• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Canım merhaba. Çok özür dileyerek sormak istiyorum üç gün üst üste ilişkide sen de kuruluk olmuyor muydu. BEN de denedim öyle ama bi keresinde sistit oldum bir keresinde de tahriş oldu. Bi de tabi işten geliyoruz yorgun argın biraz zorlanıyorum
Canııım sen o kuruluğu ve isteksizliği bide bana sor.yıldım inan ki.

Yavrum ovulasyon testinde hep cift cizgi cikar zaten c koyu t cizgisi ise zamanla koyulasir. Silik her gordugunde degerlendirirsen adam evden kacar :) adet dongun kac gunse ondan 18 çıkar o gunden itibaren test yapmaya basla. Gunde 2 kez yap ki kacirma bir anda koyulasip silinebilir cunku. Sabah 10 aksam 8 arasi uygun saatlerdir. 20 21.gunlerde yumurtlama oluyorsa takribi 34 35 gunluk bir dongun olmasi lazim. Yumurtalar kucuk dediyse ovulasyonla yakalayabilmen icin 4 5 gun gecmesi lazim uzerinden kac gun oldu dr kontrolune gideli.
Dün gittim canım. Bi gariplik var ama ben de çözemedim dediğin gibi aslında 34 35 olması gerekiyorken benim mesela ovulasyon olduğunu düşündüğüm günden 13 yada 12 gün sonra adet oluyorum. Doktor silik görsen de değerlendir dedi ne bileyim:) amannn valla atomu parçalıyor sanki. Bu ne ya:) millet tek gecede hamile kalır biz stresten kalamıyoruz. Bu arada bi tüp bebek hikayesi okudum hücre stresi diye bir durum varmış ve co enzim q10 kullanılarak ilk ayda hamile kalmış biri. Bilgisi olan var mı

Canım hep birbirine uzak merkezler . Bir günde yetişir mi öyle sence.bi de ben transferimi takibimi aynı dr yapsın istiyorum.transfer yum toplama önemli çünkü başkasına bırakmasın
Benim için de bu kıstas önemliydi, bu yüzden aret kamarı tercih ettim. Yumurta takibini bile kendisi yapıyor.

Canım merhaba. Çok özür dileyerek sormak istiyorum üç gün üst üste ilişkide sen de kuruluk olmuyor muydu. BEN de denedim öyle ama bi keresinde sistit oldum bir keresinde de tahriş oldu. Bi de tabi işten geliyoruz yorgun argın biraz zorlanıyorum
Canm kuruluk olunca zaten ılıskı olmaz kı acık olcak ama esın senı ılıskı kıvamına gelecek sekılde uyarmalı ve ıslanmalısın kı o ıslaklıkla spermeler de kokaylıkla gıtsn hem yumurtlama zamanı ıslaklık zaten ıstemedıgın kadar oluyo benm bıldıgım.yanı ılıskıyı sırf sade hadı cocuk olsn dıye degılde zevkle ıstedıgın ıcın olmalı bu yuzden de esıne buyuk gorev dusuyo o daha ısteklı olursa sen zaten ıstersn ve ıslaklık da olur

S sinkar ben okudum.göruom zahjde yetisede hep bulent tras gelio sen bi git bende izinimi orda kullancam oraya gidecem kararim kesin denizlide iyi degilmks okudugum kadariyla

Yumurtan 24 saate catlar canm bugun ve yarın ılıskı olsn musaıtsenız.ben cıft cızı gunu ertesı gun ve sılıklestıgı gun ılıskı oldu yanı 3 gun ust uste ve suan hamıleym sukur
sende benim gibi hamile kalmışsın canım bebeğin cinsiyetini merak ettim öğrenebildin mi :)

Amin Allah razi olsun bn tup bebek yaptirdim ztn tutmadi suan dondurulmuslrm vr 2,5 bine transfer olcm sdce ama tbibyinede oda ayri ucret belki bir ay daha denerm cnku hep ynls ilerlemisim bu konuda hem daha nisanda negatifi aldim belki bidhaki ay olmassa da vucudum dha dinlenms olr suan karrsizim bir ay basim gelsinde bakicm hersyin hayrisi artk
ben ov. testinin 3. ayında hamile kaldım üzülme kaçırdın diye günleri öğrenmiş oluyorsun her ay daha tecrübeli oluyorsun

S sinkar ben okudum.göruom zahjde yetisede hep bulent tras gelio sen bi git bende izinimi orda kullancam oraya gidecem kararim kesin denizlide iyi degilmks okudugum kadariyla
cnm evet bülent bey iyi bir doktor eşimin kuzeni orda tüp bebek yaptırdı ve ilk tüp bebeği tuttu ... ben istanbulda yaşadığım için aklımdaki isimlerle tek tek görüşüp ona göre kararımı vermek istiyorum şimdilik aklımda 3 isim var
1- Bülent tıraş
2- ulun uluğ
3 semra kahraman

Canım dün doktora sordum benimde geç oluyor ovulasyon hiç önemli değil. Sen lh testinde koyu gördün mü diye sordu bana. Silik bile olsa başla değerlendirmeye tamamen kaybolana kadar dedi. Ben de eskiden sadece koyu olan günleri değerlendiriyordum
Bende oyle yaptim yapnizca en koyu gunu atladim gun asiri yptigim icin ertesi gun daha koyu olur sanmistim silik cikti ama degerlendirdim yine de baklim kismet

Betul hnm biliyorum dosyaya bakiyor ama bn semra hoca transferi ypack die orya baslamistim
cnm aslında ben şişli memorialın labarutavarı için gidecegım bana da telefonda açık açık söylediler eğer semra hanım yumurtlama toplamada ve transferde burda olursa girer ama kongre ve yurtdışında olursa malesef sizi takip eden diğer doktor transferinize girer dedi ... bende gönül hanıma aldım ikinci doktotr olarak
sizi negatif denemeden sonra arayıp detaylı bilgi verdiler mi?

Ben de aret kamar La tedaviye başladım. Bir kimyasalım olduğu için , emin adımlarla gitmek adına benden istedi. Bu sonuç çıkmadan ne aşılama ne de tüp bebek tedavisi dedi. Sonuç kaç güne çıkıyor ? Sonuç çıkmadan adet olursan diğer aya kalıyor:KK43:

Kızlar Gen sonuçlarım cıktı. Pıhtılasma tespit edildi taşıyıcıymışım.Şimdilik corasprin verdi keseyi görüncede iğneye başlıcaz. Tabi kalabilirsem :)

cnm aslında ben şişli memorialın labarutavarı için gidecegım bana da telefonda açık açık söylediler eğer semra hanım yumurtlama toplamada ve transferde burda olursa girer ama kongre ve yurtdışında olursa malesef sizi takip eden diğer doktor transferinize girer dedi ... bende gönül hanıma aldım ikinci doktotr olarak
sizi negatif denemeden sonra arayıp detaylı bilgi verdiler mi?

Embriyolog labaratuarlari cok iyi ona sozum yk bnada ole dmislrdi transferden birgn once semra hoca brda dedilr gittm trasvere kongredeyms herzmnki gibi bnm en cok kizdigim negtif demk icin on saat. Bklettilr ve kndi dr bile solemedi hic tnimdgim bi dr sonrada tek klime demkki embriyo saglikszmis....

Son düzenleme:
Kızlar Gen sonuçlarım cıktı. Pıhtılasma tespit edildi taşıyıcıymışım.Şimdilik corasprin verdi keseyi görüncede iğneye başlıcaz. Tabi kalabilirsem :)
hımm demek ondanmış,tekrar hamile kalırsan ki kalırsın bence ilaçlarını düzenli alırsan sorun olmaz Saglıcakla alırsın inşaallah..

Back