- 11 Eylül 2014
- 1.173
- 795
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #54.501
Bata 5 gün varken lh testi yorumlayabilirmisiniz hanımlar rica etsem. Elimde tek gebelik testi var ondan yapmıyorum biraz daha beklicem
Sabirsiz61
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bata 5 gün varken lh testi yorumlayabilirmisiniz hanımlar rica etsem. Elimde tek gebelik testi var ondan yapmıyorum biraz daha beklicem
Canm cok sevındm senın adına sende baya ugras verdn ve sonunda rabbım mukafatını verdı darısı bu topıktekı ve dıger ısteyen herkese olsn ınsHastanedeyim birazdan vercem :)
Canim lh testi yaniltir yarin sabah ilk idrarla bence testi yap 4 gun kala varsa cukad yuksek ihtimalle. Insallah bebisin seninledir.
Canim lh testi yaniltir yarin sabah ilk idrarla bence testi yap 4 gun kala varsa cukad yuksek ihtimalle. Insallah bebisin seninledir.
Amin inşallah rabbim senin de meleğini sağsalim kavuştursun inşallah :)Canm cok sevındm senın adına sende baya ugras verdn ve sonunda rabbım mukafatını verdı darısı bu topıktekı ve dıger ısteyen herkese olsn ıns
Gayet guzel canim masallah :)Nasıl değerim iyi mi sizce ablalarım
Bemce cok guzel masallah hayirlis olsun duygulandim yaaNasıl değerim iyi mi sizce ablalarım
Gayet guzel canim masallah :)
Yaa çok mutluyum çok duyguluyum çok güzel bir duygu allahım isteyen herkese innnşallah :'(Bemce cok guzel masallah hayirlis olsun duygulandim yaa
Evet melegin yaninda karninda Allahim cok bekletme bizi beni de insYaa çok mutluyum çok duyguluyum çok güzel bir duygu allahım isteyen herkese innnşallah :'(
Hayırlı olsun canım.dualarinda bizi de unutmaYaa çok mutluyum çok duyguluyum çok güzel bir duygu allahım isteyen herkese innnşallah :'(
İnşallah allahım inşallahEvet melegin yaninda karninda Allahim cok bekletme bizi beni de ins
Unutur muyum hiç sizlerle aynı şeyleri yaşadım bende ama gerçekten de dedikleri gibi biraz kafayı boşaltmak gerekiyor buna tüm kalbimle inanıyorum artıkHayırlı olsun canım.dualarinda bizi de unutma
Canım bu ay belirtin var miydi peki?varsa neydiİnşallah allahım inşallah
Unutur muyum hiç sizlerle aynı şeyleri yaşadım bende ama gerçekten de dedikleri gibi biraz kafayı boşaltmak gerekiyor buna tüm kalbimle inanıyorum artık
Canım sen uzun süredir denemiyorsun ki. Ama tiptada böyledir bi senen dolsun eğer hala olmuyorsa ikinizden birinde bi problem olabildiği anlamına gelir.ozaman rahim filmi aşılama yumurta takibi denersin yine olmazsa bi sene sonra tüp denersin. Bi sene yeterli benceSize birsey sorcam böle kafaya taka taka ben hasta olcam esimle konustum 2 sene bi böle mormal yollardan deniyecez doktora gitmeden falan 30 yasinsada olmazsa ins olur tup yaptircam direk yani ama sizden duymak istiom degerler duser degisir biliom ama Rabbim vervekse yine verir
Hiçbir belirtim yoktu hala yok inanır mısın. Ama hissettim nerden dyceksin benim adetim sökülene kadar sancım olmazdı geldi mi bir başlardı ki sorma son üç dört gündür ara ara geldiği için bu sancılar hissettim çünkü hiç öyle olmazdı ha bir de çok acıkıyordum geceleri kalkıp yemek yiyordum sabah çok aç uyanıyordum az önce yemek yedim midemden gurultular geliyorCanım bu ay belirtin var miydi peki?varsa neydi
6 aydir denioruz iste yinede gittim simdilik sorun yok cok sukur degerlerim coookn iyi yumurtam olusor istedigimiz gibi demisti falan iste ara vercem de yasim iyimi gecc degilmi sizden akil istiom destek icime rahatlatin yani yasim 30 olcak ozaman gec degil deme cunku böle dusun dusun hastalancam ama yine burdayim aizden ogrencem birseyler birakmam sizi iyiki varsiniu sizde olmasaydiniz delirlirdim yaniCanım sen uzun süredir denemiyorsun ki. Ama tiptada böyledir bi senen dolsun eğer hala olmuyorsa ikinizden birinde bi problem olabildiği anlamına gelir.ozaman rahim filmi aşılama yumurta takibi denersin yine olmazsa bi sene sonra tüp denersin. Bi sene yeterli bence