Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Canim ben ohss den korktugum.icin dozunu dusuk istedim. 8 yumurta toplandi 5 i dollendi 4 u 5. Gune gitti suan donmus halde beni bekliyorlar. :)
Aii hadi ins.biraz anöat cnm nasil oldu kac yumurta oödu
Canim.ben istanbulda yaptirdim bahceci kliginde. Bizde sorun erkek infertilitesi cnm 2 yildir malesef denemedigim.sey kalmadi
Artik yetti gari dedim bakalim.
Canım nerede tüp düşünüyorsun bi de sizin sorun neydi

Aşılama kilo aldırmaz boy ve kilon gayet normal ben 163 boyum 58 kgyum

Tmm cnm merakla bekliyorum sonucunu:)

Kızlar ovulasyon testime bakarmısınız? bugün olmalı mı ilişki?

Eklentiler

• er.jpg
    30,9 KB · Görüntüleme: 53
Masallah Allah anali babalu buyutsun
Kac yildir bekliordun cnm az anlat umut ol bizleri
Canım haziranda 3. yılımız bitiyo evlilikte hemen olacakmış gibi bir yıl koruduk istemeye başlayınca da her ay ay gecikti ay memem ağrıdı ay gögsüm şişti diye kendi kendime bu ay tuttu dedim ama tutmadı :) ne hikmetse tuttuğu ay da hiç bir belirti yoktu çok ümitsizliğe kapıldım aman çocuk bakamayam bari çiçek bakayım diye çiçek baktım bi ay klomen kullandım her yerim şişti açtım ellerimi dua ettim Allahım ne olur bana tedavisiz bi gebelik nasip et ben bunları kaldıramıyorum diye sonraki ay hamile kaldım aylarca iç çamaşırıma bakındım kanama mı var diye insan inanamıyo ya onca aydan sonra ve çok dua ettim Allahım isteyene nasip et diye.. Dilerim en kısa zamanda o çift çizgiyi görürsün

Biraz sayif dedi halsizde kaliom ani kalkinca bas dlnmem oluor cunku tanaion dusun 9 sa 6 falan bazen dahada dusuo yani send eiyisin masallah ayniyiz yasta ayni ins hamilede olcaz buara cokkca kuran okuom dualarimdasiniz kk dostlarim
Sağolasın cnm Rabbim dualarımızı kabul etsin benimde tansiyonum düşük ama yüksek olmasından iyidir bunada şükür

İnşallah sıra bizlerde artık :) bende kızımla konuşuyorum bayramdan önce gelme diye ama hayırlısı bakalım
Allah gönlüne göre versin canım ama bayrama da bebişle girmek güzel olur ya bayramlık alırsın evde canlı bayram şekeri gibi durur oyyy yerim :) bende babasıyla bayram namazına yollayacam

Allah gönlüne göre versin canım ama bayrama da bebişle girmek güzel olur ya bayramlık alırsın evde canlı bayram şekeri gibi durur oyyy yerim :) bende babasıyla bayram namazına yollayacam
Bayram haftası 37 haftalık olcagiz Allahin izniyle ama doktorumuz izinde. O yuzden bayramdan sonra gel diyorum yavruma şuan 35+2 olduk

İnşallah sıra bizlerde artık :) bende kızımla konuşuyorum bayramdan önce gelme diye ama hayırlısı bakalım
Canım çok az kalmış kızına kavuşmana. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)minnoşumuz annesini hiç üzmez merak etme. Geçen gün bi arkadaşım doğum yaptı gittik. Nasıl güzel bi kız ay al onu göğsüne sok valla.:) Rabbim bunları duamız olarak kabul eylesin. Doğumda inşallah bizi unutmazsın.

Allah analı babalı büyütsün canım Saglıcakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…