- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #54.921
Evet tv ya cikio bazen nvd haber varya orayada cikior ordan bilgi evet iyi burdaki doktorda bana önce rahim film dedi sonra asilama yapacakms burda sigorta karsiöioya ucret yok bi demeyim diom ama tr de tup bebek falan 10.ayda gittigimde bi check up sart hersey yaptircambu arada canım, arkadaşımın yengeside 12 senedir çocuk hasreti çekıyordu bülent hocaya gitmiş histeroskopi tavsiye etmış, ama histeroskopi bülent hocada pahalı olduğu için bülent hoca onu şişli etfalde başka bir doktora yönlendirmiş, histerokopi oldu sonra bülent hocada tüp bebek yaptırdı şu an 7 haftalık hamile hemde ikiz :)) bana çok yardımcı oldu , tavsiye ederım çok iyi doktor dedı aklında bulunsun
Ben sansli degilim ananem erken menopoz yani 40 dan sonra annem 43 ama usuntu babam vefat ettiya belki ondan simdi 48 hic olmuo bilmiom bende 40 falan diom yani ama 40 kadar ins kiz 10 tane bile cocuk olur saglik oösun ya haberlerde hep hastalik hele tovbe kanser ben eskiden hic bilmezdik simdi genclerde kalp kirizi yaslilarda derdik babam 51 de ani kalpi durdu hayirlisi cnm