Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Canim lh testi yaniltir yarin sabah ilk idrarla bence testi yap 4 gun kala varsa cukad yuksek ihtimalle. Insallah bebisin seninledir.

Bu testi sıvı alımına dİkkat etmeden yaptım bu koyulukta çıktı daha önce böle hiç çıkmamıştı hayırlısı bakalım

Nasıl değerim iyi mi sizce ablalarım

Eklentiler

• IMG_4016.JPG
    IMG_4016.JPG
    59,7 KB · Görüntüleme: 51
Size birsey sorcam böle kafaya taka taka ben hasta olcam esimle konustum 2 sene bi böle mormal yollardan deniyecez doktora gitmeden falan 30 yasinsada olmazsa ins olur tup yaptircam direk yani ama sizden duymak istiom degerler duser degisir biliom ama Rabbim vervekse yine verir

Size birsey sorcam böle kafaya taka taka ben hasta olcam esimle konustum 2 sene bi böle mormal yollardan deniyecez doktora gitmeden falan 30 yasinsada olmazsa ins olur tup yaptircam direk yani ama sizden duymak istiom degerler duser degisir biliom ama Rabbim vervekse yine verir
Canım sen uzun süredir denemiyorsun ki. Ama tiptada böyledir bi senen dolsun eğer hala olmuyorsa ikinizden birinde bi problem olabildiği anlamına gelir.ozaman rahim filmi aşılama yumurta takibi denersin yine olmazsa bi sene sonra tüp denersin. Bi sene yeterli bence

Canım bu ay belirtin var miydi peki?varsa neydi
Hiçbir belirtim yoktu hala yok inanır mısın. Ama hissettim nerden dyceksin benim adetim sökülene kadar sancım olmazdı geldi mi bir başlardı ki sorma son üç dört gündür ara ara geldiği için bu sancılar hissettim çünkü hiç öyle olmazdı ha bir de çok acıkıyordum geceleri kalkıp yemek yiyordum sabah çok aç uyanıyordum az önce yemek yedim midemden gurultular geliyor

Canım sen uzun süredir denemiyorsun ki. Ama tiptada böyledir bi senen dolsun eğer hala olmuyorsa ikinizden birinde bi problem olabildiği anlamına gelir.ozaman rahim filmi aşılama yumurta takibi denersin yine olmazsa bi sene sonra tüp denersin. Bi sene yeterli bence
6 aydir denioruz iste yinede gittim simdilik sorun yok cok sukur degerlerim coookn iyi yumurtam olusor istedigimiz gibi demisti falan iste ara vercem de yasim iyimi gecc degilmi sizden akil istiom destek icime rahatlatin yani yasim 30 olcak ozaman gec degil deme cunku böle dusun dusun hastalancam ama yine burdayim aizden ogrencem birseyler birakmam sizi iyiki varsiniu sizde olmasaydiniz delirlirdim yani

Herkese de önermek istediğim bişey var biz hep kendimize gidip baktırıyoruz benim eşimi de doktora götürmek aklıma gelmedi doktorum söyleyene kadar meğer ki sorun ondaymış çok şükür ameliyat oldu ve yavrumuza kavuştuk. Bu arada eşime bir ilaç getirtmiştik onun da etkisi olabilir.

X