- 26 Mayıs 2016
- 2.375
- 3.432
- 35
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #54.661
Amın canm cok sagol.evet bende kız ıstıyodum oldu sukur cunku tek kızım o yuzden yanıma yoldas geldı dıye sevınıyorm bı de kız cocuklarını gıydırmek daha zevklıı cesıt cokOy masallah Rabbim tamamina erdirsin cok sevindim kiz olmasina bendede kiz sevgisi bir baska. Eli ayagi duzgun saglikla gelsin insallah.
12 mayısta regl oldum arkasında ovs başladı buay böyle oldu canım ..Ne ara adet oldun bitti masallah ben daha olmadim sökulmedi ya agrilari ara ara varda
Dun leke gldi bugun tam oldum hangi gun sayilir dun bence cunku ibadette etmedim biliordum yani adet olcagimi 32.gun dun bakalim buay bende ovu yapacam cayin etkiside var bence aslan pencesi iciorum12 mayısta regl oldum arkasında ovs başladı buay böyle oldu canım ..
Lekenin geldigi gun regldirDun leke gldi bugun tam oldum hangi gun sayilir dun bence cunku ibadette etmedim biliordum yani adet olcagimi 32.gun dun bakalim buay bende ovu yapacam cayin etkiside var bence aslan pencesi iciorum
Cnm gebelik testi yap daha net olurMerhaba kızlar bugün adetin 30.günü. Dün Bat günü idi. 2-3 gündür ovulasyon testi yapıyorum. Bakın aşağıda ki testide bugün yaptım. Sizce gebelik varmı?
Eki Görüntüle 2001295
Korkuyorum canım ya.. Cesaretimi toplar toplamaz yapacam inşallah.. Duâ edin bana..Cnm gebelik testi yap daha net olur
Yaptın mı test merak ettimKorkuyorum canım ya.. Cesaretimi toplar toplamaz yapacam inşallah.. Duâ edin bana..
Korkudan yapamıyorum ya boş çıkarsa yıkılırım...Yaptın mı test merak ettim
Canim hamilemisin? Ovu.da tek ciZgi olmasina rağmen hamile mi ciktinn?? Eger oyleyse nadir gorulen durumlardan.birisin cok sevindim tebrik ederim.Regle 2 günüm var kızlar ovu. Testi yaptım tek çizgi çıkıyor hamile değilim demek için kesin bi durum mu illa 2 çizgi çıkması gerekıyor
Evet canım ovu. Testini tek gördüğüm günün akşamında hcg testi yaptım ve 2. Cızgı çıktı ertesi gün kan verdim değerim 243 çıktı. Yani ovu. Testleri garanti bi sonuç vermeyebiliyor hamilelik için :) teşekkür ederim darısı ısteyenlerın basınaCanim hamilemisin? Ovu.da tek ciZgi olmasina rağmen hamile mi ciktinn?? Eger oyleyse nadir gorulen durumlardan.birisin cok sevindim tebrik ederim.
Hayırlı olsun insaallah canm ya. Valla şaşırdım gercekten. Değerinde oyle düşük falan da degil yani. Hcg de cikip ovuda cikmamasi gercekten sasirtti :) resim cekmismiydin hic? Silikmiydi yoksa hic ciZgi yokmuyduEvet canım ovu. Testini tek gördüğüm günün akşamında hcg testi yaptım ve 2. Cızgı çıktı ertesi gün kan verdim değerim 243 çıktı. Yani ovu. Testleri garanti bi sonuç vermeyebiliyor hamilelik için :) teşekkür ederim darısı ısteyenlerın basına
Allah başka dert vermesin Canım bu kadar strese ne gerek var,olsa da olmasa da vardır bi hayırKorkudan yapamıyorum ya boş çıkarsa yıkılırım...
Amin gülüm de ister istemez stres oluyor insan işte. Elde değil..Allah başka dert vermesin Canım bu kadar strese ne gerek var,olsa da olmasa da vardır bi hayır
Öle cnm stress yapma hastalik vermesin Rabbim yani imtihan dunyasiAmin gülüm de ister istemez stres oluyor insan işte. Elde değil..
Ben de Zaten ilk ovu.da negatif görünce bi an hamile değilim diye düşündüm ama hislerim de hamilesin diyordu sonra hcg testini alıp yaptım :) ovu.yu çekmedim ama direkt tek çizgi yani çok net şekilde 2. Çizgi Yoktu yani.. aşağıdakiler de ilki 25 mayıs 2. 27 mayıs Hcg testlerimHayırlı olsun insaallah canm ya. Valla şaşırdım gercekten. Değerinde oyle düşük falan da degil yani. Hcg de cikip ovuda cikmamasi gercekten sasirtti :) resim cekmismiydin hic? Silikmiydi yoksa hic ciZgi yokmuydu
Masaallah gayet net cikmis. Seni ornek gosteririz artk bundan sonra. Ovu negatif ciksada hamilelik olabiliyor diye :) benim hatta bole bi acilmis konum var ama pek ilerlemedi negatif cikanlar hep adet oldu.Ben de Zaten ilk ovu.da negatif görünce bi an hamile değilim diye düşündüm ama hislerim de hamilesin diyordu sonra hcg testini alıp yaptım :) ovu.yu çekmedim ama direkt tek çizgi yani çok net şekilde 2. Çizgi Yoktu yani.. aşağıdakiler de ilki 25 mayıs 2. 27 mayıs Hcg testlerim