- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #54.301
Daha degil canim aksama sabaha bekliyoruz:))@calamityjane canım doğum yaptın mı? Bebişinin doğumgünü benle aynı gün görünüyor bekledimi gününü merak ettim :)
cnm ne güzel genetik normal çıkmış, diğer sorununda çaresi bulunur inş... eşinizle birlikte iyi bir ürologa gitseniz daha faydalı olur aslındaSelam kızlar erkenden kalktım doktoruma randevusuz kayıt açıp döndüm 9 a tekrar gitcem. Genetik testlerimiz çıktı. Normal karyotip yazıyor. Bu kezde eşimin sperm testinde anormal bir düşüş var. 96 milyondan 23 milyona gerilemiş, hareketsiz %63 ileri hareketli %11 kruger morfolojisi %4 olması gerekirken %1 haftasonu başka bir hastaneye gidicez. Doktorum izin verseydi bugün deneseydim keşke :))
Günaydın canım. Normal çıktı galiba genetik testin çok şükür. Eşinin testine üzülme canım. O da seninle aynı stresi yaşadı ve belki de bu nedenle düşüş var. Çok güzel Kürler var bununla ilgili. Bizde bi sorun olmamasına rağmen aşılama öncesi perfetil miydi onu birde Ace plus ı kullanmıştı eşim. Selenyum ve çinko için. Sonuçlar güzeldi. Bu arada ben de dün gece adet oldum. Bu ay 28 oldu döngüm.Selam kızlar erkenden kalktım doktoruma randevusuz kayıt açıp döndüm 9 a tekrar gitcem. Genetik testlerimiz çıktı. Normal karyotip yazıyor. Bu kezde eşimin sperm testinde anormal bir düşüş var. 96 milyondan 23 milyona gerilemiş, hareketsiz %63 ileri hareketli %11 kruger morfolojisi %4 olması gerekirken %1 haftasonu başka bir hastaneye gidicez. Doktorum izin verseydi bugün deneseydim keşke :))
Haftasonu anadolu sağlık merkezine ürolojiye gitcez canım bakalım bekliyorumcnm ne güzel genetik normal çıkmış, diğer sorununda çaresi bulunur inş... eşinizle birlikte iyi bir ürologa gitseniz daha faydalı olur aslında
Sıkma canını hayırlısı olsun. Sağlıkla gelsinde varsın bekletsin bebeğin, doktor ilaç vermedi ultrason istedi ben yinede daha iyi bir hastane olsun diyorum. Haftasonu gelsin bakalım. Kendi doktorumunda kapısındayım ne diyecek acabaGünaydın canım. Normal çıktı galiba genetik testin çok şükür. Eşinin testine üzülme canım. O da seninle aynı stresi yaşadı ve belki de bu nedenle düşüş var. Çok güzel Kürler var bununla ilgili. Bizde bi sorun olmamasına rağmen aşılama öncesi perfetil miydi onu birde Ace plus ı kullanmıştı eşim. Selenyum ve çinko için. Sonuçlar güzeldi. Bu arada ben de dün gece adet oldum. Bu ay 28 oldu döngüm.
Canım inşallah yerleşme kanamasındır lekelenme. Regli günün geçtiyse kn ver. Gelmediyse bekle geçince ver. İnşallah müjdeli haber verinsinKızlar merhaba ovülasyon testimde 2 mayısta pik olmuştu ertesi gün silikleşmişti ve bu 2 günde ilişki olmuştu.
Bugün reglime 2 gün var dün sabah uyandığımda gebelik testi yaptım aşırı silik çizgi vardı test yanlıştır yada ben yanlış görüyorum diye düşündüm bir yandan da sevindim.Bugün sabahta test silikti ama daha belirgindi düne göre.Ve dün öğlen kahverengi lekelenme oldu çok az bugün baktım yine olmuş 1 damla çok heyecanlıyım ve korkuyorum.Lekelenmeler beni korkutuyor
Canım inşallah yerleşme kanamasındır lekelenme. Regli günün geçtiyse kn ver. Gelmediyse bekle geçince ver. İnşallah müjdeli haber verinsin
Ovulasyon olmustur ama yumurta catlayip sundugu icin dr gormemistir. Banada kimyasal yasadigim ay dr yumurtan yok dedi ama halbuki 2 gun once catlamisti ve hamile kaldim.Kızlar birşey sormak istiyorum. Ben adetimin 16. Günü doktora gittim. Ve gitmeden iki gün önce sanırım ovulasyon ağrısı yaşadım ama belli belirsiz. Test yapmamıştım. Neyse doktor küçük folüküllerin var ama ovulasyon olmamış dedi. Ben de şaşırdım çünkü bi ağrı hissetmiştim kasıklarda neyse o günden sonra test yaptığımda hep silik çizgi çıktı. Genelde geç oluyor diye bekledim ama olmadı. Kesin bu ay kırk günü bulur diyordum ki. Dün gece on bir de gelmeye başladı. Dünü saymazsak 28 gün oluyor döngüm yani 14 ünde ovu olmuş olmalı. Acaba yumurta oluşmadan ya da olgunlaşmadan mı ovulasyon oldu. Bu mümkün değil mi? Demek istediğim doktor baktığında gelişmiş bi folüküllerin görmedi ama ovulasyon olmuştu. Biraz uzun oldu kusura bakmayın
Acilen gidip kan testk yaptir gebelik pozitifse hemen progestan baslatir de un. Ben hamileligimin 4. ayina kadar kanama yasadim ve progestan kullandim. Suan kizimi uyutmaya calisiyorum :) endise etme hemen var mi yokmu onu ogren once.Kızlar merhaba ovülasyon testimde 2 mayısta pik olmuştu ertesi gün silikleşmişti ve bu 2 günde ilişki olmuştu.
Bugün reglime 2 gün var dün sabah uyandığımda gebelik testi yaptım aşırı silik çizgi vardı test yanlıştır yada ben yanlış görüyorum diye düşündüm bir yandan da sevindim.Bugün sabahta test silikti ama daha belirgindi düne göre.Ve dün öğlen kahverengi lekelenme oldu çok az bugün baktım yine olmuş 1 damla çok heyecanlıyım ve korkuyorum.Lekelenmeler beni korkutuyor
Ya ne güzel sımsıkı tutunmuş annesine çok moral verdinAcilen gidip kan testk yaptir gebelik pozitifse hemen progestan baslatir de un. Ben hamileligimin 4. ayina kadar kanama yasadim ve progestan kullandim. Suan kizimi uyutmaya calisiyorum :) endise etme hemen var mi yokmu onu ogren once.
Cnm biran önce esin tedavi olsun kolay birsey dir umarim o hareketlik seyi deme bize doktor normal %1,5 dedi esiminki %2 mis iyu baya dedi ama hayirlusi olmuor bakEşimin testinde morfoloji %1 olduğu için bebeğin anomalisinin bundan kaynaklandığını, eşimin değerleri düzelmediği sürece normal yoldan hamilelik deneyemeyeceğimi söyledi. Çok kötü durumdayım. Eğer değerler normal olsa coraspine başlayarak bugün korunmayı bırakabilirmişim. Hamilelik olduğunda kan sulandırıcı başlamam gerekiyormuş ama artık deneyemiyorum bile
Canım benim neden üzülüyorsun. Sen sorununu buldun hamdolsun. Ben bir çok forumda okuyorum morfoloji bozukluğu için tedavi olan ve hemen hamile kalan. Senin problemin bu ise bunu çözeceğim diye yaklaş. Bi de eşini düşün ona destek ol. Endişelenme canım benim herşey güzel olacak. Bu arada morfoloji için başka bir test mi yapılıyor bizim sperm tesliminde morfoloji yok da. Biz de tüpe başlamadan yaptıralım diye sordum.Eşimin testinde morfoloji %1 olduğu için bebeğin anomalisinin bundan kaynaklandığını, eşimin değerleri düzelmediği sürece normal yoldan hamilelik deneyemeyeceğimi söyledi. Çok kötü durumdayım. Eğer değerler normal olsa coraspine başlayarak bugün korunmayı bırakabilirmişim. Hamilelik olduğunda kan sulandırıcı başlamam gerekiyormuş ama artık deneyemiyorum bile
İnsan kendinin doktorudur derler ya. Çok sağol canım. Ben biliyordum ovu olduğunu kasıklarda ağrı vardı yumurta çatlama ağrısı kadın bilemedi ama. Bazen doktorlar da yanılıyor. Haziranda nasipse tüp bebek doktoruna gidecek kim olur henüz belli değil araştırma içindeyim. O zamana kadar en az bir kez incir kürü yapıcam. İnşallah vesilem olurAcilen gidip kan testk yaptir gebelik pozitifse hemen progestan baslatir de un. Ben hamileligimin 4. ayina kadar kanama yasadim ve progestan kullandim. Suan kizimi uyutmaya calisiyorum :) endise etme hemen var mi yokmu onu ogren once.
Hemen kan verip gebeligi ogren. Bata 4 kala kanamalarim oldu manyak gibi temizlik yaptim. Sonrasi 4 aya kadar kanama. Gecen gun bile kanamam oldu. Sakin ihmal etme gebelik varsa hemen yat ve progestan yada igne verir drYa ne güzel sımsıkı tutunmuş annesine çok moral verdinSabirsiz61 :) yönlendirme için de teşekkür ederim sabah işe gelirken bunu bende düşündüm sonra vazgeçtim o zaman bugün gün içinde fırsat bulabilirsem test yaptırayım bulamazsam akşam kesin yaptırayım.
Eski testte yoktu bizimde bebekte kromozom kaynaklı sıkıntı olunca doktor direkt hastane adı verdi. Moralim bozuk elimde değil ama suçlama psikolojisine girdim.Canım benim neden üzülüyorsun. Sen sorununu buldun hamdolsun. Ben bir çok forumda okuyorum morfoloji bozukluğu için tedavi olan ve hemen hamile kalan. Senin problemin bu ise bunu çözeceğim diye yaklaş. Bi de eşini düşün ona destek ol. Endişelenme canım benim herşey güzel olacak. Bu arada morfoloji için başka bir test mi yapılıyor bizim sperm tesliminde morfoloji yok da. Biz de tüpe başlamadan yaptıralım diye sordum.