- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 43
- Konu Sahibi Sabirsiz61
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canim doktorum verdi benim hep bir tane yumos oluyor o gelisip catliyor hem onu gelistirebilmek icin hemde gebelik durumunda ilk donemde yerlesme sirasinda hucre bolunmelerine cok yardimci oluyormus. Biraz kullanimina gore pahali kaliyor ama bende ilk aldigimda arastirdim onun vesilesiyle hamile kalan cok var bu ay gec basladim adetin 9.gunu ama eger tutmazsa onumuzdeki ay umitliyimCanim inofolik adlı ilaci doktorun mu onerdi arastrdm biraz evet cogu kisi hamile kalmaya yardimci oldugunu soyleems bn de. Folik asit kullniyrm iki ayri ilac kullandm birini 4ay kadar simdiki 1ay olmadi bile doktorum tavsiye etti ama sadece gebelige on.hazrlik diye
Ben ben ben benKizlar gozlerim bozulcak bakmaktan bat 28/29 subat hayel cizgiyi benden baska goten var mi?
geçer atlatırım. sağolun kızlar. sadece bu ay ben de bebek bekleyemeyecgım. sızın haberlerınızı beklerım ben de dört gözleCanım bende çok üzüldüm rabbimin verdiği herşeyde vardır bi hayır umarım sorun neyse en kısa zamanda hallolur
Yorma gözlerini bizde gördük hadi hayirlisi yaa ben yerinde olsam bu saatte gider kan veririmKizlar gozlerim bozulcak bakmaktan bat 28/29 subat hayel cizgiyi benden baska goten var mi?
Kizlar gozlerim bozulcak bakmaktan bat 28/29 subat hayel cizgiyi benden baska goten var mi?
Yok kuzum bir bakiyom varvgibi bir bakiyom yok gibi dur heyecandirma golgede gozum bozulcak vallahi dur bekleyelim biraz yaaBen ben ben ben
Kizzz ay bu saattede kan verilmez yarin ilk is kan vermeye kos topigin ilk hamisok ooi guzel anne senii
Allah yardimcin olsun canim içinide ferahlatsin üzülmeyaa hayirlisigeçer atlatırım. sağolun kızlar. sadece bu ay ben de bebek bekleyemeyecgım. sızın haberlerınızı beklerım ben de dört gözle
Ay ben bilmem ben sabah 7 de yaptığım teste hala bakıyorum ciktimi diye ben anlamam cok silik golge var testi cok bekletmediysen ve bozuk degilse hamissin yavrumYok kuzum bir bakiyom varvgibi bir bakiyom yok gibi dur heyecandirma golgede gozum bozulcak vallahi dur bekleyelim biraz yaa
var gibi gibi :) cok zor bi cizgi gördüm hayirli olsunKizlar gozlerim bozulcak bakmaktan bat 28/29 subat hayel cizgiyi benden baska goten var mi?
sen ne yaptin sekerim ben cepten giriyorum simdivgeriye donuk bakamadimAy ben bilmem ben sabah 7 de yaptığım teste hala bakıyorum ciktimi diye ben anlamam cok silik golge var testi cok bekletmediysen ve bozuk degilse hamissin yavrum
Seyimden cizgi uydurdum esim bile yok dedi yok yani ama ben bile inanmiyorum koskoca tek cizgi :))sen ne yaptin sekerim ben cepten giriyorum simdivgeriye donuk bakamadim
Bayiliyorum senin bu konusmalarina dobraci seniSeyimden cizgi uydurdum esim bile yok dedi yok yani ama ben bile inanmiyorum koskoca tek cizgi :))
Yok canim fely emin olamiyorum golgede belli milletin isikta cikaryunus_ciklet canım ovu testin varsa birde onunla yaparmisin. Ben ovuyla kafayı bozdum da
hadi bakalım güzel haberler var gibibende ovulasyonu merak ediyorum tatlımsen ne yaptin sekerim ben cepten giriyorum simdivgeriye donuk bakamadim
Yok canim fely emin olamiyorum golgede belli milletin isikta cikar
Bugunku ovulasyon testimde de yine t silik çıktı... Adet olacakmisim gibi brl agrim ve kasik kasilmalarim akintim var ama...
Golgede molgede ben benim testle bugun her odayi gezdim hatta her odanin isiginida yakip onunla destek aldim oda yetmedi uzerine kapaklanip baktim yok iste yok olmayinca naparsan yap gozukmuyor sen goruyorsan kesin vardirYok canim fely emin olamiyorum golgede belli milletin isikta cikar