- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 43
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #54.641
Belli olmuyor sanki bazen batma oluyor 25 26 mayis,,ovs ama bilemiyorumki işte,Evet tamamen ağrıdan anladım canım
Valla bugün yaptım silik çıktı aynı koyuluk yok off kafam karıştırmakta kaçırdım mi acabaTam olamış 1 kaç güne olur
canm değerlendirmedin mi o günleri bazı aylar tam koyuluğu yakalayamıyoruz geceleri ya da testi yapmadığımız zamanda pik olup silinebiliyor o yüzden canını sıkma koyulaşmaya başladığında silinene kadar 2 günde 1 ilişki olsunValla bugün yaptım silik çıktı aynı koyuluk yok off kafam karıştırmakta kaçırdım mi acaba
Karadenizli balikci bir ailenin kiziyim her balik soframizda muhakkak yogurdumuzda olurdi hala var ve o zamanlar hergun balik yerdik neredeyse :) hic zehirlenmedik:) hamileligimdede yogurt ve baligi ayni ogunde yedigim cok oldu. Balik bayat olmali ki zehirlesin cok nadir olan birseydir.Yoğurt ve Balık birlikte yenilince zehirlenme olur ama seninki süt bi de birlikte de yememissin arada zaman var .şu iç uzan bence bisey olmaz .
Ne bileyim zehirlenenler var bildiğim :)Karadenizli balikci bir ailenin kiziyim her balik soframizda muhakkak yogurdumuzda olurdi hala var ve o zamanlar hergun balik yerdik neredeyse :) hic zehirlenmedik:) hamileligimdede yogurt ve baligi ayni ogunde yedigim cok oldu. Balik bayat olmali ki zehirlesin cok nadir olan birseydir.
Bence yarin daha silik olur cnmHanimlar 14,gun lh testi,normal regl 28 gun 32mayis gunu kasik agrim oldu muhtemelen erken yumurtladim sizce catlamismi,13, gun pic olur
inşallah çatlamıştır.Bence yarin daha silik olur cnm
kızçen nasıl canım darısı başıma inşaallah kızm olsun isterimKaradenizli balikci bir ailenin kiziyim her balik soframizda muhakkak yogurdumuzda olurdi hala var ve o zamanlar hergun balik yerdik neredeyse :) hic zehirlenmedik:) hamileligimdede yogurt ve baligi ayni ogunde yedigim cok oldu. Balik bayat olmali ki zehirlesin cok nadir olan birseydir.
Ne ara adet oldun bitti masallah ben daha olmadim sökulmedi ya agrilari ara ara vardainşallah çatlamıştır.
buay reglden hemen sonra sulu akıntım oldu sanırım erken yumurladım reglinin 11.günü kasıkta batmam oldu.Ne ara adet oldun bitti masallah ben daha olmadim sökulmedi ya agrilari ara ara varda
Degerlendirdinmi peki cnmbuay reglden hemen sonra sulu akıntım oldu sanırım erken yumurladım reglinin 11.günü kasıkta batmam oldu.
5 aylik oldu teyzesi annesini hic uzmuyor cok uslu maşallah. Rabbim gonlune gore verir insallah cok bekledin.kızçen nasıl canım darısı başıma inşaallah kızm olsun isterim
evet canım ben sana bunu birkaç defa daha söylemiştim herşey normal. :)Degerlendirdinmi peki cnm
Sen hic hormon testi yaptirdinmi bi yaptir isterden
çok bekledim canım sorma ..bakıyorumda ben den sonra gelenler..gidenler hamile olup kaçanlar ne ararsan..rabbim benimde yüzüme gülecek biliyorum..5 aylik oldu teyzesi annesini hic uzmuyor cok uslu maşallah. Rabbim gonlune gore verir insallah cok bekledin.
evet canım ben sana bunu birkaç defa daha söylemiştim herşey normal. :)
Kusura bakma valla unutuorum benimde bugun leke geldi koyu kahve agrilar var yarin falan sökulur olmadi nasip degilmis neyapayimevet canım ben sana bunu birkaç defa daha söylemiştim herşey normal. :)
Oy masallah Rabbim tamamina erdirsin cok sevindim kiz olmasina bendede kiz sevgisi bir baska. Eli ayagi duzgun saglikla gelsin insallah.Sabirsiz61 slm canm masaallah bebıs buyumus darısı bıze olsn bugun bızımde kontrolumuz vardı hersey yolunda sukur ve kızımııızzz gelıyooo cok sukur bugun ogrendk cınsıyetı