-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #55.161
Bende yapmaya başladım cnm gerçekten acayip bir duygu.
Perşembe tekrar gittim doktorun yazdırdıklarından ben 8 saydım. Sorduğumda 6 7 toplarız düşünme dedi. Bugün öğlen orgalutan akşam 23 ovitrelle var . Pazartesi 11 de opu :) Bu arada iğneler 1950 opu günü 6000 vercekmişiz.Bende yapmaya başladım cnm gerçekten acayip bir duygu.Kontrole gittinmi cnm benim 9 tane yumurtam çok iyi gelişmiş diğerleri biraz ufak pazar günü tekrar gideceğim
Klomen tarzı ilaçları lutfen kendiniz kullanmayın. Eğer fazla yumurtlama olursa ohss olabilirsiniz, tüpleriniz bile patlayabilir. Eğer doktorunuzdan memnun değilseniz başka doktorlara danışın. Bende klomen tedavisiyle hamile kaldım ama düzenli kontrollere gittim, yumurtam kontrol edilerek çatlatıldıValla doktor bana direk tüp bebek dedi! Moralman çökertip gönderdi. Hic asilama falan bile demedi zaman kaybi onlar dedi. Ama ben kafama göre bu ay klomene baslayacagim 6 ayda böyle deneyelim bakalim hayirlisi..
Hımmm anladım cnm benım de iğneler 1.400 tl tuttu. Benım pazar günü belli olucak opu günüm. Yaa salı yada çarşamba olurum bende inş...Perşembe tekrar gittim doktorun yazdırdıklarından ben 8 saydım. Sorduğumda 6 7 toplarız düşünme dedi. Bugün öğlen orgalutan akşam 23 ovitrelle var . Pazartesi 11 de opu :) Bu arada iğneler 1950 opu günü 6000 vercekmişiz.
Aynen bende De öyle oldu hatta control çizgisinden önce koyulaşmistiBu testle hamile oldugunu ogrenen arkadaslara bir sorum var. Koyuluk damlatir damlatmaz cikiyor mu? Yoksa 5 10 dk bekledikten sonrami cikiyor? Ben nerdeyse heray adete yakin deniyorum ya hic cizgi cikmiyor yada 10dk dan fazla bekledikten sonra silik yada koyuya yakin cikiyordu yani test kurudukca ve hep adet oldum.
Dün bata 4 varken sabah denedim. Kopkoyu degildi ama sanki yumurtlamadan 1 2 gun oncesindeki gibiydi. Bazen oyle cıkabiliyor gerçi ama kafami kurcalayan damlatir damlatmaz bu sekilde cikti busefer. Daha tuvaletten cikmadan o koyuluk geldi. Ilk kez bukdr cabuk cikti. Sadece yumurtlama günümde böyle hızlı cikiyor. Sizce umutlanmalimiyim?
Aijoo slm cnm nasılsın doğum yaptın mı? @Allahim neolur sen nasılsın cnm
bu arada kızlarr tüp bebek tedavisine başladım buğün 5. günümdeyim :)
Canım hamilesin inşallahh :) test yaptınmı başka al bi güvenilir degil pek galiba bide başka marka yap inşallah hamilesindir :)Sabirsiz61 . Ve Esra Ali bat 11 temmuz sizce??
İyiyim cnm tüp bebek tedavisine başladım salı günü opu var. Sen nasılsıncanım nasılsın
Ben sana hislerimi söylemiştim göreceksin yanılmıyorum hissediyorum :)))))) ay hadi inşallah gülüm yaa sabırsızlıkla bekliyorummmmm :))Sabirsiz61 . Ve Esra Ali bat 11 temmuz sizce??
İyiyim cnm tüp bebek tedavisine başladım salı günü opu var. Sen nasılsın
Bakalim bugun ilk defa sag kasikta batma hissini yasiyorum cok heyecanli insallah bebektirBen sana hislerimi söylemiştim göreceksin yanılmıyorum hissediyorum :)))))) ay hadi inşallah gülüm yaa sabırsızlıkla bekliyorummmmm :))
2 fatkli test arada megatifte gordym bugun kasikta batma varCanım hamilesin inşallahh :) test yaptınmı başka al bi güvenilir degil pek galiba bide başka marka yap inşallah hamilesindir :)
Hislerine guveniyorum insallah dedigin seyi ikimizfe gorwlimBen sana hislerimi söylemiştim göreceksin yanılmıyorum hissediyorum :)))))) ay hadi inşallah gülüm yaa sabırsızlıkla bekliyorummmmm :))
Bakalim bugun ilk defa sag kasikta batma hissini yasiyorum cok heyecanli insallah bebektir
Ay hadi inşallah inşallaaahhh :))))Hislerine guveniyorum insallah dedigin seyi ikimizfe gorwlim
Bi daha test yapsana canım yada direk kan ver ben 5 gün önce ögrennmiştim idrarda gördüm direk acile kan vermeye gitmiştim maşallah çok sakinsin :)2 fatkli test arada megatifte gordym bugun kasikta batma var
Sakinlik değil o aslında ya değilse korkusu..Bi daha test yapsana canım yada direk kan ver ben 5 gün önce ögrennmiştim idrarda gördüm direk acile kan vermeye gitmiştim maşallah çok sakinsin :)
Evet haklısın galiba esracıgım çok ugraştık insan korkuyo yinemi olmadı diye ama inşallah olacak bu sefer Allahımın izniyle :) senin bebişin de hayırlı olsun canım bak biz sabırsızla büyüttük 6 aylık olduk darısı sizlerinde başına inşallah :)Sakinlik değil o aslında ya değilse korkusu..