- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #54.441
Seyimden soluyorum kizdan dolayi :) 1 kisi yazıyorsa 10 kisi yazmiyor bat o yuzden bat listesi koptu :) ama hamile olanlari ve dogum yapanlari es gecmiyorum:)Herkese merhaba uzun zamandır girmiyordum aklımdan çıkardım bir süre bebek konusunu. Batım 1 gün geçti ama normalde olan bişey olduğu için pek önemsemiyorum. Yalnız listeye baktım artık bat yazılmıyor mu ?
Nasip canım Rabbim neylerse güzel eyler elbet vardır bildiği bizim göremediğimiz O'nun gördüğüHayirlisi degilmis ya tuhh erken degilm daha yaaa
Darısı bizeeeSeyimden soluyorum kizdan dolayi :) 1 kisi yazıyorsa 10 kisi yazmiyor bat o yuzden bat listesi koptu :) ama hamile olanlari ve dogum yapanlari es gecmiyorum:)
Evet ynai buda ole olursa ara vercem diordu yasi kacki arkadasimizinNasip canım Rabbim neylerse güzel eyler elbet vardır bildiği bizim göremediğimiz O'nun gördüğü
Yarın doktora gidecek güzel haberlerle gelir inşaallahEvet ynai buda ole olursa ara vercem diordu yasi kacki arkadasimizin
Sendemi diättesin yaz gelio deme ama iyisin ya
Yani bir iki gün ileri veya geri oynar ama son beş altı aydır 3o ile 33 arası bugün otuz dördüncü günümdeyim. Ara ara sancı geliyor aniden hemen gidiyor sonra. Bu akşam girmediysem on kere gitmişimdir lavaboya. Hep bakıyorum bişey yok kan falan. Yalnız bugün bir kere akıntım oldu beyazımsı o kadar. Bekliyorum bakalım hayırlısı :)İnşaallah canım sen ne yaptın adetin hep gecikir mi
Anladım abla. Miray nasıl iyi mi öp yerime. Yakında bir bakarsın beni hamile yazmak için düzenleme yaparsın :)Seyimden soluyorum kizdan dolayi :) 1 kisi yazıyorsa 10 kisi yazmiyor bat o yuzden bat listesi koptu :) ama hamile olanlari ve dogum yapanlari es gecmiyorum:)
Bi iki gün daha bekle ve test yap veya kan ver inşaallah pozitif sonuçla gelirsinYani bir iki gün ileri veya geri oynar ama son beş altı aydır 3o ile 33 arası bugün otuz dördüncü günümdeyim. Ara ara sancı geliyor aniden hemen gidiyor sonra. Bu akşam girmediysem on kere gitmişimdir lavaboya. Hep bakıyorum bişey yok kan falan. Yalnız bugün bir kere akıntım oldu beyazımsı o kadar. Bekliyorum bakalım hayırlısı :)
Öyle yapacam tutuyorum kendimi beklicem birkaç gün daha. İçimde bir his var ama güzel bir his inşallah bana ve isteyen herkese kocaman pozitif :)Bi iki gün daha bekle ve test yap veya kan ver inşaallah pozitif sonuçla gelirsin
Ooo iyisin ben 56 simdi ama ywter halsiz kaliorum yaYarın doktora gidecek güzel haberlerle gelir inşaallahYok canım ben senelerce 48-49kg gezdim evlenince 53 oldum eşim çok memnun adam sarılıp dizlerime uzanmıyordu kemiklerin acıtıyor diye
İnşaallah canım benim önce sen sonra ben arka arkaya hamişlik haberi veririz sonrada sırayla batı gelmesin arkadaşlarınÖyle yapacam tutuyorum kendimi beklicem birkaç gün daha. İçimde bir his var ama güzel bir his inşallah bana ve isteyen herkese kocaman pozitif :)
Kendini iyi hissettiğin kiloda kal canımOoo iyisin ben 56 simdi ama ywter halsiz kaliorum ya
Amiiinnnnİnşaallah canım benim önce sen sonra ben arka arkaya hamişlik haberi veririz sonrada sırayla batı gelmesin arkadaşların
Yarın doktora gidecek güzel haberlerle gelir inşaallahYok canım ben senelerce 48-49kg gezdim evlenince 53 oldum eşim çok memnun adam sarılıp dizlerime uzanmıyordu kemiklerin acıtıyor diye
Evet ynai buda ole olursa ara vercem diordu yasi kacki arkadasimizin
Sendemi diättesin yaz gelio deme ama iyisin ya
Anliorum ama masallah hemrn kalion sorunsuz demekki saglikli degilms öle dusuninşallah corasprinde kullandım yeterlimi gelmiyor anlamıyorum, testlerim baya netti. hepsini çöpe attım sinirimden
26 yaşındayım canım, doktora sorucam yarın braz ara vermeyı dusunuyorum ocakta dustu martta dustu mayısta dustu psikolojim iyi diye ara vermemi istemiyordu ama artık yoruldum.
eşimde saçmalama daha sorunu yenı bulduk ılk 2 sını sayma dıyor.
Hamıle kalmaya calısan kalamayan bırsuru arkadasımız var emınım her ay beklemek te cok zor anlıyorum ilk baslarda bende aylarca bekledım , onuda bılıyorum ama boyle kalıpta sürekli kaybetmek inanın daha zor
Ayy hadi insallah bu ara ses cikmiyor kimseden bir patlama yasama zamani geldi sanirim :) biz iyiyiz sukur 4.5 aylik oldu ciglik atip duruyor :)Anladım abla. Miray nasıl iyi mi öp yerime. Yakında bir bakarsın beni hamile yazmak için düzenleme yaparsın :)
Amin inşallah ablacım :) onun çığlıklarını severim ben yaaAyy hadi insallah bu ara ses cikmiyor kimseden bir patlama yasama zamani geldi sanirim :) biz iyiyiz sukur 4.5 aylik oldu ciglik atip duruyor :)
offfKızlarbuzmavileylak kimyasal yaşadı tekrardan çok üzgün