedı bende o kadar ugrasıyorm bosa mı gıtsn hersey dedm sesı cıkmadı bugun de yapalım sonra ne zaman canın ısterse gel soz dokunmuycam sana dedım guldu baya.cunku beklemek zor oluyo yum gununu calıssın bı zahmet 3 gun.ne yapalm

Meraba kızlar bu topikte epey uzun vakit geçirmiştim ve sonunda mutlu haberimi vermiştim. Şimdide 9 ay 10 günlük serüvenimin sonuna geldik kızımla, yarın kısmetse doğumum olacak.. hiç sancım olmadığından uygunsa suni sancı deneyeceğiz.. dualarınıza talibim. Allah hepinizin yüzünü güldürsün sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olsun sizlerede..

X