Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Amin canım inşaallah belki biraz saçma gelecek ama dün gece rüyamda nişanlıyken konuştuğumuz bi muhabbeti gördüm ablalarım evlendikten sonra bebeği fazla uzatma diyorlar ben 1yıldır istemiyorum demiştim saçmalama çok uzun bi süre diye bana kızıyorlar bende keyf benim çocuk benim alın 2yıl istemiyorum diye 3-4defa söylemiştim
Şimdi bu kadar çocuk isterken doktora giderken neden olmadığına dair büyük konuşmam mı diyorum ahh ahh nelere bağlıyoruz belkide psikolojik bilmiyorum
cnm dediğin gibi psikolojik bunlar, evlenmeden önce bebek işinin bu kadar zor olduğunun bilmiyorduk kı bize masal gibi gelıyordu hamile kalmak hemen kalacagımızı sanıyorduk o yüzden rahat konuşuyorduk şimdi öyle olmadığını anladık Rabbim içimizi biliyor sonuçta sen kalbini ferah tut

cnm dediğin gibi psikolojik bunlar, evlenmeden önce bebek işinin bu kadar zor olduğunun bilmiyorduk kı bize masal gibi gelıyordu hamile kalmak hemen kalacagımızı sanıyorduk o yüzden rahat konuşuyorduk şimdi öyle olmadığını anladık Rabbim içimizi biliyor sonuçta sen kalbini ferah tut
İnşaallah canım Rabbim gönlümüzdeki güzellikleri bize yaşatsın

1,66 çıktı canım. Bu değer yükselmez diyorlar ama ben ibrahim saraçoğlunun videolarını izledim incir ve havuç kürü etkili diyor. Yine forumlarda okudum uygulayanlardan biri değeri 1 den aşağıda iken 2 küsür olmuş
cnm malesef bu değerler yükselmıyor bence sende tüp bebek merkelerı ile bir öngörüşme yap yane illakı tüp bebek yatırmak zorunda değilsin ordakı doktorlAR daha ayrıntılı incelıyor bir ne tavsiye ediyorlar bir dinle... Zaman bizim için çok önemlı bitkisel kürlerle vakit kaybetme bence

cnm malesef bu değerler yükselmıyor bence sende tüp bebek merkelerı ile bir öngörüşme yap yane illakı tüp bebek yatırmak zorunda değilsin ordakı doktorlAR daha ayrıntılı incelıyor bir ne tavsiye ediyorlar bir dinle... Zaman bizim için çok önemlı bitkisel kürlerle vakit kaybetme bence
Canım ben izmirdeyim. Doktorlara güvenim çok sarsıldı. Tabi ki tüp bebek merkeziyle görüşeceğim. Şimdi bi taşınma sürecimiz var onu anlatmam lazım. Ama ben incir ve havuç kürsünün etkili olacağına inanıyorum. Sonuçta bir vesile arıyoruz. Ayrıca arı sütüne başladım bugün. Kendime pek bakmam ben. Artık daha sağlıklı besleneceğim. Tek duam iyi anlayışlı açıklama yapan bir doktor bulmak. Çok yıprandım. Önce hamile kaldım sonra kaybettim birkaç hafta sonra babamın hastalığını öğrendim. Babacığım on bir ay mücadele etti. Ekimde babacığım Rahmetli oldu. Sonra benim bebek için çabalarım. Ve başka anlatamadığım sorunlar... Rabbime duam o ki. Benim yüzümü güldürsün. İmtihanım bitsin. Tüp bebek yapınca. Millet ne der diye de çok düşünüyorum. Eltim geçen yaz evlendi şuan dört aylık hamile. Bi akraba ortamında insanlar hep beni sürüyor üzülüyorum.

Canım ben izmirdeyim. Doktorlara güvenim çok sarsıldı. Tabi ki tüp bebek merkeziyle görüşeceğim. Şimdi bi taşınma sürecimiz var onu anlatmam lazım. Ama ben incir ve havuç kürsünün etkili olacağına inanıyorum. Sonuçta bir vesile arıyoruz. Ayrıca arı sütüne başladım bugün. Kendime pek bakmam ben. Artık daha sağlıklı besleneceğim. Tek duam iyi anlayışlı açıklama yapan bir doktor bulmak. Çok yıprandım. Önce hamile kaldım sonra kaybettim birkaç hafta sonra babamın hastalığını öğrendim. Babacığım on bir ay mücadele etti. Ekimde babacığım Rahmetli oldu. Sonra benim bebek için çabalarım. Ve başka anlatamadığım sorunlar... Rabbime duam o ki. Benim yüzümü güldürsün. İmtihanım bitsin. Tüp bebek yapınca. Millet ne der diye de çok düşünüyorum. Eltim geçen yaz evlendi şuan dört aylık hamile. Bi akraba ortamında insanlar hep beni sürüyor üzülüyorum.
Cnm öncelikle babana Allahim rahmet eylesin bende kayip ettim 3 sene oluo ve imtihan yasadigimiz surece bitmio sevincli olsakta oda bize imtihan ha tup bebek herkese deme vede duyarlarsa bile onlara ne sorun olmayanlarda yapavilior illaki sorun olmak sorunda degil bende saracoglunu dinledim ve brokoli kurunu basladim dunden beri tupler icin rahim filmi cekilmeden yapim diom ki incir kurunu yap bence cunku incir zaten saglikli ah o eltiler bilemzmiyim benimkilerde evlencekler hersey dört dörtluk yapilior benim öle degildi ah neyse Rabbim vercek bizede dua et sen hamile kalmissin ama bak

anladım cnm başın sağolsun Rabbim sizlere sabr versın. Tüp bebek yaptırdığını kimseye söylemek zorunda değilsin tabi inş gerek kalmaz kendiliğinden kalırsın . Çok dua edıyorum isteyen herkese Rabbim nasip etsin diye .İnanıyorum dualrımız kabul olucak sadece zamanı var o kadar

cnm telefonda randevu alıyorsun şişli memoril özellıkle semra kahramana diyeceksınz ama sizi semra hocadan başka bir doktor daha görüyor ekip olarak çalısıyor . İlk muane ücetsiz tam bir saat sürüyor ilk muane tek kuruş almıyor sadece amh ve sperm analızını kendi labaratuvarında istiyorlar oda 270 tl falan tutyor .
Diyabet için metformin kullnaıyorum cnm araştırdım da bu ialcı özellıkle fazla kilolu olan şeker hastalarına veriyorlar insilin direncini azaltıyor ve canın hiç tatlı birsey çekmıyor birazda zayıflamaya yarıyor. Aslında benım kilo problemım yok 1.64 boy 57 kg'yum ama doktorun bir bildiği vardır
Anladim canim tesekkur ederim. En azindan aklimda olsun. Bu arada bildirimler gelmiyor bana yada ben mi kaciriyorum anlamadim

haziranda hamile kalırsam..
Çin Takvimi’ne Göre KIZ Çocuğunuz Olacak…

Gerçek Yaşınız: 35

Çin Takvimine Göre Şimdiki Yaşınız: 36

Çin Takvimine Göre Bebeğinizin Cinsiyeti: KIZ
Canim benim çinde rusta erkek dedi ama kizim olcak :)

Cnm öncelikle babana Allahim rahmet eylesin bende kayip ettim 3 sene oluo ve imtihan yasadigimiz surece bitmio sevincli olsakta oda bize imtihan ha tup bebek herkese deme vede duyarlarsa bile onlara ne sorun olmayanlarda yapavilior illaki sorun olmak sorunda degil bende saracoglunu dinledim ve brokoli kurunu basladim dunden beri tupler icin rahim filmi cekilmeden yapim diom ki incir kurunu yap bence cunku incir zaten saglikli ah o eltiler bilemzmiyim benimkilerde evlencekler hersey dört dörtluk yapilior benim öle degildi ah neyse Rabbim vercek bizede dua et sen hamile kalmissin ama bak
Ah o ettiler lafın beni çok güldürdü:) Allahtan seni güldürsün canım. Ay iyi olsunlar inşallah. Benzer şeyleri ben de yaşadım ama takma kafana. İyi olsunşar mutlu ve sağlıklı olsunlar inşallah. He ben ilk başta buruk oldum ama şimdi eve bebek gelecek diye seviniyorum da bir taraftan. Ve biliyor musun ben rüya görmüştüm erkek ve sarışın demiştim. Cinsiyet erkek:) muhtemelen de sarışın doğar çünkü ikisi de bebekliklerin de sarıymış:)

anladım cnm başın sağolsun Rabbim sizlere sabr versın. Tüp bebek yaptırdığını kimseye söylemek zorunda değilsin tabi inş gerek kalmaz kendiliğinden kalırsın . Çok dua edıyorum isteyen herkese Rabbim nasip etsin diye .İnanıyorum dualrımız kabul olucak sadece zamanı var o kadar
İnşallah canım benim. Ben de sizlere dua ediyorum inan ki. İnşallah burda böyle sevinçle kutlarız. İyi ki varsınız gerçekten.
Rabbim iyi ve dürüst doktorlarla karşılaştırsın bizi

İnşallah canım benim. Ben de sizlere dua ediyorum inan ki. İnşallah burda böyle sevinçle kutlarız. İyi ki varsınız gerçekten.
Rabbim iyi ve dürüst doktorlarla karşılaştırsın bizi
Cnm senin eltinin yasi kac senden kucuklermi kaynin falan ya olcak ins cnm ya inan bende bi önce yumurta takipi yaptirayim sonra catlatma.igne sonra burda asilama sonra tr de denizlide asilama sonra istanbulda tup ins bir aksilik cikmazsa böke benim yolum saglik olsunda yeter

Allah gonlundekini tez zamanda versin canım.hepimiz zor süreçlerden geçiyoruz.eski topiklere bakıyorum bazen çocuk isteyenlerin hep çocuğu olmuş öyle ya da böyle.çok nadir olmayan var.ben inanıyor um .olacak inşallah.kurleri yap canım ama çok bel bağlama amh biraz düşük çıkmış zaman bizim için onemli

X