Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Bende incir yiyom incir ne icinde yumurta rezarve icin iyidi deme evet vitamin eksik hepinizde ins acar cnm ya benude rahim filmii istedi hatta ev doktoruma bile yazmis sonra asilama dio bakalim bugun adet agrim var ama adetime 17 gun var bence ovulation agri bu bende sade yasin okuom birsey etmiom saglik olsun cnm

cnm nereye tasındın ben istanbulda kısmet olursa şişli memoriala başlıyacagım doktorum semra kahraman
Canım ben izmirdeyim
Yine izmir içinde taşındım. Burda üç isim var aklımda dilek aslan israel aruh ve Kaan bozkurt. Bilmiyorum hangisi olacak. Hatta eğer yapabilirsem doktora gitmeden genetik testleri de yaptırmak istiyorum. Benim amh düşük çıktı en son 1,66. Belki bundan olmuyor ilk kez ölçtürdüm bu değeri ayrıca. Ben de Euthrox kullanıyorum iki sene olacak. Kullanmaya başladım yüksekti iki ay sonra pozitifi gördüm ama düştü. Hala düşününce nasıl oldu acaba o iş diyorum :) kan değerim de fena değildi artış da olmuştu ama... Ama işte maziye bakmak doğru değil de mi

Evet canım incir yumurta kalitesi için iyiymiş. Ama rezervi yükseltmezmiş

Benimde en son iki ay once felan bakildi. Son bir aydir da maltoferi pek duzenli kullanmadim pazartesi saglik ocaginda baktirmayi dusunuyorum genel olarak. Dogum yaklasti bide kan aramayalim sonra :/

Benimde en son iki ay once felan bakildi. Son bir aydir da maltoferi pek duzenli kullanmadim pazartesi saglik ocaginda baktirmayi dusunuyorum genel olarak. Dogum yaklasti bide kan aramayalim sonra :/
Mutlaka baktır canm doktor dogıma kadar kullancaksn dedı bana ve gyneferro verdı.d vıtamını ve multı vıtamınde kullanıyorm.bende saglık ocagında baktırdm sonucuda kadın dogum doktoruna gosterdm.bır ay once ıyıydı kendımı halsız hıssedınce baktırdm baya dusmus bır ayda.pekmez ıctıgım halde dusmus.

Ins canm.evet yarın 19.haftaya gırıcem gunler gecıyo bebıs buyuyo.ıkı hafta once ogrendm canm kızımız olucakmıs ıns.darısısıze olsn ıns.ısmını bılmıyodum da nıckınle dua edıyodm ısmınle de ederm ıns canm.ovulasyonu falan bu topıkte ogrendm sabırsızda cok yardımcı oldu allah razı olsn onyuzden bırakamıyorm burayı

Nasil genetik baktitcan nelere baktircan aslinda bende istiom genetik hastaliklari falan bizim.ailed ekalp var mesela seker falan onlardami cikior tr de daha basit burda offfn cok suruo

En son yukseldi. Ya hep duzenli iciyodum. Mayis basinda rahatsizlandim cok fenaydim birkac gun hic ilac icmedim midem karisikti cok.. ondan sonra duzenli icmedim onu atladim. Vitamin ve magnezyum olmazsa olmazım şuan :d bebiş sömürdü zaten icmezsem mahvolurum

cnm nereye tasındın ben istanbulda kısmet olursa şişli memoriala başlıyacagım doktorum semra kahraman
Cnm amh çok düşük sayılmaz ama yine doktora gitmende fayda var benim eşimin morfoloji düşük çıktı, eşinin sperm deperleride çok önemli. Rabbim yardımcımız olsun

Mınnaklar sımdıkten yıyolar bızı rabbım yardm etsn.daha var doguma kullan canm tekrar basla hapa

Amin arkadaşım çok amin. Ayrıntılı bir analiz yaptırır eşim yine. Aşılamada da yıkamış sperm analiz sonucu var elimizde. Onlarla gideriz ön görüşmeye. Sen benden önce başladın inşallah peş peşe hamile kalırız.
F Fatmae20 canım genetik test öyle kalp felan değil gen mutasyonuna bakılıyor.

O cogunlukla tv da duydum cnm iki tup bebek basarisuzlikta ve yas 35 se bakiliormus bulent turas demisti

S sinkar dedimi doktor senin yumurtalar kac yasina kadar yeter 5 kusurla amh
cnm sadece çok iyi rezerven var dedı ama kaç yaşına kadar yeter diye bir tahminde bulunmadı .Ama genellıkle menopoz yaşı anne tarafından genetık oluyor mesala benım annem 49 yaşında ama hala düzenli adet görüyor . anneannem 56 yaşında menopoza girmiş, teyzem ise 53 yaşında düzensizde olsa hala adet görüyor yanı bizim ailede kadınlar biraz geç menopoza giriyor o konuda şanslıyım ama daha hala bir çocuk doğuramadım :))

O cogunlukla tv da duydum cnm iki tup bebek basarisuzlikta ve yas 35 se bakiliormus bulent turas demisti
bu arada canım, arkadaşımın yengeside 12 senedir çocuk hasreti çekıyordu bülent hocaya gitmiş histeroskopi tavsiye etmış, ama histeroskopi bülent hocada pahalı olduğu için bülent hoca onu şişli etfalde başka bir doktora yönlendirmiş, histerokopi oldu sonra bülent hocada tüp bebek yaptırdı şu an 7 haftalık hamile hemde ikiz :)) bana çok yardımcı oldu , tavsiye ederım çok iyi doktor dedı aklında bulunsun

İnsallah cok dusmemistir ya bakalim basladim tekrar. Pekmez tahinde devam aklinda bulunsun bebege kilo aldiriyor hem. Detayli ultrason yaptirdinmi?
Pekmez tahın severm evdede var duruyodu.yıyeyım bari.20. 24. Hafta arası yapılıyo dıye bılıyorm.gecen gıttıgımızdede detaylı baktı kafadına bacagına kemıklerıne cıgerıne falan bı sorun yoktu.bı daha da bayramdan sonra gıtmeyı dusunuyorm.21.haftamda oluyorm o zaman bakalm.

Bende 21+4 idi keske bir daha yaptirabilseydim bir daha yuzunu hic goremedik cok merak ediyorum :) cok sukur saglik sorunumuzda gorunmemisti. İnsallah seninde hic sikintisiz devam etsin hamileligin

Bende 21+4 idi keske bir daha yaptirabilseydim bir daha yuzunu hic goremedik cok merak ediyorum :) cok sukur saglik sorunumuzda gorunmemisti. İnsallah seninde hic sikintisiz devam etsin hamileligin
Oyyy yerım ben onları ya elbıselerı bıle mınnak mınnak ya rabbım herkese tattırsın bu duyguyu ıns.amın canm cumlemız ıns saglıkla kolaylıkla kavusalm ıns.evet ben de bayramdan sonra o haftalarda olucam.sende bayramdan sonra dogum yaparsn ıns kolayca.normal doguma yatkın mı senınkı.ısmı yüsra tugba mı olacak.aayy bende yüsrayı cok ıstıyorm ama esımı ıkna edemedm o nasıl bı ısım dıyıp duruyo

İnşallah hayırlı sağlıklı olsunlar en önemlisi o ama bayramdan sonra gel deyip duruyorum. Biz daha sevgiliyken karar vermiştik yüsra ismine bizede tuhafmış yada neden iki isim diyen çok oldu ama ortak kararımız böyle karar verdik. Kimseyi karıştırmadık. Ailemize ferahlık, kolaylık getirir inşallah İnşirah suresinde ve birkaç surede daha geçiyor benim adıma da uyumlu oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…