- 29 Ocak 2017
- 1.316
- 2.051
- 35
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #55.141
Eger prolaktın sorunun yoksa ıncır kuruyle yumurtalar hem kalıtelı oluyo hemde amh artabılıyor 21 gun kulkan 7 gun ara ver tekrar 21 gun bu kuru uygulaBirde amh değerini nasıl yükseltebiliriz? genelde sonuç değişmez deniyor ama bitkisel veya ilaçla bunu arttırabilen varsa önerileni paylaşırsa çok sevinirim. benim değerim 0,67 çıktı
benim yumurta sayım az olunca istedi amh testini. ben medical park hastanesinde yaptırdım. doktor direk kendisi istedi.
Benim de amh 1.2 cikti medical da yaptrdim fsh im yuksek ciktigi icin yaptrmistim
Ben kendi istegimle yaptirdim canim zaten 180 tl civarinda vermistim ben arti bi kac test daha vardi icindeBenden doktorum AMH istemedi nedense. fsh 9.72 çıkmıştı, prolaktin 26, tsh 2,47 Fsh değeri araştırdığıma göre yüksek çıkmış biraz. Amh testine dr. neden gerek duymadı bilmiyorum ama bir problem olmadığını söyledi.. Şimdi benim kafamı karıştıran şey yumurtalık rezervim.. Bir sorun var mı diye merak ediyorum. Kendi isteğime bağlı yaptırabilir miyim acaba? Sizler teste ne kadar ödediniz kızlar?
Valla canım değerlerin benim değerlerden daha iyi çıkmış. Ama bana yumurta takibi de yapmadı Amh'de istemedi.Benimde fsh 7.5 lh4.3 prolaktin15.2 tsh 2.34 çıktı bide sol yumurtalıkta 4 sağ yumurtalıkta 4 toplam 8 yumurta gördü az dedi sonra amh istedi
Amh değerin kaç çıktı canım? neye dayanarak bunu söylemiş ki doktorun?
Belki de amh sonucuna bagli boyle bir yorum yapmistir canim. Yine de umutsuz degil bence doktorlar felaket tellahı gibi.. bana da tam tersi problem yok dedi yumurta takibi dedim, gerek yok dedi.. benimki de aksine fazla rahatti bende ona sinir oldum... bu ay da tutmazsa yine bir dr.a gorunecegim hatta belki ovü.testine gore cift cizgi gorunce bile gidip muayene olabilirim. En azindan bir yorum yapabilirler diye dusunuyorum..0.67 cikti bide yumurta sayim 8 cikti 10dan az oldugu icin boyle soylemis..
Belki de amh sonucuna bagli boyle bir yorum yapmistir canim. Yine de umutsuz degil bence doktorlar felaket tellahı gibi.. bana da tam tersi problem yok dedi yumurta takibi dedim, gerek yok dedi.. benimki de aksine fazla rahatti bende ona sinir oldum... bu ay da tutmazsa yine bir dr.a gorunecegim hatta belki ovü.testine gore cift cizgi gorunce bile gidip muayene olabilirim. En azindan bir yorum yapabilirler diye dusunuyorum..
Kürleri denedin mi hic canim? Incir havuc falan yapiyorlar eger prolaktinin yuksek degilse deneyebilirsin.Kesinlikle katiliyorum hemen en kotusunu soyluyorlar. Bir iki ihtimal deneyip olmasa tamam diyecegim ama birazda para tuzagi kismida var. Ben biraz beslenme kismina agirlik vericem bakalim umarim faydasini gorurum..
Kürleri denedin mi hic canim? Incir havuc falan yapiyorlar eger prolaktinin yuksek degilse deneyebilirsin.
Ilacla alakali hic bilgim yok canim. Incir ve havuc kürü yumurta kalitesi ve rezervini alrttirmasi icin ama klomen de ayni sekilde. Ben senin yerinde olsam once kurleri tek basina denerdim bi iki ay. Sonuc alamzsam klomene gecerdim.Yok canim prolaktinim 15. iste bende onlara baslicam canim 6 ayda kendim deneyeyim bakalim olmadi tup bebek.. klomenle birlikte kurleri yapsam zarari olurmu canim.