- 31 Aralık 2015
- 41.444
- 132.611
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #54.261
Ah o ettiler lafın beni çok güldürdü:) Allahtan seni güldürsün canım. Ay iyi olsunlar inşallah. Benzer şeyleri ben de yaşadım ama takma kafana. İyi olsunşar mutlu ve sağlıklı olsunlar inşallah. He ben ilk başta buruk oldum ama şimdi eve bebek gelecek diye seviniyorum da bir taraftan. Ve biliyor musun ben rüya görmüştüm erkek ve sarışın demiştim. Cinsiyet erkek:) muhtemelen de sarışın doğar çünkü ikisi de bebekliklerin de sarıymış:)
Cnm senin eltinin yasi kac senden kucuklermi kaynin falan ya olcak ins cnm ya inan bende bi önce yumurta takipi yaptirayim sonra catlatma.igne sonra burda asilama sonra tr de denizlide asilama sonra istanbulda tup ins bir aksilik cikmazsa böke benim yolum saglik olsunda yeter
Canım sana yapılan muamele hiç doğru değil üzüldüm. Ben yanlış anlaşıldım. Hiç sevmez olur muyum o belki de bizim Dr evladımız olacak belki hiç bebeğim olmaz. Ben aksine hep ilgilenirim onunla benden bi yaş büyük. Eşi eşimin kardeşi aralarında 18 ay var. Hep birşeyler alırım hediye olarak aramızda hiç bir sorun yok. He çok yakın değiliz o ayrı. Ama bu konuda benim demem kimi istediğinde hemen olur. Bi de yakınından biri olunca. Bi de herkes bizden bekliyor ya ondan. Yoksa benim görüştüğüm üç arkadaşım hamile ve inan duyduğumda hiç etkilenmedim. Çok çok sevindim. Ki biri benden yaşça çok küçük ve öğrendikleri gün bizdelerdi. Söylediler ve çok sevindim. Rabbim biliyor ya imreniyorum değil. Rabbim tüm hamile anne adaylarına yavrularına sağlıkla kavuşmalarını nasip etsin.Canim inan ki burukluk olur belki elde değil ama asla onun oldu da benim neden olmuyor deme. Veren Allah değil mi? Bende iki yil bekledim gorumcemin 7 yildir olmuyor 3 tup bebek denemesi var ustelik bende tedaviyle gebe kalabildim. Baslarda iste iyi ki oldu falan filan diyordu ama geçen hafta dugune gittik herkesi öptü sarıldı bi beni ayırdı. Kaynanamla oturuyordum ben yanımıza oturmadi, sonra ben wcye gittim geldim kaynanamin yanina oturmuş ben varım diye gelmiyor. Tamam beni sevmeyebilir kizabilir ama yeğenini sevmek zorunda. Aynı sekilde sende kizsan eltine kaynina o kucucuk melege nasil kotu davranabilirsin. Benim cok zoruma gitti ama yinede her duamda önce ona dua ediyorum...
Aynen bende öle severim ama.karsi taraf böle imrendirio senin gibi dusunmuo iate sen yaklastikca iyi dusunmeni emgel ediorlar sorna sende kötu oluorsun yani ben.iyile davrancikca insanlar itio ya bu beni uzuor ondan insan iste Allahin verdigi seyden havalaniorlar ki onu Allah verioCanım sana yapılan muamele hiç doğru değil üzüldüm. Ben yanlış anlaşıldım. Hiç sevmez olur muyum o belki de bizim Dr evladımız olacak belki hiç bebeğim olmaz. Ben aksine hep ilgilenirim onunla benden bi yaş büyük. Eşi eşimin kardeşi aralarında 18 ay var. Hep birşeyler alırım hediye olarak aramızda hiç bir sorun yok. He çok yakın değiliz o ayrı. Ama bu konuda benim demem kimi istediğinde hemen olur. Bi de yakınından biri olunca. Bi de herkes bizden bekliyor ya ondan. Yoksa benim görüştüğüm üç arkadaşım hamile ve inan duyduğumda hiç etkilenmedim. Çok çok sevindim. Ki biri benden yaşça çok küçük ve öğrendikleri gün bizdelerdi. Söylediler ve çok sevindim. Rabbim biliyor ya imreniyorum değil. Rabbim tüm hamile anne adaylarına yavrularına sağlıkla kavuşmalarını nasip etsin.
Canım sana yapılan muamele hiç doğru değil üzüldüm. Ben yanlış anlaşıldım. Hiç sevmez olur muyum o belki de bizim Dr evladımız olacak belki hiç bebeğim olmaz. Ben aksine hep ilgilenirim onunla benden bi yaş büyük. Eşi eşimin kardeşi aralarında 18 ay var. Hep birşeyler alırım hediye olarak aramızda hiç bir sorun yok. He çok yakın değiliz o ayrı. Ama bu konuda benim demem kimi istediğinde hemen olur. Bi de yakınından biri olunca. Bi de herkes bizden bekliyor ya ondan. Yoksa benim görüştüğüm üç arkadaşım hamile ve inan duyduğumda hiç etkilenmedim. Çok çok sevindim. Ki biri benden yaşça çok küçük ve öğrendikleri gün bizdelerdi. Söylediler ve çok sevindim. Rabbim biliyor ya imreniyorum değil. Rabbim tüm hamile anne adaylarına yavrularına sağlıkla kavuşmalarını nasip etsin.
Boyke haset ınsanlardan nefret edıyorm.buyuk konusmayımda rabbım de ona gore muamele edıyo zaten rabbım adaletlıdr.Canim inan ki burukluk olur belki elde değil ama asla onun oldu da benim neden olmuyor deme. Veren Allah değil mi? Bende iki yil bekledim gorumcemin 7 yildir olmuyor 3 tup bebek denemesi var ustelik bende tedaviyle gebe kalabildim. Baslarda iste iyi ki oldu falan filan diyordu ama geçen hafta dugune gittik herkesi öptü sarıldı bi beni ayırdı. Kaynanamla oturuyordum ben yanımıza oturmadi, sonra ben wcye gittim geldim kaynanamin yanina oturmuş ben varım diye gelmiyor. Tamam beni sevmeyebilir kizabilir ama yeğenini sevmek zorunda. Aynı sekilde sende kizsan eltine kaynina o kucucuk melege nasil kotu davranabilirsin. Benim cok zoruma gitti ama yinede her duamda önce ona dua ediyorum...
Daha dun gıbı hamıleyıımm dıye yazman masaallah 32.haftaya gelmıssın ne guzel.zaman gecıyo oyle boyleAynı durumları cok yasadim inan. Benden sonra evlenen hemen hamile kalanlar, hamile olup herseyini ortaya saçanlar. Bende çok ağladım ama isyan etmedim karşımdaki insanada hep dua ettim hayirlisiyla alsin kucagina diye. Simdi hamileyim ama bakalim sonra ne olacak Allah hayirlisini nasip etsin en muhimi. Seni yanliş anlamadim, tabiki onlar adina sevindin kendi adina uzuldun en kotusude cevrenin bak onlarin oldu sizin yokmu demesidir gorumcemide anlayabiliyorum ama bu durumda kimsenin bir suçu yokki hamile diye bir insana tavir alinmaz. Sanirim yazini okuyunca kendi yasadigim durumu farkedip soylemek istedim. Senide kırdıysam özür dilerim. Hani insanız birşey soylemisimdir birsey yapmisimdir ama gelir anlatir bana anlatamazsa annesine anlatsin zaten bu sene hep mesafeli durduk cok karsilasmadik. Ama bir dugunde hele toplum icinde cok uzuldum o davranisina daha dogumda neler yapacak cok merak ediyorum..
Yaa bakma Allah Sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.Benim oğlum var kıza hevesim var birazda yinede Sağlıklısı olsın inşaallah.Anladim canim tesekkur ederim. En azindan aklimda olsun. Bu arada bildirimler gelmiyor bana yada ben mi kaciriyorum anlamadim
Canim benim çinde rusta erkek dedi ama kizim olcak :)
Sukur iyiz sen nasilsin bi yol cizdim ins birswyler deniyecem sen neler yapionnaslsnzkzlar
Sukur iyiz sen nasilsin bi yol cizdim ins birswyler deniyecem sen neler yapion
Önce simdi brokoli kuru yaoiom iki gundur tupler kapaliysa diye eger sonra doktorla yumurta takipi catlatma igne falan sonra burda asilama sonra denizlide asilama falan sonra ostanbulda tup bebek dusunuom tabiki saglik olursa ve aksilikler cikmazsa böle yolum seninneler deneyeceksin cnm
Cok sukur canim. Herkesin kendine gecmiyor zaman :)Daha dun gıbı hamıleyıımm dıye yazman masaallah 32.haftaya gelmıssın ne guzel.zaman gecıyo oyle boyle
Adana da yaptıracağım canım adet olmayı bekliyorumcemre cemre hadi cnm hayirli olsun ins tedavin haberdar et bizede durumlardan nerde yaptircan
Canım adana da yaptıracagım seyhan başkent hastanesinde ben daha önce 2 defa tüp bebek yaptırdım bizim sorun yok sebepsi interfiliteCanım nerde yaptırmayı düşünüyorsun?sizin problem neydi
He yaptirdinmi neler yapiorlar peki cnm yumurta toplandiginde vayiltior uyandiginde ne hizedion yani ne asamalar yssin kac di senin cnm 21 di demeCanım adana da yaptıracagım seyhan başkent hastanesinde ben daha önce 2 defa tüp bebek yaptırdım bizim sorun yok sebepsi interfilite
Canım yumurta toplanacagı zaman anestesi veriyorlar evet işlem sırasında hiç bir şey hissetmiyorsun gözünü açtığında odada oluyorsun çok az adet ağrısından bile az sancın oluyor ve daha öncesinde yumurtaların birden büyüdüğü için o karnındaki şişlik de inmiş oluyor rahatlıyorsun bu arada yaşım 29 canımHe yaptirdinmi neler yapiorlar peki cnm yumurta toplandiginde vayiltior uyandiginde ne hizedion yani ne asamalar yssin kac di senin cnm 21 di deme
Karistirdim pardon cnm gencsinn sende cnm daha bende 28 ama lnce yine bi hormonlarin bakislin amh e2 hepsi yani ya hersey yapalimsa geresi Allahtan ölumlu dunya Rabbimm ahirettimizi iyi etsinnorda kazanalim ins burda geldik gidiozCanım yumurta toplanacagı zaman anestesi veriyorlar evet işlem sırasında hiç bir şey hissetmiyorsun gözünü açtığında odada oluyorsun çok az adet ağrısından bile az sancın oluyor ve daha öncesinde yumurtaların birden büyüdüğü için o karnındaki şişlik de inmiş oluyor rahatlıyorsun bu arada yaşım 29 canım
Canım istanbulda daha iyi bir merkezde yapsan daha iyi olmaz mi? Iki tutmayan da varHe yaptirdinmi neler yapiorlar peki cnm yumurta toplandiginde vayiltior uyandiginde ne hizedion yani ne asamalar yssin kac di senin cnm 21 di deme
Yani ilki hemen tutmaya bilior bilsem kafam karisik 3 hafta tatilimiz ayarliyacam bakalim bu sene olmazsada hemen ilk ayi seneye almak iaterimCanım istanbulda daha iyi bir merkezde yapsan daha iyi olmaz mi? Iki tutmayan da var
Canım istanbulda daha iyi bir merkezde denesen daha iyi olmaz mi?başarısız denemmellerin var çünküCanım adana da yaptıracagım seyhan başkent hastanesinde ben daha önce 2 defa tüp bebek yaptırdım bizim sorun yok sebepsi interfilite