Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Hemen kan verip gebeligi ogren. Bata 4 kala kanamalarim oldu manyak gibi temizlik yaptim. Sonrasi 4 aya kadar kanama. Gecen gun bile kanamam oldu. Sakin ihmal etme gebelik varsa hemen yat ve progestan yada igne verir dr
Heyecanla akşamı bekliyorum işten çıkınca yaptırıcam. Aslında eşimden gizli yaptıracaktım emin olunca söyleyecektim ama müsait olamadım akşamda o gelip alıyor beni.Sizlerde böyle söyleyince beklemek istemiyorum en azından bir sorun varsa önlemini alırız dediğiniz gibi.Doğumuna az kalmış inşallah hayırlısıyla sağlık bir şekilde alırsın kucağına canım

Eski testte yoktu bizimde bebekte kromozom kaynaklı sıkıntı olunca doktor direkt hastane adı verdi. Moralim bozuk elimde değil ama suçlama psikolojisine girdim.
Ne kendini ne de eşini suçlama. Takdir böyleymiş. Gebe kalmana engel bir durumun yok. Hem de kolaylıkla kalabiliyorsun. Morfoloji problemi çözülmeyecek birşey değil ki. Tedavisi var. Bak benim amh 1,66 çıktı düşükmüş ve tedavi edilecek bir durum değilmiş. Araştırdım 0,... Bilmem kaç ile kendiliğinden hamile kalanlar var. O zaman takdir böyleymiş demek ki. Tek dileğim Rabbim ne seni ne beni ne de burda bekleyen diğer arkadaşları çok aratmasın.inşallah en kısa en hayırlı ve en doğru zamanda yavrularımızı alırız kucağımıza.

Ne kendini ne de eşini suçlama. Takdir böyleymiş. Gebe kalmana engel bir durumun yok. Hem de kolaylıkla kalabiliyorsun. Morfoloji problemi çözülmeyecek birşey değil ki. Tedavisi var. Bak benim amh 1,66 çıktı düşükmüş ve tedavi edilecek bir durum değilmiş. Araştırdım 0,... Bilmem kaç ile kendiliğinden hamile kalanlar var. O zaman takdir böyleymiş demek ki. Tek dileğim Rabbim ne seni ne beni ne de burda bekleyen diğer arkadaşları çok aratmasın.inşallah en kısa en hayırlı ve en doğru zamanda yavrularımızı alırız kucağımıza.
Cnm amh degeri icin saracoglunu dinle 0 olan vu kurle hamile kaldi incir galiba ben brokoli ediorum bitincede testere dislipencesi aldim onu yapacam

Cnm amh degeri icin saracoglunu dinle 0 olan vu kurle hamile kaldi incir galiba ben brokoli ediorum bitincede testere dislipencesi aldim onu yapacam
Sağol canım evet incir ve havuç.kürü var. Ben de deneyeceğim ama ara vermeden yapmam çok zor 21 gün. İstanbula gidecem sonra taşınacağım. Ondan dolayı düzenimi kurayım başlayacağım

Kızlar birşey sormak istiyorum. Ben adetimin 16. Günü doktora gittim. Ve gitmeden iki gün önce sanırım ovulasyon ağrısı yaşadım ama belli belirsiz. Test yapmamıştım. Neyse doktor küçük folüküllerin var ama ovulasyon olmamış dedi. Ben de şaşırdım çünkü bi ağrı hissetmiştim kasıklarda neyse o günden sonra test yaptığımda hep silik çizgi çıktı. Genelde geç oluyor diye bekledim ama olmadı. Kesin bu ay kırk günü bulur diyordum ki. Dün gece on bir de gelmeye başladı. Dünü saymazsak 28 gün oluyor döngüm yani 14 ünde ovu olmuş olmalı. Acaba yumurta oluşmadan ya da olgunlaşmadan mı ovulasyon oldu. Bu mümkün değil mi? Demek istediğim doktor baktığında gelişmiş bi folüküllerin görmedi ama ovulasyon olmuştu. Biraz uzun oldu kusura bakmayın
Canım yumurtlamanin olup bittiği ultrasondan anlaşılmıyor.progestreron testi var adetin 21.günü yapılıyor onda belli olur

Canım ben izmirdeyim. Doktorlara güvenim çok sarsıldı. Tabi ki tüp bebek merkeziyle görüşeceğim. Şimdi bi taşınma sürecimiz var onu anlatmam lazım. Ama ben incir ve havuç kürsünün etkili olacağına inanıyorum. Sonuçta bir vesile arıyoruz. Ayrıca arı sütüne başladım bugün. Kendime pek bakmam ben. Artık daha sağlıklı besleneceğim. Tek duam iyi anlayışlı açıklama yapan bir doktor bulmak. Çok yıprandım. Önce hamile kaldım sonra kaybettim birkaç hafta sonra babamın hastalığını öğrendim. Babacığım on bir ay mücadele etti. Ekimde babacığım Rahmetli oldu. Sonra benim bebek için çabalarım. Ve başka anlatamadığım sorunlar... Rabbime duam o ki. Benim yüzümü güldürsün. İmtihanım bitsin. Tüp bebek yapınca. Millet ne der diye de çok düşünüyorum. Eltim geçen yaz evlendi şuan dört aylık hamile. Bi akraba ortamında insanlar hep beni sürüyor üzülüyorum.
İzmir in nersindesin canım..

S sinkar canım eşinin sonucu nasıl çıktı
cnm moralım bıraz bozuk malesef beklediğim gibi çıkmadı ilk yaptırdığımda herşey normal idi şimdi morfoloji %1 doğal yollarla bırak aşılama ile bile olması imkansız :KK43:
total sayı :260.000.000
total motilite :%46
+4 ileri doğru haretlilik :%5
+3 yavaş doğrusal olmayan hareketlilik %33
+2 yerinde hareketlilik %8
hareketsiz : %54
normal mıorfoloji %1

Hazırlık Sonrası ANALİZ
VOLUM ML :1
konstrasyon :29.000.000
total sayı : 29.000.000
total motilite : %96
+4 ileri doğru haretlilik : %44
+3 yavaş doğrusal olmayan hareketlilik %48
+2 yerinde hareketlilik %4
hareketsiz %4
Birde tanı olarak TERATOZOOSPERMİ yazıyor yane spermde şekil bozukluğu doktora daha sormadık ama morfoloji hiç iç açıcı değil

cnm moralım bıraz bozuk malesef beklediğim gibi çıkmadı ilk yaptırdığımda herşey normal idi şimdi morfoloji %1 doğal yollarla bırak aşılama ile bile olması imkansız :KK43:
normal mıorfoloji %1

Hazırlık Sonrası ANALİZ
hareketsiz %4
Birde tanı olarak TERATOZOOSPERMİ yazıyor yane spermde şekil bozukluğu doktora daha sormadık ama morfoloji hiç iç açıcı değil
Allah şifa versin illa bir çaresi vardır.

normal mıorfoloji %1

Hazırlık Sonrası ANALİZ
hareketsiz %4
Cnm bak hayir var bundada iyiki gittin baktirdin yasi kac esinin tam kure basla keci boNuzu uzulme okur tup yaptircaktin zaten ve sorun sende olsaydi daha kötu olurdunki bunun caresi var uzulme

normal mıorfoloji %1

Hazırlık Sonrası ANALİZ
hareketsiz %4
canım ben geçen sene %2 morfoloji ile hamile kaldım normal yolla,9 haftalık iken öldü bebeğim, kan pıhtılaşması çıktı bende,
bu sene ölçüm yaptırdım % 5 e çıkmış, emodex aldım buradan okuduğum kadarıyla bir yandan da soğuk pres keçi boynuzu pekmezsi yiyor, ümitsizliğe kapılma

kızlar ovülasyonda 2. kırmızı çizgiyi yakaladıktan başlayarak çizgi silininceye kadarki zaman aralığını mı değerlendiriyoruz?test alacağım da.

normal mıorfoloji %1

Hazırlık Sonrası ANALİZ
hareketsiz %4
Yaktın beni morfoloji demek istiyorum bende. %1 bizimkide dominant elonge baş anomalisi yazıyor

normal mıorfoloji %1

Hazırlık Sonrası ANALİZ
hareketsiz %4
CANIM inanamıyorum yaa. Senin eşinin spermleri çok iyiydi.neden değişmiş olabilir ki?en son morfolojisi kaç çıkmıştı bundan önce?belki de sorununuz buydu canım erkek infertilitesi daha kolay diyorlar.esin beslenmesine çok dikkat etsin.bi de kaç günlük perhizlle verdi?canım moralini bozup eşini strese sokma stres onlar için de önemli.olumlu dusun

Hemen kan verip gebeligi ogren. Bata 4 kala kanamalarim oldu manyak gibi temizlik yaptim. Sonrasi 4 aya kadar kanama. Gecen gun bile kanamam oldu. Sakin ihmal etme gebelik varsa hemen yat ve progestan yada igne verir dr
Ayyy benim bi komşum var bebek için uğraştığımı biliyor ovulasyon günlerimi falan konuştuğumuz için az gez yavaş bas ağır işleri bana söyle bebeğinin tutunmasına yardım et falan der hep Allah razı olsun çok iyidir

normal mıorfoloji %1

Hazırlık Sonrası ANALİZ
hareketsiz %4
Canım üzülme ne olur kendini yıpratma Rabbim ol desin hele neler olmaz doktor inşaallah bi çaresini söyleyecektir

S sinkar canım sayı mükemmel ama ileri hareket ve morfoloji çok kötü çıkmış. iyi bir üroloğa gitmeniz gerekli. ne yazık ki morfoloji en önemli kısas. yumurtayı dölleyebilen faktör o çünkü. çok geçmiş olsun.

S sinkar canım sayı mükemmel ama ileri hareket ve morfoloji çok kötü çıkmış. iyi bir üroloğa gitmeniz gerekli. ne yazık ki morfoloji en önemli kısas. yumurtayı dölleyebilen faktör o çünkü. çok geçmiş olsun.
Tşk ederim cnm hareketlilik normal ama morfolojinin en az %4 olması gerekiyor artık tüp bebek deneyeceğiz morfolojinin tedavisi yok malesef

X