• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

..canim bak ben de iki aydan fazla testi denedim hep 23 li günlerde çift çizgi köyü olurdu ğ
Hatta 35 lerde falan olurdu ilk yaptığım ay da öyleydi.hamile kalamadım hamile kaldığım ayda 20 .gunde bir haftaya yakın pozitif gösterdi aslında erken de oluyor buna takılmayın tevekkül edelim ben pko liyim bu arafa

Yani test yanlismi gosteriyo
Bu arada allah bagislasin saglikli dogsun uzun omülu olsn insallah

Son düzenleme:
S sinkar tup bebek arastirirken okudum bilinmedik kisirlik o rahim spermi yabanci saniormus deme sende ramazandami dusunuon tup bebek bende hemen ama göguz kanseri riski cok varmis arastirdimda ben yazilcam sira gelene kadar 1 seneymis ucretsizya bakalim asilama dusunuom ama tr de ins ozamana olur esim risk varsa tup bebek yaptirmam dio dua dua dan baska care yok
Ewt cnm bende okudum, dediğin gibi duadan başka çare yok. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin

Ewt cnm bende okudum, dediğin gibi duadan başka çare yok. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin
Tup bebek arastirdim cok zor ya burda yumurta toplami anestesi ile yapilmiomus sayfasina baktim aci dayanilmiyacak yazior sma dayanin yazior offf karisik kafam sen neyapion

Inşallah olur canım ne diyeceğimi bilmiyorum.bi kere daha aşılama denemeyi düşünüyorum sen. Ne. Düşünüyorsun? S sinkar sen ne yaptın
Cnm sen adet mi oldun? Ben 10 mayısa semra kahramana randevu aldım bakalım ne diyecek. Ağustosa kadar birsey denemiyeceğim çünkü araya Ramazan giriyor, temmuzda da tatil planım var sonra tüp bebek tedavisi mi olurum, aşılama mı olurum hiç bilmiyorum

Tup bebek arastirdim cok zor ya burda yumurta toplami anestesi ile yapilmiomus sayfasina baktim aci dayanilmiyacak yazior sma dayanin yazior offf karisik kafam sen neyapion
Cnm ben Ağustosa kadar birsey denemiyeceğim. Gün aşırı ilişki o kadar. bata da 2_3 gün var adet olacagım galiba

Cnm ben Ağustosa kadar birsey denemiyeceğim. Gün aşırı ilişki o kadar. bata da 2_3 gün var adet olacagım galiba
Bende bu ay öle gun asiri daha yeni bitti tenizkendim iliski yapacam daha rhaim filmi istedi ama temizde ciksa tikalida ya asilama yada tup bebek yapacam icin cektirmedim daha bakalim belki tr de anestesi ile yapacam bidaha randavu alaiym diom hormon versinler bi arkadas burda öle yapmis bakalim

Canım adet döngün kaç gün benim 38 gün olduğu için 23. 24 gün ikisi aynı koyulukta oluyordu sıvı alımına çok dikkat et bu arada

Sivi alimima dikkat ediorm yapacagim zaman 2 saat bisey icmiyorum ayrica bn genelde 29,30 gunde olrm ama bu ay 35 gunu buldu gec oldun tup bebek yaptirmistim tutmadi adetmde on gun surdu zatn ovu testune 11. Gun baslayabldm ve ancak dun baya belirgn slik cizgi cikti ama hebuz digerine yakin koulukta deildi

Bende bu ay öle gun asiri daha yeni bitti tenizkendim iliski yapacam daha rhaim filmi istedi ama temizde ciksa tikalida ya asilama yada tup bebek yapacam icin cektirmedim daha bakalim belki tr de anestesi ile yapacam bidaha randavu alaiym diom hormon versinler bi arkadas burda öle yapmis bakalim
Canim asilama düşünüyorsan rahim filmi şart. Tuplerin tikaliysa aşılama bir işe yaramaz. Bence yaptir hicbisey olmasa bile normal yoldan şansın artar.

S sinkar sen sut buhari yaptinmi ven yapacam dedim unuttum adetimde bitti bugun 7.gun yapayimda öbur aya belki tikaliysa tupler acilsin sonra guderim cektirmeye diyom if cok sey dusunuom

Sivi alimima dikkat ediorm yapacagim zaman 2 saat bisey icmiyorum ayrica bn genelde 29,30 gunde olrm ama bu ay 35 gunu buldu gec oldun tup bebek yaptirmistim tutmadi adetmde on gun surdu zatn ovu testune 11. Gun baslayabldm ve ancak dun baya belirgn slik cizgi cikti ama hebuz digerine yakin koulukta deildi
Belki tüp bebek de etkilemiştir döngünü sen devam et koyulaşmaya başlıyorsa lyeni olacaktır hatta fotolarını atabilirsen testin burdaki arkadaşlarda bende yardımcı oluruz

Ja kizlar birsey sorcam spern testi iyi yani spern varmis hizida iyi ama genetik test yapilmamistir deme kromozon testi falan o ayi yapilior öle degilmi buda aklima takildi

Arkadaslar merhaba bugun 23. Gunum

Resmi ekledim sizce ne yapmaliyim

Eklentiler

• IMG_5081.JPG
    IMG_5081.JPG
    23,6 KB · Görüntüleme: 40
Back