Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Valla bugün yaptım silik çıktı aynı koyuluk yok off kafam karıştırmakta kaçırdım mi acaba
canm değerlendirmedin mi o günleri bazı aylar tam koyuluğu yakalayamıyoruz geceleri ya da testi yapmadığımız zamanda pik olup silinebiliyor o yüzden canını sıkma koyulaşmaya başladığında silinene kadar 2 günde 1 ilişki olsun

Kizlar @ sinkar sen basliyacan yakin zamanda tedaviye sunj yap önce ari sutu ari polen bal karisimi tup bebekten önce iyi geliormus kaliteli oluormus arastirdimda

Yoğurt ve Balık birlikte yenilince zehirlenme olur ama seninki süt bi de birlikte de yememissin arada zaman var .şu iç uzan bence bisey olmaz .
Karadenizli balikci bir ailenin kiziyim her balik soframizda muhakkak yogurdumuzda olurdi hala var ve o zamanlar hergun balik yerdik neredeyse :) hic zehirlenmedik:) hamileligimdede yogurt ve baligi ayni ogunde yedigim cok oldu. Balik bayat olmali ki zehirlesin cok nadir olan birseydir.

Karadenizli balikci bir ailenin kiziyim her balik soframizda muhakkak yogurdumuzda olurdi hala var ve o zamanlar hergun balik yerdik neredeyse :) hic zehirlenmedik:) hamileligimdede yogurt ve baligi ayni ogunde yedigim cok oldu. Balik bayat olmali ki zehirlesin cok nadir olan birseydir.
Ne bileyim zehirlenenler var bildiğim :)

Hanimlar 14,gun lh testi,normal regl 28 gun 32mayis gunu kasik agrim oldu muhtemelen erken yumurtladim sizce catlamismi,13, gun pic olur

Eklentiler

• 20170525_113017-1.jpg
    20170525_113017-1.jpg
    25,6 KB · Görüntüleme: 25
kızçen nasıl canım darısı başıma inşaallah kızm olsun isterim

Regle 2 günüm var kızlar ovu. Testi yaptım tek çizgi çıkıyor hamile değilim demek için kesin bi durum mu illa 2 çizgi çıkması gerekıyor

Sabirsiz61 Sabirsiz61 slm canm masaallah bebıs buyumus darısı bıze olsn bugun bızımde kontrolumuz vardı hersey yolunda sukur ve kızımııızzz gelıyooo cok sukur bugun ogrendk cınsıyetı
Oy masallah Rabbim tamamina erdirsin cok sevindim kiz olmasina bendede kiz sevgisi bir baska. Eli ayagi duzgun saglikla gelsin insallah.

X