Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Oy masallah Rabbim tamamina erdirsin cok sevindim kiz olmasina bendede kiz sevgisi bir baska. Eli ayagi duzgun saglikla gelsin insallah.
Amın canm cok sagol.evet bende kız ıstıyodum oldu sukur cunku tek kızım o yuzden yanıma yoldas geldı dıye sevınıyorm bı de kız cocuklarını gıydırmek daha zevklıı cesıt cok

Herkesin ramazan axi mubarek olsun ins
Kizlar hep youtube dan dinliom bulent trasi sonra dunya tup bebek prof. Soyismi gurkan miydi cokkk gelismis hersey sans da artmis tabi Rabbim isterse yani baya artmis en iyiside turkiyemis embriyolari iyice inceliorlarmis falan filan dinliorumda suan ntv da cikio bulent tras baya rahatlatior yaaa

Merhaba kızlar bugün adetin 30.günü. Dün Bat günü idi. 2-3 gündür ovulasyon testi yapıyorum. Bakın aşağıda ki testide bugün yaptım. Sizce gebelik varmı?
DSC_0761.JPG

Canim hamilemisin? Ovu.da tek ciZgi olmasina rağmen hamile mi ciktinn?? Eger oyleyse nadir gorulen durumlardan.birisin cok sevindim tebrik ederim.
Evet canım ovu. Testini tek gördüğüm günün akşamında hcg testi yaptım ve 2. Cızgı çıktı ertesi gün kan verdim değerim 243 çıktı. Yani ovu. Testleri garanti bi sonuç vermeyebiliyor hamilelik için :) teşekkür ederim darısı ısteyenlerın basına

Evet canım ovu. Testini tek gördüğüm günün akşamında hcg testi yaptım ve 2. Cızgı çıktı ertesi gün kan verdim değerim 243 çıktı. Yani ovu. Testleri garanti bi sonuç vermeyebiliyor hamilelik için :) teşekkür ederim darısı ısteyenlerın basına
Hayırlı olsun insaallah canm ya. Valla şaşırdım gercekten. Değerinde oyle düşük falan da degil yani. Hcg de cikip ovuda cikmamasi gercekten sasirtti :) resim cekmismiydin hic? Silikmiydi yoksa hic ciZgi yokmuydu

Hayırlı olsun insaallah canm ya. Valla şaşırdım gercekten. Değerinde oyle düşük falan da degil yani. Hcg de cikip ovuda cikmamasi gercekten sasirtti :) resim cekmismiydin hic? Silikmiydi yoksa hic ciZgi yokmuydu
Ben de Zaten ilk ovu.da negatif görünce bi an hamile değilim diye düşündüm ama hislerim de hamilesin diyordu sonra hcg testini alıp yaptım :) ovu.yu çekmedim ama direkt tek çizgi yani çok net şekilde 2. Çizgi Yoktu yani.. aşağıdakiler de ilki 25 mayıs 2. 27 mayıs Hcg testlerim

Eklentiler

• IMG_0866.JPG
    IMG_0866.JPG
    61,6 KB · Görüntüleme: 39
Ben de Zaten ilk ovu.da negatif görünce bi an hamile değilim diye düşündüm ama hislerim de hamilesin diyordu sonra hcg testini alıp yaptım :) ovu.yu çekmedim ama direkt tek çizgi yani çok net şekilde 2. Çizgi Yoktu yani.. aşağıdakiler de ilki 25 mayıs 2. 27 mayıs Hcg testlerim
Masaallah gayet net cikmis. Seni ornek gosteririz artk bundan sonra. Ovu negatif ciksada hamilelik olabiliyor diye :) benim hatta bole bi acilmis konum var ama pek ilerlemedi negatif cikanlar hep adet oldu.

X