- 25 Haziran 2011
- 4.767
- 6.211
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #54.621
Canım benimde bugün gecikmemin ikinci günü dün olmam lazımdı ama bugün geliyor gibi dünde test yaptım koca bi negatif
Nasip canım başka birşey söylemeye dilim varmıyor Rabbim daha fazla bekletmesin inşaallahJa gecikmeler oluor.cnm havadan stressden bugun 30.gun yarin falan olurum yani agrilar var
Elimden geldiği kadarhayırlısı canım sıkma canını
Elimden geldiği kadar
fiyatı biraz pahalı geldı ama denelinebilir
Evet tamamen ağrıdan anladım canımnasıl anladın peki sağdan yumurtladığını ağrıdan mı?
Tam olamış 1 kaç güne olurKızlar ben testi yaptım baya koyulaştı fakat tam koyu değil galiba bi yorumlayabilirmisiniz
Evet tamamen ağrıdan anladım canım
Allah yardımcın olsun canım en iyisi. Bende öyle yaptım biraz kafanı dinlendir rahatla. Çünkü bende burda takıldığım sürece aklımdan çıkmıyordu bebek konusu. Ama güzel haberlerini bekliyorum sonra geri gel tm mı :)Kızlar hakkınızı helal edin ben biraz kendi halime çekilmek istiyorum çok yoruldum
İnşaallah güzel haberlerle gelmeyi çok istiyorum inşaallah ben gelene kadarda bekleyen tüm arkadaşlarım hamiş olur sende bebeğinin kalp atışlarını duyup sağlıklı bi şekilde ilerlersin inşaallahAllah yardımcın olsun canım en iyisi. Bende öyle yaptım biraz kafanı dinlendir rahatla. Çünkü bende burda takıldığım sürece aklımdan çıkmıyordu bebek konusu. Ama güzel haberlerini bekliyorum sonra geri gel tm mı :)
Bugün hafif hafif sökülüyorum canım en azındAn bi iki ay girmek istemiyorum kafamı dağıtmam lazım dualarımdasın merak etme ben gelene kadar bebişin göbüşüne gelsin inşaallah
Cnm sen tup bebek dusunuormuydun aenin yas kacti cnm sende duamdasin hergun meryem suresi okuyorum dun okuyamadim bugun devam baya oldu bi arkadasta okuo olcak cnmBugün hafif hafif sökülüyorum canım en azındAn bi iki ay girmek istemiyorum kafamı dağıtmam lazım dualarımdasın merak etme ben gelene kadar bebişin göbüşüne gelsin inşaallah
Amin inşallah canım benimİnşaallah güzel haberlerle gelmeyi çok istiyorum inşaallah ben gelene kadarda bekleyen tüm arkadaşlarım hamiş olur sende bebeğinin kalp atışlarını duyup sağlıklı bi şekilde ilerlersin inşaallah
cnm içinde birçok bitkı olan bir bitki çayı gibi birsey tam açıklamasını okumadım .Almadan önce iyice araştır cnm bazen bu tür seyler ters tepebılır.