Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Kızlar ben testi yaptım baya koyulaştı fakat tam koyu değil galiba bi yorumlayabilirmisiniz

Eklentiler

• IMG_3355.JPG
    28,6 KB · Görüntüleme: 38
  • image.jpg
    50,3 KB · Görüntüleme: 37
Acil yardım edin iki saat önce bir büyük bardak süt içtim sonra unuttum ve az önce balık yedim çok fena ishal oldum bebeğe bişey olur mu zehirlenir mi lütfen bişey söyleyin midemden acayip sesler geliyor çok hemde

Doktora git cnm bilmiorum önce blik sonra yogurt yiynce degilmi

Canım dra gösterdin mi sonucunu? Fsh biraz düşük gibi geldi ama referans aralığı önemli onları yazmamissin

Bata 5 günüm kaldı ovulasyon testi yaptım 2. Çizgi hiç yok hamile olsam o çizgi mutlaka çıkarmıydı kızlar ovu. Testıyle hamile olduğunu anlayanlar varmış herkeste böyle oluyor mu
Canım ovu testi hamilelik göstermiyor yaniltabiliyor.ama genelde adet günü yapınca iki si eşit koyulukta çıkanlar hamile olmuş oluyor.

Canım dra gösterdin mi sonucunu? Fsh biraz düşük gibi geldi ama referans aralığı önemli onları yazmamissin
Cnm luteal faz 1.38 5.47
Bu arada progesteron 5.8 citki 135 yanlis yazmisim. 5.8 de az sanki. Kromozom sonucum ckinca gostercrm bu ay korunuyirm cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…