Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Kucagimda degil ama suan yanimda uyuyor 1 ocakta kucagima aldim ben kizimi :)

oooyy maşallah ben sizi hamile sandım. sağlıkla büyütün yavrunuzu inşallah
bugün 11. günüm, 8-9-10 günler negatifti ovi.

geçen ay 13-14günler yumurtladım ilişki oldu ama nasip olmadı

sana bir arkadaş tavsiyesi kuzunla ikinci bebiş arasını çok açma arkadaşım
ben o kadar pişmanım ki

Merhaba grup bayağı yenilenmiş ama eskiler bilir beni bir yıl o kitte çift çizgiyi görmenin hayalini yaşadım bi kimyasal gebelikle karşılaştım sevincim kursağımda kaldı derken eşim varikoselden ameliyat olduu ve nihayet Ağustos ayında gördüm çift çizgiyi ve mayıs ayında aldım fındığımı kucağıma Rabbim isteyen herkese nasip etsin diye çok dua ettim ve ediyorum süreç zor kızlar ama ümitsizliğe kapılmayın ayrıca desteğini esirgemeyen grup kurucumuz Sabirsiz61 e çok çok teşekkür ederim gerçekten sanaldan da dostluk olabileceğinin yegane göstergesi

Heray ayni gublerde olmaz yumurtlama sen artik ovu testini sabah aksam olmak uzerr gunde 2 kez yap. Benimde niyetim arayi acmamak ama en azindan kizimin 9 10aylik olmasi lazim 2.yi dusunmek icin onun ilgisiz kalmasini ve sutten mahrum olmasini istemiyorum nasip bakalim.

Opuyorum oglusunla seni

Masallah Allah anali babalu buyutsun
Kac yildir bekliordun cnm az anlat umut ol bizleri

Öle ypacam cnm ama amh 8 sinkar 5. Kacti nilmiom ama baya iyi demis benim 8 daha iyi olmasi lazim degikmi anlamiom ki yaa offf
cnm benım değrım 5,67di refarans aralığında 5'ten yukarası pko şüphesi yazıyor ama ben pko olduğumu düşünmüyorum olsamda çok hafif sanırım. Pko olsamda üzülmem çünkü tüp bebekte en şanslı grup bir arkadaş vardı pkoluydu 32 tane yumurta toplandı ,21' tane yumurtası döllendi 17 tanesi 5. güne ulaşıldı (yane kalitelı embriyo oluştu)... 2 tane transfer oldu diğerlerini dondurdu şu an hamıle kendısı ... Hazırda bir çok dondurulmuş embriyo olma şansı yüksek pkolularda .... senın refaran aralığını nedir bilmiyorum, belkı daha farklıdır orada ama türkiyede genellıkle 5 ve yukarısı pko şüphesi oluyor
xra221 cnm sen nasılsın ne yapıyorsun?

Kizlar nasilsiniz keyifler nasil. Miray ta im sayesinde pek firsat bulamiyorum anca okuyorum bu aralar insallah donecegim sahalara :)
cnm ben temmuzda tüp bebek tedavisine başlıyacagım hakkımızda hayırlısı olsun ... inş ilk denemede tutar dua et bana cnm

@minessu kardesimiz vardi o neyapio nasilsiniz S sinkar sende yoksun
Slm cnm. Kullanici adimi degistirmistim helen linda idi gecenlerde yorum yapmistim hatra hormonlarina :) geri dondum ismime iyim cnm ben haftaya trasferim var tup bebek deniyoruz :) beni dualariniz da unutmayin. Sen nasilsin neler yapiyorsun

Slm cnm. Kullanici adimi degistirmistim helen linda idi gecenlerde yorum yapmistim hatra hormonlarina :) geri dondum ismime iyim cnm ben haftaya trasferim var tup bebek deniyoruz :) beni dualariniz da unutmayin. Sen nasilsin neler yapiyorsun
Aii hadi ins.biraz anöat cnm nasil oldu kac yumurta oödu

Cnm bana birsey demedi sordumm hatta ben pco lu muyum.diye hayir dedi ama dedigin gibi olsakta cookk kötu degil tup bebek icin iyimis yani buda bir hayir evet banada asilama.deniyelim dio bayramdan sonra dedim önce rahim filmi peki senin kilon kac ben 1.67 boy kilom 55 dustum ama birakrim diäti bugun cok halsiz kaliom beynim agrio bas dönme falan 3 kilo almam lazim ve asilama kilo aldirirmi ins aldirmaz

Canım bildiğin gibi şu aralar yumurtlama dönemindeyim sol tarafıma bi ağrı vurup geçiyor.bugün doktora gittim tam kan sayımı aktı tpo d vitamini b12 için kan aldı yarın atarım sonuçları sana.bana bi sorunun madem yoksa 17 ay tüp bebek için erken gibi dedi ama takmıyorum artık.adet oluncada hormonları bakacakm.bu arada ben de hafif pkoyum pko nun aşamaları var hafif orta ve zor olan . Bizimki gebbelige engel değil o zor olanlar bile gayet hamile kalabiliyormus. Ki onlar çok geç adet oluyor iki üç ayda bir.

Son düzenleme:
Canım nerede tüp düşünüyorsun bi de sizin sorun neydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…