Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Bende yapmaya başladım cnm gerçekten acayip bir duygu. Kontrole gittinmi cnm benim 9 tane yumurtam çok iyi gelişmiş diğerleri biraz ufak pazar günü tekrar gideceğim
Perşembe tekrar gittim doktorun yazdırdıklarından ben 8 saydım. Sorduğumda 6 7 toplarız düşünme dedi. Bugün öğlen orgalutan akşam 23 ovitrelle var . Pazartesi 11 de opu :) Bu arada iğneler 1950 opu günü 6000 vercekmişiz.

Valla doktor bana direk tüp bebek dedi! Moralman çökertip gönderdi. Hic asilama falan bile demedi zaman kaybi onlar dedi. Ama ben kafama göre bu ay klomene baslayacagim 6 ayda böyle deneyelim bakalim hayirlisi..
Klomen tarzı ilaçları lutfen kendiniz kullanmayın. Eğer fazla yumurtlama olursa ohss olabilirsiniz, tüpleriniz bile patlayabilir. Eğer doktorunuzdan memnun değilseniz başka doktorlara danışın. Bende klomen tedavisiyle hamile kaldım ama düzenli kontrollere gittim, yumurtam kontrol edilerek çatlatıldı

Hımmm anladım cnm benım de iğneler 1.400 tl tuttu. Benım pazar günü belli olucak opu günüm. Yaa salı yada çarşamba olurum bende inş...

Aynen bende De öyle oldu hatta control çizgisinden önce koyulaşmisti

Sakinlik değil o aslında ya değilse korkusu..
Evet haklısın galiba esracıgım çok ugraştık insan korkuyo yinemi olmadı diye ama inşallah olacak bu sefer Allahımın izniyle :) senin bebişin de hayırlı olsun canım bak biz sabırsızla büyüttük 6 aylık olduk darısı sizlerinde başına inşallah :)
esraa benden sana tavsiye bol bol uyu başkalarıda söylemiştir mutlaka ama bende söyleyim dogru söylüyolarmış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…