- 29 Eylül 2015
- 5.214
- 6.623
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #54.521
Öyle yaşın benle aynı canım geç değil stres yapma bi 6 ay daha akışına bırak kafaya takma yine olmazsa o zaman tedaviye baslarsin6 aydir denioruz iste yinede gittim simdilik sorun yok cok sukur degerlerim coookn iyi yumurtam olusor istedigimiz gibi demisti falan iste ara vercem de yasim iyimi gecc degilmi sizden akil istiom destek icime rahatlatin yani yasim 30 olcak ozaman gec degil deme cunku böle dusun dusun hastalancam ama yine burdayim aizden ogrencem birseyler birakmam sizi iyiki varsiniu sizde olmasaydiniz delirlirdim yani
Ya senle yim sindi 28 iste bi birakacam akisina kontrol olduk sorun yok iyice bi siz yapin tup darisi benom sizin orda hahha belki bulusuruz insÖyle yaşın benle aynı canım geç değil stres yapma bi 6 ay daha akışına bırak kafaya takma yine olmazsa o zaman tedaviye baslarsin
Maşallah canım gayet güzel kat kat arttırsın RabbimNasıl değerim iyi mi sizce ablalarım
Maşallah canım gayet güzel kat kat arttırsın Rabbim
Tebrik ederim Allah sağlıklı hamilelik ve doğum nasip etsin inşallahYaa çok mutluyum çok duyguluyum çok güzel bir duygu allahım isteyen herkese innnşallah :'(
Amin çok teşekkür ederim :)Ordinary Personn degerin guzel insallah hayirla saglikla kucagina almakta nasip olsun
Çok teşekkür ederim :)Tebrik ederim Allah sağlıklı hamilelik ve doğum nasip etsin inşallah
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Birgün ben de burda böyle birşey paylaşabilecek miyim acaba? Darısı başımızaBu da göz kırpan bebiş resmi :) Yarın doktora gidip kan testi de yapcam tabi uyuyabilirsem :)
Cnm burdayım arada girip bakıyorum kimse yazmazsa çıkıyorum. Sen nasılsın?
Iyiyim cnm sevindim birakma bizi bende sana yazayim dedim arkadas saolsun yardim etti akil verdi simdj esimle konustuk biz ben cok kafayi takiom hasta olcam diye korkuom 1 sene sonra olmazsa ins olur direk tup yaptorcam simdi böle kendim kurlerle sence nasil ama yas gecio semneye 29 ve degerler duserse ama kurlerle birseyler Rabbimde yardim eder olur diorum sende akil verCnm burdayım arada girip bakıyorum kimse yazmazsa çıkıyorum. Sen nasılsın?
Amın canm cumlemızı ınsAmin inşallah rabbim senin de meleğini sağsalim kavuştursun inşallah :)
Paylaşacaksınız inşallah Allah'ın izniyle çok teşekkür ederim :)Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Birgün ben de burda böyle birşey paylaşabilecek miyim acaba? Darısı başımıza
Hayırlı olsun canım çok sevindim sağlıkla kucağına almak nasip olsunAblam yazabilirsin artı bir :) hamileyiiiiiiimmmmmmm allahım benim bunu yazacağım hiç aklıma gelmezdi yarabbim binlerce şükür isteyen herkese bir yavrucak :)))
Ya rup tutsun ama yaaa son caremiz yani ondan rahattik hani tup tutar diye ama cnm belki baya yasli olanlardir yada hic yunurta olmayan ai nebileyim
Amin çok teşekkür ederim :)Hayırlı olsun canım çok sevindim sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Sıkıntıyı bulamadılar sebepsiz yani hafif polikistik içerim ama engel değil dedi drCnm senin sikintin neydo