Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

kızlar 12+3 te bugün bebeğimin erkek olduğunu öğrendim 2 gün üst üste bebesi hayırlısı ile kucağımada alırım inşallah, buzmavileylak buzmavileylak çok üzgünüm inan bu son olsun, belki ara vermen sana iiyi gelecek,
bu ay hamile haberleriyle dolsun taşsın sayfamız takipteyim hepinizi

umarım canım, hayırlısı

Kızlar pozitif mi sizce yoksa daha koyulaşır mı?birden silikleşmeye mi başlıyor ovulasyon testleri?yoksa bir kaç gün böyle devam eder mi? image.jpeg

kızlar 12+3 te bugün bebeğimin erkek olduğunu öğrendim 2 gün üst üste bebesi hayırlısı ile kucağımada alırım inşallah, buzmavileylak buzmavileylak çok üzgünüm inan bu son olsun, belki ara vermen sana iiyi gelecek,
bu ay hamile haberleriyle dolsun taşsın sayfamız takipteyim hepinizi
Maşallah annesi Allah sana bağışlasın oğluşu

DSC_0654.JPG

Kızlar benim adetime 10 gün var.. Yumurtamın biri adetin 14.günü çatlamıştı.doktor söyledi çatladığı 15.gün ki kontrolde.. Solda da yumurtalar vardı 3-4 tane.. Adete yakın ovulasyon koyu çıkarmı? Büyük yumurtam çatlamıştı doktor diğerleri çatlamaz biri çatlamışsa demişti.. Şimdi bu yeni yumurtanın çatlama habercisi mi yoksa gebelik habercisi midir? Bilgisi olan cevaplarsa çok sevinirim kızlar..

Eki Görüntüle 1997737
Kızlar benim adetime 10 gün var.. Yumurtamın biri adetin 14.günü çatlamıştı.doktor söyledi çatladığı 15.gün ki kontrolde.. Solda da yumurtalar vardı 3-4 tane.. Adete yakın ovulasyon koyu çıkarmı? Büyük yumurtam çatlamıştı doktor diğerleri çatlamaz biri çatlamışsa demişti.. Şimdi bu yeni yumurtanın çatlama habercisi mi yoksa gebelik habercisi midir? Bilgisi olan cevaplarsa çok sevinirim kızlar..
Can'ım gebelik testi yapsana,ovulasyonda çıkan gebelik testinde de çıkar sanki

Can'ım gebelik testi yapsana,ovulasyonda çıkan gebelik testinde de çıkar sanki
Bilmiyorum ki canım ya.. Çalışma yapalım bugün ve yarın da bir kaç gün sonra da böyle çıkarsa bir gebelik testi alıp yaparım.. 10 gün kala ovulasyon testi böyle çıkan olmuşmuydu topicte..,?

buzmavileylak buzmavileylak cok uzuldum
. bence daha iyi bi dr bulmalisin.. hem rahmin hem psikolojin icinde ara ver istersen bir muddet. Hakkinda hayirlisi olsun
Kromozom testi istediler. Onuda yaptirdim sonucum gelince hem doktoruma hemde buldugum iyi bir perinatolog var ona gosterecegim.
Yaa :KK43: bence bu kadar düşük yaşamak normal değil.bu araştırılmali mutlaka.iyi bi dr bul lütfen buzmavileylak buzmavileylak üzülme olacak insallah

buzmavileylak buzmavileylak cok uzuldum
. bence daha iyi bi dr bulmalisin.. hem rahmin hem psikolojin icinde ara ver istersen bir muddet. Hakkinda hayirlisi olsun
Aynen cnm sonucum gelene kadar zaten koruncam. Gen doktorum da oldu artik vesileyle oda diyor 6 ayda 3 dusuk cok fazla diyor. Benim gen tahlilerimde mutasyona ugrayan genkerim zaten direk bebegin dusmesine direkt sebep olan genler be ayrixa bir gen dha var oda ekstea oran arttiriyo bende oda bozuk masallah. Kromozomda bisey cikmazsa pihtiya yogunlasop dozajini arttiraxaklar.ve ihne iicin hamile kalmami beklemeyecekler.

Ayy hadi insallah bu ara ses cikmiyor kimseden bir patlama yasama zamani geldi sanirim :) biz iyiyiz sukur 4.5 aylik oldu ciglik atip duruyor :)
Ablam yazabilirsin artı bir :) hamileyiiiiiiimmmmmmm allahım benim bunu yazacağım hiç aklıma gelmezdi yarabbim binlerce şükür isteyen herkese bir yavrucak :)))

X