- 13 Mart 2017
- 902
- 4.070
- 31
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #54.221
Prolaktainim 70.3 cikti aslan pencesi kullandim hayit otu kullandim isirgan kullandim bide dosyinex ictim uc ay doktor dediki bu kullandiklarin prolaktainini dusurmustur gogus ucundan sut gelmiyorsa sorun yok dddi adet dongunde duzelmis bu yuzden dusmustur dediCanım prolaktinin kaç ?yüksek olması engel oluyor onemse bence. Testere dışlı aslan pençesi kuru var o normallestiriyormus.hamile kalsanda bebeğe zararı olmuyor.kullananlar memnun kalmış. Bence onemsenecek bisey. Benimki de sınırda çıkıyor referans değer leri içinde oyuzden doktorlar normal diyo
Prolaktainim 70.3 cikti aslan pencesi kullandim hayit otu kullandim isirgan kullandim bide dosyinex ictim uc ay doktor dediki bu kullandiklarin prolaktainini dusurmustur gogus ucundan sut gelmiyorsa sorun yok dddi adet dongunde duzelmis bu yuzden dusmustur dedi
Bencede düşmüştür. Ama olcturseydin yine. Iyi yapmışsın canım kullanmaklaProlaktainim 70.3 cikti aslan pencesi kullandim hayit otu kullandim isirgan kullandim bide dosyinex ictim uc ay doktor dediki bu kullandiklarin prolaktainini dusurmustur gogus ucundan sut gelmiyorsa sorun yok dddi adet dongunde duzelmis bu yuzden dusmustur dedi
Simdi doktor sekerden yola cikcakmis ilk bas. Sekere bakalim prolaktain sora dedi bi dahaki ay bakilcakmisBencede düşmüştür. Ama olcturseydin yine. Iyi yapmışsın canım kullanmakla
cnm telefonda randevu alıyorsun şişli memoril özellıkle semra kahramana diyeceksınz ama sizi semra hocadan başka bir doktor daha görüyor ekip olarak çalısıyor . İlk muane ücetsiz tam bir saat sürüyor ilk muane tek kuruş almıyor sadece amh ve sperm analızını kendi labaratuvarında istiyorlar oda 270 tl falan tutyor .S sinkarxra221 pcolularda ohss riskinin cok fazla oldugunu bende okumustum. Pcoda zaten hali hazirda cok fazla yumurta var demek. Sinem senin icin sevindim. Aradigin doktoru sonunda bulmuşsun mutlu oldum. Glifor mu kullanacaksin diyabet hastalari ilaci demissin? Birde süreci merak ettim. Ucretsiz muayene icin telefonla mi randevu aldin, gorumcem icin soruyorum 4. Kez tup bebek dusunuyor o da
Canım peki la fsh gibi testlerin ne zaman yapılması lazım.mesela ben 6 ay önce yaptırmıştım kabul ederler mi?cnm telefonda randevu alıyorsun şişli memoril özellıkle semra kahramana diyeceksınz ama sizi semra hocadan başka bir doktor daha görüyor ekip olarak çalısıyor . İlk muane ücetsiz tam bir saat sürüyor ilk muane tek kuruş almıyor sadece amh ve sperm analızını kendi labaratuvarında istiyorlar oda 270 tl falan tutyor .
Diyabet için metformin kullnaıyorum cnm araştırdım da bu ialcı özellıkle fazla kilolu olan şeker hastalarına veriyorlar insilin direncini azaltıyor ve canın hiç tatlı birsey çekmıyor birazda zayıflamaya yarıyor. Aslında benım kilo problemım yok 1.64 boy 57 kg'yum ama doktorun bir bildiği vardır
cnm prolaktın ,tsh,t4 ve tam kan sayımını güncel istiyorlar bence bunları yaptırmışken fsh ve lh'da yaptır. Ama eşin sperm testi yaptırmasın memorial kendi labaratuvarından istiyorlarCanım peki la fsh gibi testlerin ne zaman yapılması lazım.mesela ben 6 ay önce yaptırmıştım kabul ederler mi?
Benimde böle bazen 42 gun bazen 28 bazen 30 32 gunler oluor normal dedi nakti sorun yok dior yaniKızlar benim adet tarihlerime bi bakar mısınız döngüm hep değişiyor. Doktorlara sorduğumda hep normal diyorlardı sizinkileri böyle mi
Çok sevindim canım benim Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşaallahmerhaba cnm iyiyim şükür Rabbime... dün şişli memorial gittim doktor çok umut verici konuştu 1 saat benı muane ettiler gözle görülür sorunun yok ama insan vücudunu tam çözebilmiş değiliz belkı bizim göremediğimiz bir problem var olabılır dedı 3 sene uzun bir süre bir gebelık gerçekleşmemişse tüp bebeğe geçmek mantıklı, yumurta rezerven çok çok iyi eşinde de sıkıntı yok bizim en yüksek gebelık elde ettğimiz hasta profilisiniz dedi... yumurta rezerven fazla ve çok iyi olduğu için tüp bebekte kullanılan ilaçlara ohss gösterme riskiniz var o yüzden sizden dondurulmuş transfer yapacagız dedı ... inş hazirandakı adetımde iğnelere başlayıp ağustus gibi transfer düşünüyorum çok mutlu ayrıldım merkezden nihayet içime sinen bir doktor buldumxra221 F Fatmae20 kızlar muhakkak sizede tavsiye ederım hastane çok iyi, doktor çok iyi muhakkak en azından bir ön görüşme yapın vallahı 1 saat muane ettiler tek kuruş almadılar ... sadece bende amh ve eşimden sperm analızı ettiler ikisi 240 tl tutttu
Aaa bak hafif pko sana ilk defa söylendi banada bu doktorum söyledi çokda önemli değil dedi bana aynı şekilde adetler düzenli yumurta oluşuyorsa sıkıntı Yok demektir falan dedi hadi canım inşaallah koca göbüşlerimizle ortalarda gezeceğizxra221 bu arada cnm amh herkesten istiyorlar yane yasının genç olmasu yada fsh normal olması yetmıyor amh 'da eğer değerin 5 ve üzeri çıkarsa ohss olma riskın fazla o yüzden kesin yöntem dondurulmuş transfer bakalım benım ne çıkacak.. bu arada doktor dedı kı çok hafif pko var ama düzenlı adet olup yumurtluyorsan çok önemlı değil ... ama rahmim sağ tarafında çok hafif eğrilik var endometrizostan şüphelendi yane rahim içi dokunun rahim dışında da gelişmesi sebebsiz infertilite kadınlarında %35 görülme ihtimalı var . Bunun kesın teşhisi için laparoskopi olman gerekıyor ama buna gerek görmüyorum laparoskopi yada histeroskopide olsan hastalık 6 ay sonra tekrarlıyor boşu boşuna zaman ve malıyet kaybı oluyor . Büyük ihtimalle daha öncekı hiseroskopide bu durum görünmüş ve tedavi olunmuştur ama dediğim gibi hastalık 6 ay sonra tekrarlıyor eğer 6 ayda hamile kalamazsan tedavin başa dönüyor . Zaten histeroskopi oldun, aşılamada oldun senın için en iyi tedavi artık tüp bebek dedı
cnm 35 günü aşmamış bence de normal. Sen istanbulda oturuyorsan şişli memoriale gitsene benim adetlerım düzenlıdır bende pko patenti yane çok hafif pko teşhisi konuldu . Pko bazen belirti vermeyebılıyor en azından ön görüşme yap için rahatlarKızlar benim adet tarihlerime bi bakar mısınız döngüm hep değişiyor. Doktorlara sorduğumda hep normal diyorlardı sizinkileri böyle mi
inş cnm banada öyle söyledi hatta pko değilde pko patenti diyorlar. ÇOK HAFİF PKO sorun değil bu bize yumurta rezervenın fazla olduğunu gösterir bir bakıma iyi birsey yane , sadece tüp bebekte kullandığın ilaçlar ohss etkısı yapabılırmış onun çaresi dondurulmuş transfer dedi doktorum hakkımızda hayırlısı cnmAaa bak hafif pko sana ilk defa söylendi banada bu doktorum söyledi çokda önemli değil dedi bana aynı şekilde adetler düzenli yumurta oluşuyorsa sıkıntı Yok demektir falan dedi hadi canım inşaallah koca göbüşlerimizle ortalarda gezeceğiz
Canım çok sağol valla içimi rahatlattın. Kimisi benim çok dakiktir diyor ya ondan korktum bu amh tan sonraBenimde böle bazen 42 gun bazen 28 bazen 30 32 gunler oluor normal dedi nakti sorun yok dior yani
cnm amh kaç idi?Canım çok sağol valla içimi rahatlattın. Kimisi benim çok dakiktir diyor ya ondan korktum bu amh tan sonra
Amin canım inşaallah belki biraz saçma gelecek ama dün gece rüyamda nişanlıyken konuştuğumuz bi muhabbeti gördüm ablalarım evlendikten sonra bebeği fazla uzatma diyorlar ben 1yıldır istemiyorum demiştim saçmalama çok uzun bi süre diye bana kızıyorlar bende keyf benim çocuk benim alın 2yıl istemiyorum diye 3-4defa söylemiştiminş cnm banada öyle söyledi hatta pko değilde pko patenti diyorlar. ÇOK HAFİF PKO sorun değil bu bize yumurta rezervenın fazla olduğunu gösterir bir bakıma iyi birsey yane , sadece tüp bebekte kullandığın ilaçlar ohss etkısı yapabılırmış onun çaresi dondurulmuş transfer dedi doktorum hakkımızda hayırlısı cnm