- 30 Temmuz 2011
- 1.269
- 414
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #55.121
Hcg testi mi bu lh mı?hcg ise kaç gün geçti yumurtlamanın üstündenBiri bu durumu aciklayabilr mi yaklasijk 2 saat sonra boyle oldu gozlerime inanamiyorom sanirim saka bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hcg testi mi bu lh mı?hcg ise kaç gün geçti yumurtlamanın üstündenBiri bu durumu aciklayabilr mi yaklasijk 2 saat sonra boyle oldu gozlerime inanamiyorom sanirim saka bu
hcg ,elim titriyor kızHcg testi mi bu lh mı?hcg ise kaç gün geçti yumurtlamanın üstünden
9 gün olmuş belli olur mu ki?benimki 12-13 gün sonra belli olmuştu yumurtlamadan,adetime 8 gün vardı ama ben erken yumurtlamıştım,onun için sordum sana da,başka test var mı evde?bat 11,12 temmuz yumurtlamada yaklaşık 28 haziraz tahminim ce
işteyim buay rahim filmi çekildim çok ovs akıntım olmuştu,tüpler açktı şükür en yogum ovs akıntımı 25 haziranda hissettim çamaşırıma kadar gelmişti9 gün olmuş belli olur mu ki?benimki 12-13 gün sonra belli olmuştu yumurtlamadan,adetime 8 gün vardı ama ben erken yumurtlamıştım,onun için sordum sana da,başka test var mı evde?
İnşallah yoldadır yavrunhcg ,elim titriyor kız
Sen eve giderken bikaç tane daha test alıp takip et canım bu testin bozuk olma ihtimali olabilir,yine de çizgi çıkmış bi umut..inşallah tutmuşturişteyim buay rahim filmi çekildim çok ovs akıntım olmuştu,tüpler açktı şükür en yogum ovs akıntımı 25 haziranda hissettim çamaşırıma kadar gelmişti
sıcaklardan cnm biraz daha sabret heran gelebılır bebişin ... bu kadar bekledın ınş normal doğum nasip olur :)
İnşallah sağolun kizlar. Son haftaya girdik artik bekledik yani epey ama hic sancim yok ne olacak bilmiyorum.. hayirlisiyla kavusayim normal sezeryan umrumda degil pekHadi bakalım bekliyoruz. Rabbimm yardımcın olsun
Canım istersen tekrarla akşam bi emin olmak için iki saat diyince biraz kafam karıştıCevap yazacak yokmu 2 saat sonra beliren olmadi hic
Hemen kullandm olmadı dıye olumsuzluga kapılma canm ben 3 ay kullandm olmadı 2 ay kullanmadm yıne olmadı sonra yıne basladım ovu testıne ve 3 ay daha kullandm o 3 ayın sonunda hamıle kaldm sukur.sayfa sahıbı sabırsızda avu twstıyle 4.ayında hamıle kaldı sanırsam.obyuzden denemeye devam et benceKizlar bende varım yeni sayilirim. Gecen ay ovulasyon testi kullandim, 3 gün boyunca cift cizgi gördum ve degerlendirdim. Ama olmadi adet oldum.. bugun adetimin 4.günü. Bu ay testleri tekrarlyacagim.. açikcasi hayal kirikligi yasadim. Kullandigim testlere ragmen hamile kalamayinca
Var gıbı duruyo canm o yuzden sabah bı daha tekrarla ıstersen daha net olurCevap yazacak yokmu 2 saat sonra beliren olmadi hic
Ahh insallah canim. Napalim her yeni ay yeni umut demek bizim icin. Hayirlisiyla...Hemen kullandm olmadı dıye olumsuzluga kapılma canm ben 3 ay kullandm olmadı 2 ay kullanmadm yıne olmadı sonra yıne basladım ovu testıne ve 3 ay daha kullandm o 3 ayın sonunda hamıle kaldm sukur.sayfa sahıbı sabırsızda avu twstıyle 4.ayında hamıle kaldı sanırsam.obyuzden denemeye devam et bence
İnşallah canım hayırlısıbakalım artık buay rahim filmi çekildim çok ovs akıntım oldu sanki biraz umutluyum gibi..
bende çok sonradan beliren çizgiyle hamile olduğumu anladım ama bir çok kez tekrar yaptım hatalı olurmu diye günden güne koyulastıbat 11,12 temmuz yumurtlamada yaklaşık 28 haziraz tahminim ce
elimde çok test yok çok su içiyorum idrarımı tutmam mümkün olmuyor testlerin uı algısı farklı oluyor deniyor bakalım artık bir kaç güne tekrar yaparım.bende çok sonradan beliren çizgiyle hamile olduğumu anladım ama bir çok kez tekrar yaptım hatalı olurmu diye günden güne koyulastı
işteyim buay rahim filmi çekildim çok ovs akıntım olmuştu,tüpler açktı şükür en yogum ovs akıntımı 25 haziranda hissettim çamaşırıma kadar gelmişti
reglim 11 temm da hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum,çok üzülüyorum sonra bkliyim az daha bakalım teşekkür takip için.canım bata 6 kala yaptığım test senin ilk yaptığın test gibiydi ben predictiorda da gördüm çizgini bun yaptığında da bence var kan verseydin
evet canım haklısın daha önce de geldi başına bekle canım en güzeli hakkında hayırlısı olsun iyi haberlerle gelreglim 11 temm da hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum,çok üzülüyorum sonra bkliyim az daha bakalım teşekkür takip için.