-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #54.601
Cnm benim yumurtlama zamani göysum batio adrt agrisi gibi agrilarim agrio ne ara catlio bilmiom ama öle bir kac gun agrionasıl anladın peki sağdan yumurtladığını ağrıdan mı?
Bir iki gune tam koyu olur cnm ama yinede degerlendirKızlar ben testi yaptım baya koyulaştı fakat tam koyu değil galiba bi yorumlayabilirmisiniz
Doktora git cnm bilmiorum önce blik sonra yogurt yiynce degilmiAcil yardım edin iki saat önce bir büyük bardak süt içtim sonra unuttum ve az önce balık yedim çok fena ishal oldum bebeğe bişey olur mu zehirlenir mi lütfen bişey söyleyin midemden acayip sesler geliyor çok hemde
Bilmiyorum bende ne kadar aptalım yaDoktora git cnm bilmiorum önce blik sonra yogurt yiynce degilmi
Canım dra gösterdin mi sonucunu? Fsh biraz düşük gibi geldi ama referans aralığı önemli onları yazmamissinKızlar ben beta hcg verdiğim gün hormonlarada bakmışlardı.
Sonucum çıktı sımdı o zaman hamileydim tabi,
Hamileliğe göre değerlendirirsekl sonuçlarım nasıl ?
FSH 0,67
LH 1.17
Prolaktin 63
Estradiol 135
Progesteron 135
beta hcg 27
Sadece ishalsen bi zarar vermez ama miden bulaniyorsa zehirlenme belirtileri varsa hemen hastaneye git.biraz dikkatli ol canım.ama sakın ol bu kadar evham yapmaBilmiyorum bende ne kadar aptalım yaçok ses geliyor midemden
Sadece ishal. Kusma ve bulantı yok sık sık su içiyorumSadece ishalsen bi zarar vermez ama miden bulaniyorsa zehirlenme belirtileri varsa hemen hastaneye git.biraz dikkatli ol canım.ama sakın ol bu kadar evham yapma
Canım ovu testi hamilelik göstermiyor yaniltabiliyor.ama genelde adet günü yapınca iki si eşit koyulukta çıkanlar hamile olmuş oluyor.Bata 5 günüm kaldı ovulasyon testi yaptım 2. Çizgi hiç yok hamile olsam o çizgi mutlaka çıkarmıydı kızlar ovu. Testıyle hamile olduğunu anlayanlar varmış herkeste böyle oluyor mu
Yoğurt ve Balık birlikte yenilince zehirlenme olur ama seninki süt bi de birlikte de yememissin arada zaman var .şu iç uzan bence bisey olmaz .Sadece ishal. Kusma ve bulantı yok sık sık su içiyorum
İnşallahYoğurt ve Balık birlikte yenilince zehirlenme olur ama seninki süt bi de birlikte de yememissin arada zaman var .şu iç uzan bence bisey olmaz .
Evet bende ondan yola çıkarak yaptım da demek ki bu ayda olumsuz benimCanım ovu testi hamilelik göstermiyor yaniltabiliyor.ama genelde adet günü yapınca iki si eşit koyulukta çıkanlar hamile olmuş oluyor.
Cnm luteal faz 1.38 5.47Canım dra gösterdin mi sonucunu? Fsh biraz düşük gibi geldi ama referans aralığı önemli onları yazmamissin
cnm ben 18. günümdeyım bata daha var bu ayı değerlendiremedım hiç umudum yok
cnm ben 18. günümdeyım bata daha var bu ayı değerlendiremedım hiç umudum yok
Canım benimde bugün gecikmemin ikinci günü dün olmam lazımdı ama bugün geliyor gibi dünde test yaptım koca bi negatif
Ben iki kere yarin bir gun olcam gibicnm ben 18. günümdeyım bata daha var bu ayı değerlendiremedım hiç umudum yok
Ja gecikmeler oluor.cnm havadan stressden bugun 30.gun yarin falan olurum yani agrilar varCanım benimde bugün gecikmemin ikinci günü dün olmam lazımdı ama bugün geliyor gibi dünde test yaptım koca bi negatif