- 31 Aralık 2015
- 41.444
- 132.610
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #54.361
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde sayı ve harekettede sıkıntı var. Keçiboynuzu kürüne başlattım bende akşamdan hazırlıyorum yatarken ve sabah içiyo günlük yapacağım. Nohut morfolojiye yararlıymış kendi bekleme suyunda pişcekmiş geceden ısladım bugün yapacağım yemek için. Proxeed Plus aldım eczaneden vitamin takviyesi bugün itibariyle başlatacağım. Haftasonu bi gelse başka bir hastaneyle görüşebilseydik
Evet cnm dogru sende ye ve sende kur yap incir ve aalanpencesi cayi ic yani sarari yok degerler dusmesinBizde sayı ve harekettede sıkıntı var. Keçiboynuzu kürüne başlattım bende akşamdan hazırlıyorum yatarken ve sabah içiyo günlük yapacağım. Nohut morfolojiye yararlıymış kendi bekleme suyunda pişcekmiş geceden ısladım bugün yapacağım yemek için. Proxeed Plus aldım eczaneden vitamin takviyesi bugün itibariyle başlatacağım. Haftasonu bi gelse başka bir hastaneyle görüşebilseydik
Cnm benim doktorda saracogluda dinledim diorlar her ay degerler drgisio amh dusuor prolaktin cikio bilmem ne her ay yumurtlama.olmuo böke sperm yavas degisen degerler uzulmeYa varya anlamıyorum. 8 ayda bu adama ne olduda rakamlarda bu kadar uçurum var aklım almıyor
Amin hepimiz inşallahCok sevindim inşallah sağlıklı bir gebelik gecirip kucagina alirsin. Progestani ihmal etme agir seyler yapma
cnm bizimde öyle morfoloji %19 olan eşimin şimdi %1 ama doktor sıkıntı yok dedı sperm sayısı fazla olduğu için normalmışYa varya anlamıyorum. 8 ayda bu adama ne olduda rakamlarda bu kadar uçurum var aklım almıyor
tesekkur ederım cnm Ramazanı geçireyim öyle başlıyacagım inş tedavime zaten dondurulmuş transfer olucak ... Temmuzda yumurta toplama işlemi eylülde ise transfer .Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin ben elımden gelenı yapıyorum
Tamm canım memorial labratuari için kafama daha çok yattı gibi.ben de hafif pkkolluyum ama dr bu engel olmaz dedi.düzenli yumurtamı oluyor.demek ki başka şeyler de var.ikinci bi dr daha seciliyormus . Sema hanımla beraber . Hangi dr lar iyi acaba biliyor musun ?4 günlük perhizle cnm eski yönteme göre eşimin anamoli morfoloji %19 ama ayrıntılı birsey yok bu test tam 3 sayfalık test spermın başı, kuyruğu nerde bozukluk var hersey yazıyor mesala benım eşimin sperm bozukluğu %71'i baş anamolisi geriye kalan kuyruk anamolisi ... özellıkle baş anamolisi genetiktikmiş . Yenı çıkan bir yöntem var imiş spermler 6000 kat büyütüyorlar özellıkle baş anomolisi olan spermler direk elenıyormuş, birde genetik bozukluk olan spermın başında bir zar var imiş bu yöntemle genetiği kötü olan spermlerde ayıklanıyormuş ve en sağlıklı spermler bulunuyor o yüzden tüp bebek doktorları morfolojiye pek takılmıyor . Tabi daha doktorla görüşmedim bakalım kendisi ne diyecek. Cnm sende özellıkle yeni yöntemle yaptır İstanbula geldiğinde, birde erkek infertiletesinde embriyolog çok önemlı ve bu yeni yöntemı kullanan merkez ile yola çkacaksın .Allahtan hayırlısı cnm zaten semra hanım sebebsiz infertilite diye birsey yok sadece sebebi iyi araştırılmamış infertilite var bizim merkeze gelen hastaların %99'u sebebi var dedi. Mesala bende hafif pko eşimde de morfoloji çıktı . İstanbula geldiğinde Memorialde bir görüşme yap cnm zaten ücretsiz bir testlere para veriyorsun o kadar
Ahhh çok şükür canım benim boşuna telaşlandın gerçekten bugün namazımda dua ettim sana be diğer arkadaşlara isminizi bilmediğim için sinkar xra221 F Fatmae20 nicklerinizle duamdasınız
Cnm ben gönül hanımdan çok memnun kaldım diğerleri hakkında bilgim yok.Tamm canım memorial labratuari için kafama daha çok yattı gibi.ben de hafif pkkolluyum ama dr bu engel olmaz dedi.düzenli yumurtamı oluyor.demek ki başka şeyler de var.ikinci bi dr daha seciliyormus . Sema hanımla beraber . Hangi dr lar iyi acaba biliyor musun ?
İnşaallah canım gelişmelerden haberdar et bizi lütfenTşk ederim cnm sizde dualarımdasınız. Ben inanıyorum hepimiz müjdeli haberi vereceğiz
Allah razi olsun cnm bende burda dua ediorum nick isimleriyle ins olcak inaninTşk ederim cnm sizde dualarımdasınız. Ben inanıyorum hepimiz müjdeli haberi vereceğiz
Adete yakın benimde ağrır damarlarım biraz belli olur canımAllah razi olsun cnm bende burda dua ediorum nick isimleriyle ins olcak inanin
Ya ben birsey sorcam afedersiniz ama göysunuzde elleyince böle damarmi sut damarim ne bende cok belli oluor elleyince sizdede oluormu her ikizinde bazen batiorlar korkuom ya
Normaldede elleyince elime yani pitir pitir seyler gelio tuhaf yaAdete yakın benimde ağrır damarlarım biraz belli olur canım
Bilmiyorum canım beze falandır belkide bi doktora gözük yinede tedbirli olunması en iyisiNormaldede elleyince elime yani pitir pitir seyler gelio tuhaf ya
Tm saol cnm.insBilmiyorum canım beze falandır belkide bi doktora gözük yinede tedbirli olunması en iyisi