- 31 Aralık 2015
- 41.444
- 132.611
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #54.261
Ah o ettiler lafın beni çok güldürdü:) Allahtan seni güldürsün canım. Ay iyi olsunlar inşallah. Benzer şeyleri ben de yaşadım ama takma kafana. İyi olsunşar mutlu ve sağlıklı olsunlar inşallah. He ben ilk başta buruk oldum ama şimdi eve bebek gelecek diye seviniyorum da bir taraftan. Ve biliyor musun ben rüya görmüştüm erkek ve sarışın demiştim. Cinsiyet erkek:) muhtemelen de sarışın doğar çünkü ikisi de bebekliklerin de sarıymış:)
Canim inan ki burukluk olur belki elde değil ama asla onun oldu da benim neden olmuyor deme. Veren Allah değil mi? Bende iki yil bekledim gorumcemin 7 yildir olmuyor 3 tup bebek denemesi var ustelik bende tedaviyle gebe kalabildim. Baslarda iste iyi ki oldu falan filan diyordu ama geçen hafta dugune gittik herkesi öptü sarıldı bi beni ayırdı. Kaynanamla oturuyordum ben yanımıza oturmadi, sonra ben wcye gittim geldim kaynanamin yanina oturmuş ben varım diye gelmiyor. Tamam beni sevmeyebilir kizabilir ama yeğenini sevmek zorunda. Aynı sekilde sende kizsan eltine kaynina o kucucuk melege nasil kotu davranabilirsin. Benim cok zoruma gitti ama yinede her duamda önce ona dua ediyorum...
Cnm senin eltinin yasi kac senden kucuklermi kaynin falan ya olcak ins cnm ya inan bende bi önce yumurta takipi yaptirayim sonra catlatma.igne sonra burda asilama sonra tr de denizlide asilama sonra istanbulda tup ins bir aksilik cikmazsa böke benim yolum saglik olsunda yeter