Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Kizlar gozlerim bozulcak bakmaktan bat 28/29 subat hayel cizgiyi benden baska goten var mi?

Eklentiler

• IMG_20160225_222449.jpg
    IMG_20160225_222449.jpg
    74,5 KB · Görüntüleme: 118
Canim inofolik adlı ilaci doktorun mu onerdi arastrdm biraz evet cogu kisi hamile kalmaya yardimci oldugunu soyleems bn de. Folik asit kullniyrm iki ayri ilac kullandm birini 4ay kadar simdiki 1ay olmadi bile doktorum tavsiye etti ama sadece gebelige on.hazrlik diye
Evet canim doktorum verdi benim hep bir tane yumos oluyor o gelisip catliyor hem onu gelistirebilmek icin hemde gebelik durumunda ilk donemde yerlesme sirasinda hucre bolunmelerine cok yardimci oluyormus. Biraz kullanimina gore pahali kaliyor ama bende ilk aldigimda arastirdim onun vesilesiyle hamile kalan cok var bu ay gec basladim adetin 9.gunu ama eger tutmazsa onumuzdeki ay umitliyim

Yok kuzum bir bakiyom varvgibi bir bakiyom yok gibi dur heyecandirma golgede gozum bozulcak vallahi dur bekleyelim biraz yaa
Ay ben bilmem ben sabah 7 de yaptığım teste hala bakıyorum ciktimi diye ben anlamam cok silik golge var testi cok bekletmediysen ve bozuk degilse hamissin yavrum

Yok canim fely emin olamiyorum golgede belli milletin isikta cikar
Golgede molgede ben benim testle bugun her odayi gezdim hatta her odanin isiginida yakip onunla destek aldim oda yetmedi uzerine kapaklanip baktim yok iste yok olmayinca naparsan yap gozukmuyor sen goruyorsan kesin vardir :KK49::KK60:

X