Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

S sinkar dondurulmuş transferi senmi talep ettin. Doktorunmu yönlendirdi.
yok cnm ben talep etmedım doktorum önerdi amh'ım biraz yüksek çıktı yane ohss riskım var .Opu zor geçebılır dedı vücudunun dinlenmesı gerekıyor dedi . Opudan sonra 1 adetım geçicek sonra adetimin 21. gününde transfer olacagım yane transferım eylülü bulacak

Bana yaklaşık 1.5 ay önce yapıldı amh testi 1.2 çıkmıştı. Testi tekrarlamadı bakalm yarın ne dicek

Bana yaklaşık 1.5 ay önce yapıldı amh testi 1.2 çıkmıştı. Testi tekrarlamadı bakalm yarın ne dicek
benım 5,67 çıktı 5 ve üzeri olan bayanlarda dondurulmuş transfer uyguluyorlar . Amh'ın düşük değil bence sınır 1 diye bılıyorum ben

Allah yardimiciniz olsun bende takipteyim ve hep dua ediyorum sizlere. İnaniyorum sizde kavuşacaksiniz yavrulariniza
sağol cnm ALLAH RAZI OLSUN eksık olmayın Rabbim sanada kolay doğumlar nasip etsin kızını sağ salım kucagına alırısın ınş

Biri bu durumu aciklayabilr mi yaklasijk 2 saat sonra boyle oldu gozlerime inanamiyorom sanirim saka bu

Eklentiler

• 20170705_161810-2.jpg
    20,9 KB · Görüntüleme: 60
cnm belirgin şekılde 2. çizgi var ama ıkı saat sonra diyorsun benım bildiğim ilk 10 dk önemlı .
bak son halinin atacaüım bir bulut gibi birşey geldi soldan sağ a doğru şaka gibi t nin altındaki yer kızardı ve o diğer kızarıklık sağ a doğrı ilerleyip kaybolacak sanırım atacağım testi tekrar görünce şok oldum

Bak canim soldan saga kaydi simdi nerdeyse fozd3n kaybolmak uzere bu hali aldi

Eklentiler

• 20170705_164003-1.jpg
    25,7 KB · Görüntüleme: 61
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…