• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Ya sizce ben abartıyormuyum ? Çevremde ilk düşük olur böyle şeyler algısı var. Fazla normalleştirilmiş tedavi açısından bile 3 tane düşsün sonra araştırılır ne demek kedi yavrusumu bu, önlem almak istemem bile tuhaf karşılanıyo deli oluyorum

Ya sizce ben abartıyormuyum ? Çevremde ilk düşük olur böyle şeyler algısı var. Fazla normalleştirilmiş tedavi açısından bile 3 tane düşsün sonra araştırılır ne demek kedi yavrusumu bu, önlem almak istemem bile tuhaf karşılanıyo deli oluyorum
Hayır canım sen normal düşünüyorsun.onlar duygusal düşünmüyor.3dusukle insan çok yiprani r . Eskiler çok düşük yaparmış takmazmis.çünkü çok sık hamilelik yasarlarmi s biz öyle değiliz iyi bi dr bul bence hiç korunma

Hayır canım sen normal düşünüyorsun.onlar duygusal düşünmüyor.3dusukle insan çok yiprani r . Eskiler çok düşük yaparmış takmazmis.çünkü çok sık hamilelik yasarlarmi s biz öyle değiliz iyi bi dr bul bence hiç korunma
Bide düşse yine anlayacağım onuda anlamamda, kalbinin durmasını normalleştirmelerini hiç anlamıyorum

Benim adet geldi kızlar yumurta sorunum olmamasına rağmen bu ay klomen kullanıp yumurta sayısını artırıp şansımı arttırmak istiyorum çatlatma iğneside vurulacağım doktorla öyle konuştuk hayırlısı olsun dua bekliyorum
Bende bugun ader odum yarin kontrol bakalim.neolcak artik bende tedaviye basllamak istiorum

Bide düşse yine anlayacağım onuda anlamamda, kalbinin durmasını normalleştirmelerini hiç anlamıyorum
Aynısı benimde başına geldi cnm kasım annesi grubuna geçmiştim gene ovulasyona geldim . 10 haftalık bebeğinin kalbi durdu. Şimdi ne yapicam bilmiyorum.

Bir sebebi yok cnm doktor ilk gebeliğin olduğu için araştırmaya gerek duymuyor ama bana birkaç test ismi yazdı kan pihtilasmasindan supeleniyorum ben ..o testleri devlet 2 veya daha fazla düşükte araştırıyorlar.is.ozelde pahalıymış testler .ama yaptırmayı düşünüyorum..kizlar bende 1.5 yıl hamile kalamadım aklımdan çıkardım rabbime havale ettim o ay supriz bi şekild e bebeğim geldi ama 2.5 ay sonra gitti. .hamileakalamak çok zor aşma kaybetmek te çok ama çok ağır.cok takmayın kafanıza lütfen herşey olacağına varıyor.

Şimdi hep sağlıklı bir bebeğim olsun diye dua ediyorum. .cunki hamile kalınca hiçbirşey değişmiyor...daha çok endişe başlıyor. Ve bazen acı kayıplar yaşanabiliyor.artik herşeyin hayırlısı.yeniden hamile kalmak istiyorum geçen hafta cumartesi kürtaj oldum doktor 2 ay dedi ama ben pko luyum.o yüzden korunmucam zaten hemen olmuyor.

Şimdi hep sağlıklı bir bebeğim olsun diye dua ediyorum. .cunki hamile kalınca hiçbirşey değişmiyor...daha çok endişe başlıyor. Ve bazen acı kayıplar yaşanabiliyor.artik herşeyin hayırlısı.yeniden hamile kalmak istiyorum geçen hafta cumartesi kürtaj oldum doktor 2 ay dedi ama ben pko luyum.o yüzden korunmucam zaten hemen olmuyor.
Canım bence de korunma eğer pihtilasma testini yapmasan da asprin kullan hamile kalır kalmaz

Canım bugün iğnenin 12. Günü idrar testi yaptım ikinci çizgi hafif cıkmış yani gözle belirgin ama foto da okadar değil.iğnenin etkisi olabilir mi sence?
Insallah degildir sabah tekrarla muhakkak 12 tam arada bir zaman olabilirde olmayabilirde 12 deniyor ama 12.gun cikipta hamile olanda var olmayanda ne degisik cevap verdim dimi. Sabah hayirli haberlerini bekliyorum :)

Insallah degildir sabah tekrarla muhakkak 12 tam arada bir zaman olabilirde olmayabilirde 12 deniyor ama 12.gun cikipta hamile olanda var olmayanda ne degisik cevap verdim dimi. Sabah hayirli haberlerini bekliyorum :)
Geçen sene ovitrel olduğumda 10.gün test yaptığımda negatif çıkmıştı.iyiden 12.gün böyle çıkınca umitlendim biraz.adetime 5 gün var.dua et canim

Back