-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #54.381
benımde adete yakın öyle oluyor korkulacak birsey yok cnmAllah razi olsun cnm bende burda dua ediorum nick isimleriyle ins olcak inanin
Ya ben birsey sorcam afedersiniz ama göysunuzde elleyince böle damarmi sut damarim ne bende cok belli oluor elleyince sizdede oluormu her ikizinde bazen batiorlar korkuom ya
bat ne zmn cnm önemlı olan iki kat atmasıbeta hcg 27 çokmu düşük kızlar ?
bat ne zmn cnm önemlı olan iki kat atması
bat pazar günüydü pazartesi kan verdim 27 çıktı.
ben çarşamba test yaptım cok silikti.cumrtesı bıdaha yaptım bıraz daha net gıbıydı pzrteside 27 cıktı dusuyormu acaba dıye dusundum bılemıyorum
cnm buğünde kan verirsen netleşir inş inş kat kat artmıştırbat pazar günüydü pazartesi kan verdim 27 çıktı.
ben çarşamba test yaptım cok silikti.cumrtesı bıdaha yaptım bıraz daha net gıbıydı pzrteside 27 cıktı dusuyormu acaba dıye dusundum bılemıyorum
inşallah güzel haber ile gelirsin canım
seni hatırlıyorum ben :)
cnm buğünde kan verirsen netleşir inş inş kat kat artmıştır
Ayyy cok sevındm ya ne guzel.aklına kotu seyler getırme oncekılerı unut ve kan sulandırıcı hapını kullan yanılmıyosam kan pıhtılasması vardı sende.ondan sonrada doktor ıgneye baslatır.sebebını ogrendn dusuklerın sonucta o yuzden oncekı olumsuzlukları hatırlama guzel olacak ınsbeta hcg 27 çokmu düşük kızlar ?
Ayyy cok sevındm ya ne guzel.aklına kotu seyler getırme oncekılerı unut ve kan sulandırıcı hapını kullan yanılmıyosam kan pıhtılasması vardı sende.ondan sonrada doktor ıgneye baslatır.sebebını ogrendn dusuklerın sonucta o yuzden oncekı olumsuzlukları hatırlama guzel olacak ıns
Ayyy cok sevındm ya ne guzel.aklına kotu seyler getırme oncekılerı unut ve kan sulandırıcı hapını kullan yanılmıyosam kan pıhtılasması vardı sende.ondan sonrada doktor ıgneye baslatır.sebebını ogrendn dusuklerın sonucta o yuzden oncekı olumsuzlukları hatırlama guzel olacak ıns
Leken varsa doktora gıdene kadar dınlen kalkma ayagının altına yastık koy su ıc bol bolinşallah canım yarın gideceim doktora. Lekelenmem var çok hafif kahve kahve bakalım
Leken varsa doktora gıdene kadar dınlen kalkma ayagının altına yastık koy su ıc bol bol
Canım hamile misin. Ay maşallah ne güzel ya çok sevindim. İnşallah bu kez yüzün güler.beta hcg 27 çokmu düşük kızlar ?
Sılıklestıgı gun yanı pazar gunudr ılıskı olsa tam guzel olurdu ama kısmet .sadece cıft cızgı gununu degerlendırıp hamıle kalanlarda var ıns olur hayırlısıyla canmMERHABA ARKADAŞLAR
CUMARTESİ PAZAR KOYU İKİ ÇİZGİ VARDI OVİDE CUMA VE CUMARTESİ OLDU İLİŞKİ
PAZAR PAZARTESİ İSE SİLİK ÇİZGİ VARDI OVİDE AMA İLİŞKİ OLMADI DÜNDE HAYALET ÇİZGİ VARDI DÜN İLİŞKİ OLDU
SİZCE ÖZEL ZAMANI İYİ DEĞERLENDİRMİŞMİYİM
Adım esra canım ismen eder misin? Senin adın ne?Ahhh çok şükür canım benim boşuna telaşlandın gerçekten bugün namazımda dua ettim sana be diğer arkadaşlara isminizi bilmediğim için sinkarxra221 @Allahim neolur nicklerinizle duamdasınız
Canım sen ne yaptın? Bebek işine ara mi verdininşallah güzel haber ile gelirsin canım
seni hatırlıyorum ben :)
Canım sen ne yaptın? Bebek işine ara mi verdin
Inşallah canım ben de sıkıldım artık . Senin ne kadar zaman oldu?senle ayniydik neredeyse öyle hatırlıyorum. Buradalarda görünmüyorsun belki ara vermussindir dedim :)yok canım ne arası doktor ara ver deyince bile vermedim (rahim filmi çektirdiğim ay)
beklemedeyiz bakalım olacak inşallah bizim de zamanı gelince