Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

AA ben bir haftaya kadar kahverengi lekenin sürdüğünü zannetmiştim, bir hafta sonra Bi kere olduysa inş yerleşme içindir.
Evet canım bi gün oldu sadece bugünde ağrı olmadı hiç çok şükür. Bekliyorum bakalım.internetten baktım aşılamadan 14 ile 20 gün arasında adet gelirmiş.

Bana da vermedi ama aynı şey galiba progestan ile ben kullanıyorum hala ilacı
Evet canım aynı görevi görüyor.bu jel ama günde iki kere kullanmamı istedi.sabah akşam.senin kaç yumurtanın vardı canım?sen progestan 200 mm mi kullanıyorsun ?adet olana kadar devam edecek misin?ki inşallah hamilesindir

Canim en yakin zamanda rabbim hayirli saglikli bir evlat nasip etsin. Genetiksel demekki. Esinde yada senin ailende varmiydi
Amin inşallah, ailede bir geçmişi yok canım. Bugün ilk tedavimi yapan doktora gittim. Tamamen rastlantısal yapabileceğin hiçbirşey yok dedi. 2.gebelikte görülme şansı %10 muş 3 ay bekle korunmayı bırak dedi. Yalnız konuşma sırasında dikkatimi kalitesiz yumurta yada spermle döllenme olmuş olabilir demesi çekti. Bunun için yapabileceğimiz kür vb. yöntemleri araştıracağım

Benim bi tane yumurta vardı olgun. Doktor birşey demedi herhalde devam edicem ilaca. Bıraksam mı diye bende düşündüm ama işte ya varsa. Daha önce düşük yaptığım için korkuyorum

Bal tarçın çörekotu ben öyle kaldım senin yumurta kaliteni artırıyor erkek için de keçiboynuzu sanırım

Bayanda ıncır kuru erkekte kecıboynuzu kuru yumurtayı ve spermı kalıtelı yapıyo canm

Rabbım ıns saglıklı sıhhatlı tekrar nasıp eder canm

Canlarım 4 ve 6 nisan yumurtlama ve ilişki günümdü bugünde adet günümdü olmadım , az önce kan tahlili yaptım negatif çıktı, acayipte belirtiler yaşamıştım pembe akıntılar, bel ağrısı vesaire. Ben sanırım bu ay boşum

Idrar tutmadan yaptim canim negatif ben bugun 5 saat mutfak temizledim dip bucak ayakta belim koptu sokulsun diye bir suru egilip kalktim ozellikle gecevhic akinti.olmuyo ama testim negatif cnm..

Keşke temizlik için regl olmayi bekleseydin ben o temizlik yuzunden 3 ay ne cektim... Sen birkac aydir doktora gitmiyordun sanirim. Bence bu ay regl olursa git bir baktir. Bende de hep gecikmeler oluyordu hatirlarsan yumurtam büyüyor çatlamiyordu. Klomen tedavisi denedinmi hiç?

Evet canim denedim 3 ay icmistim ama 1 sene kadar oluyor iceli. regl oldum buara sabah..ilk defa byay gecikmem oldu gecen ay 25.gunde oldu ondan omceki ay 28.gunde olmustu.

Evet canim denedim 3 ay icmistim ama 1 sene kadar oluyor iceli. regl oldum buara sabah..ilk defa byay gecikmem oldu gecen ay 25.gunde oldu ondan omceki ay 28.gunde olmustu.
Aslında dr kontrolünde olması daha iyi oluyor. Net biliniyor yumurtlama falan. Testlerle takip epey zor oluyor insani daha cok strese sokuyor. Kacirdimmi kacircammi gibi.. bende 2016 ocak ayinda ilk kullandim klomen daha sonra ara verdim. Eylül ve ekimde kullandim cok sukur oldu

Canım çatlatma ignesinden sonra ilişki ne zaman olmuştu senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…