Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Ben aaracogluyla email atmistim.geri atti kür yazdi bana hersey yolunda dedim.degerlrimi bilmek istedi o kuru siparis verilcekmis bilinmedik kisirlara iximis tuplere iyimis spermlre herseye yazmis okudumda

Kızlar hakkınızı helal edin ben biraz kendi halime çekilmek istiyorum çok yoruldum
Allah yardımcın olsun canım en iyisi. Bende öyle yaptım biraz kafanı dinlendir rahatla. Çünkü bende burda takıldığım sürece aklımdan çıkmıyordu bebek konusu. Ama güzel haberlerini bekliyorum sonra geri gel tm mı :)

İnşaallah güzel haberlerle gelmeyi çok istiyorum inşaallah ben gelene kadarda bekleyen tüm arkadaşlarım hamiş olur sende bebeğinin kalp atışlarını duyup sağlıklı bi şekilde ilerlersin inşaallah

Cnm helal olsun ama ara sira gel birakma bizi hele beni yoksa daha kafayi yerim sen adet odunmu
S sinkar o ne bitkisi ben kredi kartim yok ama kardesime sorcam bi bakalim iyi birsey deniyecem
Bugün hafif hafif sökülüyorum canım en azındAn bi iki ay girmek istemiyorum kafamı dağıtmam lazım dualarımdasın merak etme ben gelene kadar bebişin göbüşüne gelsin inşaallah

Bugün hafif hafif sökülüyorum canım en azındAn bi iki ay girmek istemiyorum kafamı dağıtmam lazım dualarımdasın merak etme ben gelene kadar bebişin göbüşüne gelsin inşaallah
Cnm sen tup bebek dusunuormuydun aenin yas kacti cnm sende duamdasin hergun meryem suresi okuyorum dun okuyamadim bugun devam baya oldu bi arkadasta okuo olcak cnm

kızlar merhaba , yumurtlama tama olarak o yapışkan akıntının olduğu günmü oluyyo yoksa o akıntıdan bir kaç gün sonra mı ,ben bunu tam tutturamıyorum sanırım 2 defa düşük yaşadım ikisinde de tam akıntı zamanı ilişkiye giriyoduk o yüzden mı tutunamıyo anlayamıyorum

Cnm helal olsun ama ara sira gel birakma bizi hele beni yoksa daha kafayi yerim sen adet odunmu
S sinkar o ne bitkisi ben kredi kartim yok ama kardesime sorcam bi bakalim iyi birsey deniyecem
cnm içinde birçok bitkı olan bir bitki çayı gibi birsey tam açıklamasını okumadım .Almadan önce iyice araştır cnm bazen bu tür seyler ters tepebılır. sher33 cnm senı anlıyorum bazen insan uzaklaşmak istiyor. Helal olsun sen de helal et

sher33 sende helal et dualarımdasın arkadaşım, inşallah güzel haberlerle gel en iyisini yapıyorsun biraz uzaklaşmak eminim iyi gelecektir Allah'a emanet ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…