- 29 Eylül 2015
- 5.214
- 6.623
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #54.281
Canım cemreye yazacağıma sana yazmışım.Yani ilki hemen tutmaya bilior bilsem kafam karisik 3 hafta tatilimiz ayarliyacam bakalim bu sene olmazsada hemen ilk ayi seneye almak iaterim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım cemreye yazacağıma sana yazmışım.Yani ilki hemen tutmaya bilior bilsem kafam karisik 3 hafta tatilimiz ayarliyacam bakalim bu sene olmazsada hemen ilk ayi seneye almak iaterim
Olaun cnm sen neyapion ne denion yolun ne insCanım cemreye yazacağıma sana yazmışım.
Cnm amh 5.6 çıktı doktor yumurta rezerven çok iyi dedi. Eşimin sonuçları pazartesi çıkacak
Cok sevindim bakkk benimde kacti bilmiom 8 miydi ne cok iyi demisti kac olunca kötuCnm amh 5.6 çıktı doktor yumurta rezerven çok iyi dedi. Eşimin sonuçları pazartesi çıkacak
Yok 5 mi 6 tilardaydi benimde 8 olan neydi unuttum birda degisik örcuyorlar galiba anlamadim ya yasin genc ya tabibi iyi olcak daha iyi besnen bak daha iiy olurCok sevindim bakkk benimde kacti bilmiom 8 miydi ne cok iyi demisti kac olunca kötu
Cnm laboratuvarına göre değişebilir genel olarak burda 1,5 ve üstü normal. Ama 5' ten yukarısıda pko şüphesi oluyor. Bende hafif pko var, ama doktor yumurtladığın için korkulacak birsey yok dediCok sevindim bakkk benimde kacti bilmiom 8 miydi ne cok iyi demisti kac olunca kötu
Canım istanbula gelip gitmem çok zor şuan iş gereği diyarbakırdayım adanaya gidip gelmek bile bayağı sıkıntı yaratacakCanım istanbulda daha iyi bir merkezde yapsan daha iyi olmaz mi? Iki tutmayan da var
Önce Sabirsiz61 olmak üzere tüm topik annelerimizin anneler günü kutlu olsun. Bugün bizim çok duygusal bi günGunaydin canlarim. Anne ve anne adaylarimizin anneler gunu kutlu olsun. Annelik ozlemi yasayanlarindan bir sonraki anneler gununde kuzulari kucaklarinda olsun insallah
Amin o duyguyu tattirsin bugun baya duygusalim suan yazarken bile agliom hepinizi kutlarim tatli annelerÖnce Sabirsiz61 olmak üzere tüm topik annelerimizin anneler günü kutlu olsun. Bugün bizim çok duygusal bi gün
Rabbim bizlere de gelecek yıl anne olmayı nasip etsin.
Ikinci asilamayi yaptım canım tutmazsa ki tytmayacagini düşünüyorum.yazın tüp deneyecegimOlaun cnm sen neyapion ne denion yolun ne ins
Evet canım iyi çıkmış çok şükürCnm amh 5.6 çıktı doktor yumurta rezerven çok iyi dedi. Eşimin sonuçları pazartesi çıkacak
Niye umitsiz oluorsunki olma ya lutfen yaptirmadan yine hormonlarini baktir iyice belki iki ay ust uate baktir öle yaptir bitki incir yeIkinci asilamayi yaptım canım tutmazsa ki tytmayacagini düşünüyorum.yazın tüp deneyecegim
Canım ben de vanda yim ama İstanbul gidecem .sonra tutmazsa acaba gitsem olurmuşum demek istemiyorum.gerçi nasip bu işler olur inşallah gelişmelerden haberdar etCanım istanbula gelip gitmem çok zor şuan iş gereği diyarbakırdayım adanaya gidip gelmek bile bayağı sıkıntı yaratacak
Canım hormonlarım normal. Yine de yaptıracağım.bilmiyorum hep negatif alınca insan negatif oluyor artık.bi de bugün anneler günü her tarafta reklamlar içim çok burukNiye umitsiz oluorsunki olma ya lutfen yaptirmadan yine hormonlarini baktir iyice belki iki ay ust uate baktir öle yaptir bitki incir ye
Ya evet reklami birak face de tanidiklarim.nispetmi bilmiom daha bebek cocuklar ai ne almis ai su olmus yaa iff biyer cikmiom bilionmu herkes bi havalai yeni dogum yapti biri dior ki ikinci ye iki sene sonra yani plani var plan edior ki olur yani herkesin dedigi zaman niye oluorki Rabbim bilior yaCanım hormonlarım normal. Yine de yaptıracağım.bilmiyorum hep negatif alınca insan negatif oluyor artık.bi de bugün anneler günü her tarafta reklamlar içim çok buruk
Canım çalışıyorum istanbula gidip tüp bebek yaptıracak kadar zamanım yok Tabiki canım haber eserimCanım ben de vanda yim ama İstanbul gidecem .sonra tutmazsa acaba gitsem olurmuşum demek istemiyorum.gerçi nasip bu işler olur inşallah gelişmelerden haberdar et