- 31 Aralık 2015
- 41.444
- 132.610
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #54.481
Aiii cok sevindim cnm.ayni test bendede var ins bende böle görurum peki neler yaptin tekrar anlatsan kac aydir beklion yas falan hepsiniBu da göz kırpan bebiş resmi :) Yarın doktora gidip kan testi de yapcam tabi uyuyabilirsem :)
Ay hadi gozun aydin canim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin kanla tescille ekleyeyim nazarligini:))Ablam yazabilirsin artı bir :) hamileyiiiiiiimmmmmmm allahım benim bunu yazacağım hiç aklıma gelmezdi yarabbim binlerce şükür isteyen herkese bir yavrucak :)))
Canım çooook sevindim hayırlı olsun Rabbim kucağına almayıda nasip etsin ismen dualarına benide kat lütfenBu da göz kırpan bebiş resmi :) Yarın doktora gidip kan testi de yapcam tabi uyuyabilirsem :)
Çok teşekkür ederim amin inşallah :))Cooook sevindim hadi hayirlisi insallah
Amin inşallah sende görürsün :) ben 22 yaşındayım Haziran'da evliliğimin ikinci yılını bitircem ve hiç korunmadık. Aralık'ta eşim varikosel ameliyatı oldu. Ve şu an hamileyim :) dört kere klomen tedavisi yaptık ameliyattan beri hiçbişey yapmadık ve sadece bir süre bu konudan uzaklaştırdım kendimi buraya da girmedim çünkü buraya girip aklından çıkarmak imkansiz bişey neyse öyle işte darısı sana ve tüm isteyenlere inşallah :)Aiii cok sevindim cnm.ayni test bendede var ins bende böle görurum peki neler yaptin tekrar anlatsan kac aydir beklion yas falan hepsini
Sağolasın ablacım bugün gidcem inşallah birazdan sonucumla gelirim :)Ay hadi gozun aydin canim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin kanla tescille ekleyeyim nazarligini:))
allahım en yakın zamanda karnına bebişini getirsin innnşallah Seher arkadaşım rabbim sana da nasip eylesin inşallahCanım çooook sevindim hayırlı olsun Rabbim kucağına almayıda nasip etsin ismen dualarına benide kat lütfen
allahım en yakın zamanda karnına bebişini getirsin innnşallah Seher arkadaşım rabbim sana da nasip eylesin inşallah
Her gece yatarken aklımda olacaksın adını zikredip önce sana sonra isteyen herkese dua edeceğim :)Amin inşaallah canım Allah razı olsun
Allah razı olsun kuzum bebeğini sağlıkla kucağına alman için bende her namazımda dua edeceğimHer gece yatarken aklımda olacaksın adını zikredip önce sana sonra isteyen herkese dua edeceğim :)
Gittin mi kan vermeye haber ver bizede :)Her gece yatarken aklımda olacaksın adını zikredip önce sana sonra isteyen herkese dua edeceğim :)
Her gece yatarken aklımda olacaksın adını zikredip önce sana sonra isteyen herkese dua edeceğim :)
Allah senden de razı olsun canımAllah razı olsun kuzum bebeğini sağlıkla kucağına alman için bende her namazımda dua edeceğim
Hastanedeyim birazdan vercem :)Gittin mi kan vermeye haber ver bizede :)
İnşallah amin :)Ordinary Personn cnm.cok sevindim.kuculsun olurdu tabilide masallah sag salim.kucagini al bizlerode cok bekletmesin Rabbim.ins
Amin canım çok teşekkür ederim :)hayırlısı olsun canım , Allah sağ salim sağlıklar kucağına almayı nasip etsin inşallah..