Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

9 gün olmuş belli olur mu ki?benimki 12-13 gün sonra belli olmuştu yumurtlamadan,adetime 8 gün vardı ama ben erken yumurtlamıştım,onun için sordum sana da,başka test var mı evde?
işteyim buay rahim filmi çekildim çok ovs akıntım olmuştu,tüpler açktı şükür en yogum ovs akıntımı 25 haziranda hissettim çamaşırıma kadar gelmişti

işteyim buay rahim filmi çekildim çok ovs akıntım olmuştu,tüpler açktı şükür en yogum ovs akıntımı 25 haziranda hissettim çamaşırıma kadar gelmişti
Sen eve giderken bikaç tane daha test alıp takip et canım bu testin bozuk olma ihtimali olabilir,yine de çizgi çıkmış bi umut..inşallah tutmuştur :anneadayı:

sıcaklardan cnm biraz daha sabret heran gelebılır bebişin ... bu kadar bekledın ınş normal doğum nasip olur :)

Hadi bakalım bekliyoruz. Rabbimm yardımcın olsun
İnşallah sağolun kizlar. Son haftaya girdik artik bekledik yani epey ama hic sancim yok ne olacak bilmiyorum.. hayirlisiyla kavusayim normal sezeryan umrumda degil pek

Cevap yazacak yokmu 2 saat sonra beliren olmadi hic

Eklentiler

• 20170705_170228-1.jpg
    20170705_170228-1.jpg
    25,5 KB · Görüntüleme: 53
Kizlar bende varım yeni sayilirim. Gecen ay ovulasyon testi kullandim, 3 gün boyunca cift cizgi gördum ve degerlendirdim. Ama olmadi :KK43: adet oldum.. bugun adetimin 4.günü. Bu ay testleri tekrarlyacagim.. açikcasi hayal kirikligi yasadim. Kullandigim testlere ragmen hamile kalamayinca :KK43:

Kizlar bende varım yeni sayilirim. Gecen ay ovulasyon testi kullandim, 3 gün boyunca cift cizgi gördum ve degerlendirdim. Ama olmadi :KK43: adet oldum.. bugun adetimin 4.günü. Bu ay testleri tekrarlyacagim.. açikcasi hayal kirikligi yasadim. Kullandigim testlere ragmen hamile kalamayinca :KK43:
Hemen kullandm olmadı dıye olumsuzluga kapılma canm ben 3 ay kullandm olmadı 2 ay kullanmadm yıne olmadı sonra yıne basladım ovu testıne ve 3 ay daha kullandm o 3 ayın sonunda hamıle kaldm sukur.sayfa sahıbı sabırsızda avu twstıyle 4.ayında hamıle kaldı sanırsam.obyuzden denemeye devam et bence

Hemen kullandm olmadı dıye olumsuzluga kapılma canm ben 3 ay kullandm olmadı 2 ay kullanmadm yıne olmadı sonra yıne basladım ovu testıne ve 3 ay daha kullandm o 3 ayın sonunda hamıle kaldm sukur.sayfa sahıbı sabırsızda avu twstıyle 4.ayında hamıle kaldı sanırsam.obyuzden denemeye devam et bence
Ahh insallah canim. Napalim her yeni ay yeni umut demek bizim icin. Hayirlisiyla...

bende çok sonradan beliren çizgiyle hamile olduğumu anladım ama bir çok kez tekrar yaptım hatalı olurmu diye günden güne koyulastı
elimde çok test yok çok su içiyorum idrarımı tutmam mümkün olmuyor testlerin uı algısı farklı oluyor deniyor bakalım artık bir kaç güne tekrar yaparım.

canım bata 6 kala yaptığım test senin ilk yaptığın test gibiydi ben predictiorda da gördüm çizgini bun yaptığında da bence var kan verseydin

X