- 31 Aralık 2015
- 41.443
- 132.602
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #54.881
Amin canim inşallah unutur muyum hiç her an her duamda aklımdasınızCanım çok az kalmış kızına kavuşmana. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)minnoşumuz annesini hiç üzmez merak etme. Geçen gün bi arkadaşım doğum yaptı gittik. Nasıl güzel bi kız ay al onu göğsüne sok valla.:) Rabbim bunları duamız olarak kabul eylesin. Doğumda inşallah bizi unutmazsın.
Canım az önce aldım sonucumu b12 ve d vitamini düşük cikmis.anti tpo 10 çıkmış .tsh 2,39 çıkmış doktor normal ama biz gebelikte 2 nin altında olmasını istiyoruz dedi bi hap yazdı euthro diye başlayan.b ve d vitamini yazdı.demire bakmamış sordum gebeliği etkilemez dedi.öyle işte canım pek bi sorun çıkmadıxra221 cnm sonucun çıktımı?
O nasıl bı doktor ya ne demek demır etkılemez demır 50 nın altı olmamalı gebelıkten once gıttım ben tahlıl vermıstm ve demırın 16 cıktı doktor da zaten rengındende belı soluksun ve kan depon bosalmıs nerdeyse dedı 3 aylık hap yazdı ve 80 ne cıktı o aydan sonra hamıle kaldm ıyıkı gıtmısım onceden cunku bı hamıle kalsan deponda bossa nasıl tedavı olacaksn o halde hem kendıne hem de bebege yetemezsn.benım ıyıydı degerler bu ay gıttım ve hepsı sınırın altına dusmus bebek sömürmüs resmen benı demırım 32 ye dusmus pekmez ıctıgım halde ve yıne takvıye ılaclara basladm.normal bı saglık ocagına gıt mutlaka olctur canm.sonucta bebıs gelırse senın kanınla suyunla beslenıcek.Canım az önce aldım sonucumu b12 ve d vitamini düşük cikmis.anti tpo 10 çıkmış .tsh 2,39 çıkmış doktor normal ama biz gebelikte 2 nin altında olmasını istiyoruz dedi bi hap yazdı euthro diye başlayan.b ve d vitamini yazdı.demire bakmamış sordum gebeliği etkilemez dedi.öyle işte canım pek bi sorun çıkmadı
Aaa vitamin gebelige engelse benim cccoookk dusukkk hap kullaniom ama nafile aaa b 12 vende baktircam hastane usak diye useniom pisikletle gitnen lazim yagmurda yagio gidemedim bilmiorsun sade rahim hormon degimis demek bir yasimadaha girdim ya bu hamole kalanlar izaman herseyisi normalmi acabaCanım az önce aldım sonucumu b12 ve d vitamini düşük cikmis.anti tpo 10 çıkmış .tsh 2,39 çıkmış doktor normal ama biz gebelikte 2 nin altında olmasını istiyoruz dedi bi hap yazdı euthro diye başlayan.b ve d vitamini yazdı.demire bakmamış sordum gebeliği etkilemez dedi.öyle işte canım pek bi sorun çıkmadı
Hamile kalmayı etkilemez dedi kan sonucum iyiydi 14 çıkmış hemoglobin çok iyi dedi doktor.olmazsa demir hapı kullanırımO nasıl bı doktor ya ne demek demır etkılemez demır 50 nın altı olmamalı gebelıkten once gıttım ben tahlıl vermıstm ve demırın 16 cıktı doktor da zaten rengındende belı soluksun ve kan depon bosalmıs nerdeyse dedı 3 aylık hap yazdı ve 80 ne cıktı o aydan sonra hamıle kaldm ıyıkı gıtmısım onceden cunku bı hamıle kalsan deponda bossa nasıl tedavı olacaksn o halde hem kendıne hem de bebege yetemezsn.benım ıyıydı degerler bu ay gıttım ve hepsı sınırın altına dusmus bebek sömürmüs resmen benı demırım 32 ye dusmus pekmez ıctıgım halde ve yıne takvıye ılaclara basladm.normal bı saglık ocagına gıt mutlaka olctur canm.sonucta bebıs gelırse senın kanınla suyunla beslenıcek.
Canım d vitamini yumurta kalitesini artırıyor çok fazla azliginda hamilelik olmayabilir. Ama diğerlerinde o kadar etkili değil.senden çok daha düşük değerlerle hamile kalan var dedi.Aaa vitamin gebelige engelse benim cccoookk dusukkk hap kullaniom ama nafile aaa b 12 vende baktircam hastane usak diye useniom pisikletle gitnen lazim yagmurda yagio gidemedim bilmiorsun sade rahim hormon degimis demek bir yasimadaha girdim ya bu hamole kalanlar izaman herseyisi normalmi acaba
anladım cnm bende aynı ilacı kullanıyorum 50 mg en son tsh 1,1 di bu değeri korumam lazım .B ve D vitamini bende kullanıyorum hayırlı olsun cnm bunlar ufak ayrıntılar gebelıgı etkılemezler annemın komşusunun kızı tsh'ı 14 ile hamile kaldı hamileliğinde ilaç kullandı şu an 5 aylık tsh'ı 5 civarı bir türlü 2'nin altına inmedı ama bebek şu an sağlıklı bir risk yok dedı doktorCanım az önce aldım sonucumu b12 ve d vitamini düşük cikmis.anti tpo 10 çıkmış .tsh 2,39 çıkmış doktor normal ama biz gebelikte 2 nin altında olmasını istiyoruz dedi bi hap yazdı euthro diye başlayan.b ve d vitamini yazdı.demire bakmamış sordum gebeliği etkilemez dedi.öyle işte canım pek bi sorun çıkmadı
Folik asit iciom vitamin d var icinde vede doktor damla verio benim zaten halsizim vitamin eksik biliom b 12 de öle kendimden biliomCanım d vitamini yumurta kalitesini artırıyor çok fazla azliginda hamilelik olmayabilir. Ama diğerlerinde o kadar etkili değil.senden çok daha düşük değerlerle hamile kalan var dedi.
Benimde yine tsh bakilcak gegen iyidi yine bakacak hayirlisi beterinden saklasin Rabbimanladım cnm bende aynı ilacı kullanıyorum 50 mg en son tsh 1,1 di bu değeri korumam lazım .B ve D vitamini bende kullanıyorum hayırlı olsun cnm bunlar ufak ayrıntılar gebelıgı etkılemezler annemın komşusunun kızı tsh'ı 14 ile hamile kaldı hamileliğinde ilaç kullandı şu an 5 aylık tsh'ı 5 civarı bir türlü 2'nin altına inmedı ama bebek şu an sağlıklı bir risk yok dedı doktor
benım hemoglobim 11 ama demir depom 9 doktor demır hapı verdı sabah akşam kullanıyorum . Hamile kalmayı etkilemezde dediğin gibi hamile kaldığın zaman anne için çok sıkıntılı oluyor bebek anneden beslendiği için anne vitaminsiz ve kansız kalıyor, hamilelikte bazı kadınların dişleri ve saçları dökülür işte bu yüzden dökülüyor.O nasıl bı doktor ya ne demek demır etkılemez demır 50 nın altı olmamalı gebelıkten once gıttım ben tahlıl vermıstm ve demırın 16 cıktı doktor da zaten rengındende belı soluksun ve kan depon bosalmıs nerdeyse dedı 3 aylık hap yazdı ve 80 ne cıktı o aydan sonra hamıle kaldm ıyıkı gıtmısım onceden cunku bı hamıle kalsan deponda bossa nasıl tedavı olacaksn o halde hem kendıne hem de bebege yetemezsn.benım ıyıydı degerler bu ay gıttım ve hepsı sınırın altına dusmus bebek sömürmüs resmen benı demırım 32 ye dusmus pekmez ıctıgım halde ve yıne takvıye ılaclara basladm.normal bı saglık ocagına gıt mutlaka olctur canm.sonucta bebıs gelırse senın kanınla suyunla beslenıcek.
Canım peki nasıl koruyacaksin aç karına aliniyormus öyle mi yaptın ramazanda nasıl yapacam bilmiyorumanladım cnm bende aynı ilacı kullanıyorum 50 mg en son tsh 1,1 di bu değeri korumam lazım .B ve D vitamini bende kullanıyorum hayırlı olsun cnm bunlar ufak ayrıntılar gebelıgı etkılemezler annemın komşusunun kızı tsh'ı 14 ile hamile kaldı hamileliğinde ilaç kullandı şu an 5 aylık tsh'ı 5 civarı bir türlü 2'nin altına inmedı ama bebek şu an sağlıklı bir risk yok dedı doktor
Canım peki nasıl koruyacaksin aç karına aliniyormus öyle mi yaptın ramazanda nasıl yapacam bilmiyorum
CANIM peki ilacı kullanmaya devam edince 1,in aşağısına düşebilir mi ki? Bi de ben az önce araştırdım hemiglobini 12nin altında olan kadınlarda demir eksikliği oluyormuş . Benim 14 çok düşük değildir düşük olsa bilecnm be iftarımı açmadan önce ilacımı ve suyumu içiyorum bir 10 dk sonrada yemeğimi yiyorum sende Ramazanda öyle deneyebılırsınxra221
Canım ben ev taşıdım. Daha yeni. Tüp bebek için doktor araştırıyorum ama karar veremedim. Sanırım bayramdan sonra gitcem. Hep bi engel çıkıyor. Şuan co enzim kullanıyorum. İncir körüne başladım. Ama hergün sabah yapamıyorum bazen akşamdan kalanı içiyorum. Sonra arı sütüne başlayacağım bugün. C vitamini alıyorum. Hatta benimde demir ve D vitamini düşük doktor D vitamini vermişti evde duruyor onu da kullanayım bari. Böylee. Zaten ovu takip etmiyoeum hiç. Aşılama dengemi bozdu. Tek istediğim hayırlı bir kapı açılması bana.
Hıımm kanınıyıymıs canm o yuzden demıre bakmamıs.normalde kadınlarda 12.5 ve ustu ıyıdır.o zaman sorun yoktur canm.ıns rabbım bebıs versnde sömürsün kanını heh hehhhCANIM peki ilacı kullanmaya devam edince 1,in aşağısına düşebilir mi ki? Bi de ben az önce araştırdım hemiglobini 12nin altında olan kadınlarda demir eksikliği oluyormuş . Benim 14 çok düşük değildir düşük olsa bile
Evet canm tek kısıyken eksıklıgı tamamlamak daha kolay ama bebıs olursa senın aldıgını dırek bebıse gıttıgı ıcın depo dolmuyo oncesınde tedavı olmak daha ıyı.senın de dusukmus benımkı gıbı.demıs eksıklıgı cok kotu hemen yoruluyosun anında sınır basıyo ve halsız hıssedıyosun kendını.benım hemoglobim 11 ama demir depom 9 doktor demır hapı verdı sabah akşam kullanıyorum . Hamile kalmayı etkilemezde dediğin gibi hamile kaldığın zaman anne için çok sıkıntılı oluyor bebek anneden beslendiği için anne vitaminsiz ve kansız kalıyor, hamilelikte bazı kadınların dişleri ve saçları dökülür işte bu yüzden dökülüyor.
cnm benım doktorum hafta içi tam alıyorsun hafta sonlarıda yarım doz alıcaksın dedı onun ayarını yapıyorlar benım mesala bir aralar tsh 0,2'ye düşmüştü doktor dozunu bu şekılde ayarladı ve en son 1,1 di . Bu şekılde 3 ay kullan dedı . Doktor kanın çok düşük değil ama demir depon boş dedı ve demır hapı verdı senın maşalah iyi.CANIM peki ilacı kullanmaya devam edince 1,in aşağısına düşebilir mi ki? Bi de ben az önce araştırdım hemiglobini 12nin altında olan kadınlarda demir eksikliği oluyormuş . Benim 14 çok düşük değildir düşük olsa bile
evet cnm malesef kötü bir durum önceden tedavime başladım inş en yakın zamanda toparlarım kendımı ... Maşallah sende yarıladın sayılır bebeğin cinseyeti bellı oldumu? Banada dua et cnm sizin dualarınız kabul olur .İsmim sinemEvet canm tek kısıyken eksıklıgı tamamlamak daha kolay ama bebıs olursa senın aldıgını dırek bebıse gıttıgı ıcın depo dolmuyo oncesınde tedavı olmak daha ıyı.senın de dusukmus benımkı gıbı.demıs eksıklıgı cok kotu hemen yoruluyosun anında sınır basıyo ve halsız hıssedıyosun kendını.
cnm nereye tasındın ben istanbulda kısmet olursa şişli memoriala başlıyacagım doktorum semra kahramanCanım ben ev taşıdım. Daha yeni. Tüp bebek için doktor araştırıyorum ama karar veremedim. Sanırım bayramdan sonra gitcem. Hep bi engel çıkıyor. Şuan co enzim kullanıyorum. İncir körüne başladım. Ama hergün sabah yapamıyorum bazen akşamdan kalanı içiyorum. Sonra arı sütüne başlayacağım bugün. C vitamini alıyorum. Hatta benimde demir ve D vitamini düşük doktor D vitamini vermişti evde duruyor onu da kullanayım bari. Böylee. Zaten ovu takip etmiyoeum hiç. Aşılama dengemi bozdu. Tek istediğim hayırlı bir kapı açılması bana.