-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #55.101
yok cnm ben talep etmedım doktorum önerdi amh'ım biraz yüksek çıktı yane ohss riskım var .Opu zor geçebılır dedı vücudunun dinlenmesı gerekıyor dedi . Opudan sonra 1 adetım geçicek sonra adetimin 21. gününde transfer olacagım yane transferım eylülü bulacak
Bana yaklaşık 1.5 ay önce yapıldı amh testi 1.2 çıkmıştı. Testi tekrarlamadı bakalm yarın ne dicekyok cnm ben talep etmedım doktorum önerdi amh'ım biraz yüksek çıktı yane ohss riskım var .Opu zor geçebılır dedı vücudunun dinlenmesı gerekıyor dedi . Opudan sonra 1 adetım geçicek sonra adetimin 21. gününde transfer olacagım yane transferım eylülü bulacak
benım 5,67 çıktı 5 ve üzeri olan bayanlarda dondurulmuş transfer uyguluyorlar . Amh'ın düşük değil bence sınır 1 diye bılıyorum benBana yaklaşık 1.5 ay önce yapıldı amh testi 1.2 çıkmıştı. Testi tekrarlamadı bakalm yarın ne dicek
Eşimin morfolojisi yüzünden risk grubunda gördü beni bende anlamadmbenım 5,67 çıktı 5 ve üzeri olan bayanlarda dondurulmuş transfer uyguluyorlar . Amh'ın düşük değil bence sınır 1 diye bılıyorum ben
benımde eşimin morfolojisi %1 Allah yardımcımız olsun cnmEşimin morfolojisi yüzünden risk grubunda gördü beni bende anlamadm
Bizimkide %1 amin inşallah canımbenımde eşimin morfolojisi %1 Allah yardımcımız olsun cnm
inş cnm teşeku edrım güzel dileklerın için Rabbim bebeklerımızı sağ salım kucagımıza almayı nasip etsin inşkronik_unutkan S sinkar canm dualarım sızınle ıns hayırlısıyla olur rabbım emeklerınızın hurmetıne meleklerınız ı gondersn ıns.takıpteyım ıns olacak
benımde eşimin morfolojisi %1 Allah yardımcımız olsun cnm
Allah yardimiciniz olsun bende takipteyim ve hep dua ediyorum sizlere. İnaniyorum sizde kavuşacaksiniz yavrularinizaBizimkide %1 amin inşallah canım
sağol cnm ALLAH RAZI OLSUN eksık olmayın Rabbim sanada kolay doğumlar nasip etsin kızını sağ salım kucagına alırısın ınşAllah yardimiciniz olsun bende takipteyim ve hep dua ediyorum sizlere. İnaniyorum sizde kavuşacaksiniz yavrulariniza
Ben birşey göremedim ama bata daha var ben 6 gün kala birşey görmemiştim 5 gün kala hayalet çizgiyle karşılaştımKizlar produktor sizce yer cizgisimi biraz bekledi bat 12 temmuz
bakalım artık buay rahim filmi çekildim çok ovs akıntım oldu sanki biraz umutluyum gibi..Ben birşey göremedim ama bata daha var ben 6 gün kala birşey görmemiştim 5 gün kala hayalet çizgiyle karşılaştım
Amıınn ıns canminş cnm teşeku edrım güzel dileklerın için Rabbim bebeklerımızı sağ salım kucagımıza almayı nasip etsin inş
İnşallah canım zaman geçmez oldu iyice çok zorlanıyorumsağol cnm ALLAH RAZI OLSUN eksık olmayın Rabbim sanada kolay doğumlar nasip etsin kızını sağ salım kucagına alırısın ınş
sıcaklardan cnm biraz daha sabret heran gelebılır bebişin ... bu kadar bekledın ınş normal doğum nasip olur :)İnşallah canım zaman geçmez oldu iyice çok zorlanıyorum
Hadi bakalım bekliyoruz. Rabbimm yardımcın olsunİnşallah canım zaman geçmez oldu iyice çok zorlanıyorum
cnm belirgin şekılde 2. çizgi var ama ıkı saat sonra diyorsun benım bildiğim ilk 10 dk önemlı .Biri bu durumu aciklayabilr mi yaklasijk 2 saat sonra boyle oldu gozlerime inanamiyorom sanirim saka bu
bak son halinin atacaüım bir bulut gibi birşey geldi soldan sağ a doğru şaka gibi t nin altındaki yer kızardı ve o diğer kızarıklık sağ a doğrı ilerleyip kaybolacak sanırım atacağım testi tekrar görünce şok oldumcnm belirgin şekılde 2. çizgi var ama ıkı saat sonra diyorsun benım bildiğim ilk 10 dk önemlı .