-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #54.341
O morfoloji sperm verince bakilan seymi yani extrami bakilio bizde sperm sayisi ve %2 buu deger cinti ne oldugunu anlamadim hollandaca sölede doktor o o degildir demeTşk ederim cnm hareketlilik normal ama morfolojinin en az %4 olması gerekiyor artık tüp bebek deneyeceğiz morfolojinin tedavisi yok malesef
Cnm önceki testte %19 çıkmıştı ama semra hanım testiniz eski yöntemle ölçülmüş biz yeni yöntem ile ölçecegiz dedi ama farkın bu kadar çok olmasını beklemiyordum. Sonuç bizi şaşırttı. Ama tüp bebekte spermler 6000kat büyütüyorlar muhakkak iyi bir sperm buluyorlar morfoloji %0 olanda bile normal sperm bulanqbiliyormuş hayırlısı cnm eşime birde sperm dna hasar testi yaptırmak istiyorumCANIM inanamıyorum yaa. Senin eşinin spermleri çok iyiydi.neden değişmiş olabilir ki?en son morfolojisi kaç çıkmıştı bundan önce?belki de sorununuz buydu canım erkek infertilitesi daha kolay diyorlar.esin beslenmesine çok dikkat etsin.bi de kaç günlük perhizlle verdi?canım moralini bozup eşini strese sokma stres onlar için de önemli.olumlu dusun
Cnm morfoloji sperm testinde çıkıyor ekstradan bakılmıyorO morfoloji sperm verince bakilan seymi yani extrami bakilio bizde sperm sayisi ve %2 buu deger cinti ne oldugunu anlamadim hollandaca sölede doktor o o degildir deme
Cnm birde morfoloji bozuk olduğu zaman düşük riskide artıyor dna hasar testi yaptıracağım siz yaptınızmıYaktın beni morfoloji demek istiyorum bende. %1 bizimkide dominant elonge baş anomalisi yazıyor
Yok normal kromozom analizi yapıldı bize dna hasar testini nerde yaptırıcaksın. Benim doktorumda anomalili bebek olur normal yolla kendini yıpratma dedi. Eşin tedavi olsun önce dedi bir sürü vitamin okudum proxeed zinco evicap gbi hiçmi işe yaramazkiCnm birde morfoloji bozuk olduğu zaman düşük riskide artıyor dna hasar testi yaptıracağım siz yaptınızmı
İnşallah güzel haberler alırsınızİyi akşamlar kızlar.@sabirsiz61 ve @balinmaz kızlar test yaptırdım değerim 22.99 çıktı doktorda karından baktı sadece rahim hamileliğe hazırlanmış diyebildi şuan için.Progestan verdi Perşembe yine çağırdı.Çok teşekkür ederim yardımınız için haber vermek istedim.İnşallah değerim yükselir heyecanlı bekleyiş beni bekliyor.
Vallahi cnm biz doktorla görüşmedik bilemiyorumYok normal kromozom analizi yapıldı bize dna hasar testini nerde yaptırıcaksın. Benim doktorumda anomalili bebek olur normal yolla kendini yıpratma dedi. Eşin tedavi olsun önce dedi bir sürü vitamin okudum proxeed zinco evicap gbi hiçmi işe yaramazki
Biz hafta sonu anadolu sağlık merkezine gideceğiz öğrendiklerimi yazarımVallahi cnm biz doktorla görüşmedik bilemiyorum
tmm cnm ben kaan aydosa mail attım bakalım ne tavsiye edecekBiz hafta sonu anadolu sağlık merkezine gideceğiz öğrendiklerimi yazarım
Ankaradaydı dimi o mail ile cevap veriyormu bende atsam. Normal yoldan hamileliği deneme cümlesi beynimde yankılanıyor. Bilsem ilk bebeğide denemezdimtmm cnm ben kaan aydosa mail attım bakalım ne tavsiye edecek
Yaptır canım . Valla senle çoğu şeyimiz aynı.ben de korkuyorum eşimde olabilir mi diye biz de morfoloji %70 yazıyor kruger ile yapılmamış.canım esin kaç günlük perhizle verdi spermiCnm önceki testte %19 çıkmıştı ama semra hanım testiniz eski yöntemle ölçülmüş biz yeni yöntem ile ölçecegiz dedi ama farkın bu kadar çok olmasını beklemiyordum. Sonuç bizi şaşırttı. Ama tüp bebekte spermler 6000kat büyütüyorlar muhakkak iyi bir sperm buluyorlar morfoloji %0 olanda bile normal sperm bulanqbiliyormuş hayırlısı cnm eşime birde sperm dna hasar testi yaptırmak istiyorum
cnm sitesine gir üye ol, eşinin değerlerini yaz zaten orda tablo çıkıyor direk boşlukları dolduruyorsun sonra sana mail gelıyor bana mail geldı sorumu 29.05 cevaplıyacakmış, bir arkadaş diyor geç cevaplıyor ama muhakkak cevaplıyor ayrıntılı yazıyor birdeAnkaradaydı dimi o mail ile cevap veriyormu bende atsam. Normal yoldan hamileliği deneme cümlesi beynimde yankılanıyor. Bilsem ilk bebeğide denemezdim
4 günlük perhizle cnm eski yönteme göre eşimin anamoli morfoloji %19 ama ayrıntılı birsey yok bu test tam 3 sayfalık test spermın başı, kuyruğu nerde bozukluk var hersey yazıyor mesala benım eşimin sperm bozukluğu %71'i baş anamolisi geriye kalan kuyruk anamolisi ... özellıkle baş anamolisi genetiktikmiş . Yenı çıkan bir yöntem var imiş spermler 6000 kat büyütüyorlar özellıkle baş anomolisi olan spermler direk elenıyormuş, birde genetik bozukluk olan spermın başında bir zar var imiş bu yöntemle genetiği kötü olan spermlerde ayıklanıyormuş ve en sağlıklı spermler bulunuyor o yüzden tüp bebek doktorları morfolojiye pek takılmıyor . Tabi daha doktorla görüşmedim bakalım kendisi ne diyecek. Cnm sende özellıkle yeni yöntemle yaptır İstanbula geldiğinde, birde erkek infertiletesinde embriyolog çok önemlı ve bu yeni yöntemı kullanan merkez ile yola çkacaksın .Allahtan hayırlısı cnm zaten semra hanım sebebsiz infertilite diye birsey yok sadece sebebi iyi araştırılmamış infertilite var bizim merkeze gelen hastaların %99'u sebebi var dedi. Mesala bende hafif pko eşimde de morfoloji çıktı . İstanbula geldiğinde Memorialde bir görüşme yap cnm zaten ücretsiz bir testlere para veriyorsun o kadarYaptır canım . Valla senle çoğu şeyimiz aynı.ben de korkuyorum eşimde olabilir mi diye biz de morfoloji %70 yazıyor kruger ile yapılmamış.canım esin kaç günlük perhizle verdi spermi
Iste bende bunu demustum spermler iyice bakilcak saglikli mi bizukmu tup yapturmadan cunku eger sagliksizsa tutmuo duydum yani bende bu testen yaptircamda hollandacasini bulamadim4 günlük perhizle cnm eski yönteme göre eşimin anamoli morfoloji %19 ama ayrıntılı birsey yok bu test tam 3 sayfalık test spermın başı, kuyruğu nerde bozukluk var hersey yazıyor mesala benım eşimin sperm bozukluğu %71'i baş anamolisi geriye kalan kuyruk anamolisi ... özellıkle baş anamolisi genetiktikmiş . Yenı çıkan bir yöntem var imiş spermler 6000 kat büyütüyorlar özellıkle baş anomolisi olan spermler direk elenıyormuş, birde genetik bozukluk olan spermın başında bir zar var imiş bu yöntemle genetiği kötü olan spermlerde ayıklanıyormuş ve en sağlıklı spermler bulunuyor o yüzden tüp bebek doktorları morfolojiye pek takılmıyor . Tabi daha doktorla görüşmedim bakalım kendisi ne diyecek. Cnm sende özellıkle yeni yöntemle yaptır İstanbula geldiğinde, birde erkek infertiletesinde embriyolog çok önemlı ve bu yeni yöntemı kullanan merkez ile yola çkacaksın .Allahtan hayırlısı cnm zaten semra hanım sebebsiz infertilite diye birsey yok sadece sebebi iyi araştırılmamış infertilite var bizim merkeze gelen hastaların %99'u sebebi var dedi. Mesala bende hafif pko eşimde de morfoloji çıktı . İstanbula geldiğinde Memorialde bir görüşme yap cnm zaten ücretsiz bir testlere para veriyorsun o kadar
Äaaa hadi iyi masallah hemen basla tup bebeye ins cok sevindim cnm bizde karar aldik hocanlada konustum 2 sene öle kendiliginden deniyecez asilama falan öle seyler 2 sene ins okurda olmazsa tup bebek ins ha degerler dusurse falan filan Rabbim verecekse verir zaten deger dusecek diye kafani takmiyacam Ben Rabbime inaniorum sizde inanin
Cok sevindim inşallah sağlıklı bir gebelik gecirip kucagina alirsin. Progestani ihmal etme agir seyler yapmaİyi akşamlar kızlar.@sabirsiz61 ve @balinmaz kızlar test yaptırdım değerim 22.99 çıktı doktorda karından baktı sadece rahim hamileliğe hazırlanmış diyebildi şuan için.Progestan verdi Perşembe yine çağırdı.Çok teşekkür ederim yardımınız için haber vermek istedim.İnşallah değerim yükselir heyecanlı bekleyiş beni bekliyor.