Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

benımde adete yakın öyle oluyor korkulacak birsey yok cnm

cnm buğünde kan verirsen netleşir inş inş kat kat artmıştır

beta hcg 27 çokmu düşük kızlar ?
Ayyy cok sevındm ya ne guzel.aklına kotu seyler getırme oncekılerı unut ve kan sulandırıcı hapını kullan yanılmıyosam kan pıhtılasması vardı sende.ondan sonrada doktor ıgneye baslatır.sebebını ogrendn dusuklerın sonucta o yuzden oncekı olumsuzlukları hatırlama guzel olacak ıns

inşallah canım yarın gideceim doktora. Lekelenmem var çok hafif kahve kahve bakalım

evet pıhtı var canım

MERHABA ARKADAŞLAR
CUMARTESİ PAZAR KOYU İKİ ÇİZGİ VARDI OVİDE CUMA VE CUMARTESİ OLDU İLİŞKİ

PAZAR PAZARTESİ İSE SİLİK ÇİZGİ VARDI OVİDE AMA İLİŞKİ OLMADI DÜNDE HAYALET ÇİZGİ VARDI DÜN İLİŞKİ OLDU

SİZCE ÖZEL ZAMANI İYİ DEĞERLENDİRMİŞMİYİM

Sılıklestıgı gun yanı pazar gunudr ılıskı olsa tam guzel olurdu ama kısmet .sadece cıft cızgı gununu degerlendırıp hamıle kalanlarda var ıns olur hayırlısıyla canm

yok canım ne arası doktor ara ver deyince bile vermedim (rahim filmi çektirdiğim ay)

beklemedeyiz bakalım olacak inşallah bizim de zamanı gelince
Inşallah canım ben de sıkıldım artık . Senin ne kadar zaman oldu?senle ayniydik neredeyse öyle hatırlıyorum. Buradalarda görünmüyorsun belki ara vermussindir dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…