Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Eki Görüntüle 2012516 Kızlar merhaba. Son 3 günün ovu testi. İki gün önce pik yaptı, dün biraz silindi bugün tekrar pik yaptı. Nasıl olabiliyor bu? İlk pikten sonra düşmesi gerekmiyor mu bunun? Sizce 1 gün arayla neden tekrar pik yapar?

Koyuluk olması vucudundaki lh ın yuksek olmasindan kaynakli yani yumurtan buyumesini tamamlamak uzere silinmiş olması lhın azaldigini gosteriyor yani catladigini. Yani bir kac gun lh yuksek seviyede olabilir sabah aksam yapin mutlaka hatta yakinda iliski yoksa iliskiye de girin

Masallah naya hamole var ve tup tutuor yani umit bizlere neguzel
@Minesuu tebrik ederim digerinede
yunus_ciklet yunus_ciklet nasil cektirdin cnm cok agri oluormu
Ben bi su sag bademcik insinde bakacam bogazim cok agrio daha
Ozelde cektirdim canim agrim islem sirasinda oldu ama korkulacakvbisey degil vajinal muayyene gibi biraz daha acilisi,,tahat olmakta fayda var ben anestesiz yaptirdim cok sukur bitti

Koyuluk olması vucudundaki lh ın yuksek olmasindan kaynakli yani yumurtan buyumesini tamamlamak uzere silinmiş olması lhın azaldigini gosteriyor yani catladigini. Yani bir kac gun lh yuksek seviyede olabilir sabah aksam yapin mutlaka hatta yakinda iliski yoksa iliskiye de girin
Teşekkürler cevabın için canım. Yani henüz çatlamadı demek oluyor

Seni hatırlıyorum canım :) doktorun kimdi bi de sorununuz neydi
Canm bizde herhangi bir problem yoktu ve 2 yıldır hiç hamile kalamadım oyüzden aşılama yapmadan tüp bebek denemek istedim çünkü bu süreçte çok yıprandım Allah'ıma şükür ilk denemede oldu :anneadayı: canm ben Beylikdüzü medicana da yaptırdım selman laçin e

IMG_4650.JPG
IMG_4661.JPG
Çıldırıcam artık yaa... 5 gündür bir düşüyor bir pik yapıyor. Birkaç gün pozitif olabilir deniyor ama bu 5 gün fazla değil mi kızlar? Bu çatlayamıyor demek mi acaba? Bat a daha yaklaşık 10 gün var. Bir açıklaması olması lazım yaa, değerlendire değerlendire içim şiştiiii :kusmuk:

merhaba kızlar iyi akşamlar :)
ben de ovulasyon testlerinden bisey anlamdım... bugün adetimin 7. günü 5 gun sürdü bugün ilişki sonrasinda hafif lekelenmem oldu. pembe bir iki damla.. bu ay tekrar ovulasyon testi yapmaya karar verdim bazı aylar pozitifi yakaladım ama olmadi . bugun yaptigim ovulasyon testi cok silik degil ama pozitifte degil cok erken degilmi yumurtlama icin 7. gundeyim 28 gunde bir adet oluyorum bazen 30 gunde oluyor
20170624_192207.jpg

Bilmiyorum ki daha bata 10 gün var. Adete yakın olması gerekmiyor mu pozitifin?

Ben doktor kontrolüne çıkmıştım 2 ay önce yumurta takibi için ovulasyon sürekli senin ki gibi adet dönemine kadar pozitif çıktı ilk 3~4 gün ikiside aynı koyuluktaydi ve bir gün silik bir gün koyu çıkıyordu anlam veremedim.... doktora çıktım yumurtan çatlamamış olabilir veya 2 sefer yumurtluyor olabilirsin dedi ovulasyon testleri kesin bir sonuç vermez yumurtlayıp yumurtlamadigini öğrenmek için en iyi kan testi dedi... o ay yumurtladım ama iki tane yumurtam gelişmiş ve biri çatlamış diğeri kist olmuştu adetim gecikti o ay, bidahaki ay kistte gitmisti .ben de ovulasyon testlerine bi anlam veremiyorum, bi ümit işte değerlendiriyorum.
adete kadar bu şekilde giderse hamile olabilirsin erken yumurtlamış olabilirsin ...ya da kanda ki lh seviyesi henüz düşmemiş olabilir hormonlar her ay farklılıklar gösteriyor.

Ben doktor kontrolüne çıkmıştım 2 ay önce yumurta takibi için ovulasyon sürekli senin ki gibi adet dönemine kadar pozitif çıktı ilk 3~4 gün ikiside aynı koyuluktaydi ve bir gün silik bir gün koyu çıkıyordu anlam veremedim.... doktora çıktım yumurtan çatlamamış olabilir veya 2 sefer yumurtluyor olabilirsin dedi ovulasyon testleri kesin bir sonuç vermez yumurtlayıp yumurtlamadigini öğrenmek için en iyi kan testi dedi... o ay yumurtladım ama iki tane yumurtam gelişmiş ve biri çatlamış diğeri kist olmuştu adetim gecikti o ay, bidahaki ay kistte gitmisti .ben de ovulasyon testlerine bi anlam veremiyorum, bi ümit işte değerlendiriyorum.
adete kadar bu şekilde giderse hamile olabilirsin erken yumurtlamış olabilirsin ...ya da kanda ki lh seviyesi henüz düşmemiş olabilir hormonlar her ay farklılıklar gösteriyor.
Anladım canım sağol cevabın için. Başkalarının yükseldikten sonra düşmüş ya tedirgin oldum. Önümüzdeki ay aşılama olacak, hormonlar bozulursa bi de onun için bekleyeceğim paniğim ondan. 2 yıldır yoruldum artık, aşılamada ilkinde yüksek ihtimal tutar dedi doktor. Daha da beklemeye gücüm yok :KK43:

Merhabalar herkese iyi bayramlar

Ben reglimin birkac gun sonrasi ovulasyon testine basladim ancak bugun reglimin 16. gununde olmama ragmen hala cift cizgi olmadi. Adet dongum 26 gun civari. Hic yumurtlamadan regl olabilmem mumkun mu? Yani oyle birsey olabiliyor mu?

Bir de hala o yumurta aki benzeri akintim olmadi. Normalde her ay olur muydu onu bile bilmiyorum. Illa ki yumurtlama gunlerinde o akinti oluyor mu? Yoksa olmayadabilir mi?

X